Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2008 09:54 - Българските военни застават зад АТАКА
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 842 Коментари: 0 Гласове:
0



Българските военни застават зад АТАКА

 

Уважаема редакция, чрез вас бихме искали да изкажем искрената си подкрепа към партия АТАКА за смелостта да изобличава злощастието в България - резултат от грешната посока на прехода към демокрация.
Ние от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР) в село Тетово, подкрепяме решението на Общинския съвет- гр. Бургас, за признаването на турския геноцид над арменския народ. Ние подкрепяме защитата на гражданина Михаил Цонков, който с достойнството на български воин защити границата на България и Европейския съюз. Категорично осъждаме бездействието на главнокомандващия и Генералния щаб на армията срещу даването под съд на Михаил Цонков. Вместо да получи награда за успешно извършения си дълг пред лицето на смъртта, група хора планират затвор за това момче, само за да се запазят фалшивите взаимоотношения с Турция. Искрено се възмущаваме от решението на прокурора на град Бургас за възбуждане на дело срещу Михаил Цонков.
Категорично отхвърляме действията на областния управител на град Варна- адмирал Христо Контров, който се опита да отмени решението на общинския съвет на град, признал турския геноцид над арменците.
Ние заклеймяваме като антибългарски мълчанието и бездействието на парламент, президентство, Министерски съвет и други държавни и общински институции относно истината за българския корен на родопското население. Ислямизирането на държавата ни става необратим процес, но господата политици не реагират и последиците ще са катастрофални. В името на "етническия мир" упорито, планирано с много цинизми се унищожава българската нация!
Ние се обръщаме към българския народ и високо го призоваваме да се опълчи на лъжите и измамите, на бедността, граничеща с геноцид, на разединението на нацията. На изборите трябва да гласуваме за достойни политици, с характер и висок морал, каквито са лидерите на партия АТАКА.

О.з. полк. Пенчев, председател на СОСЗР "В. Левски", село Тетово
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=50687&format=html



Тагове:   атака,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4465636
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8226
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930