Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2008 00:07 - Волен Сидеров: Българите сами ще решат съдбата на властта
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 822 Коментари: 0 Гласове:
0



Волен Сидеров: Българите сами ще решат съдбата на властта image

28 Юли 2008

image "Нашето събиране тук е под надслова "Народен парламент". Той ще е този, който ще реши съдбата на кабинета, а не казионният". Това заяви вчера пред президентството лидерът на АТАКА Волен Сидеров. По думите му това ще е място, където ще има свободна трибуна, така че да може да се чуе гласа на всички българи, които няма как по друг начин да изразят своето мнение относно управляващите. "Тук ще се види отношението на народа спрямо това управление. Ще потърсим мнението на хората за искания от АТАКА бойкот на всички нива спрямо това правителство", посочи още Сидеров. 

"Този протест трябва да превърне август от ваканционен в работен политически месец. Смятам, че опозиционните лидери нямат право на почивка, на море и на курорти. Те трябва да са сред хората", отсече лидерът на националистите. "Нека колегите от опозицията да се присъединят и всички заедно да покажем, че сме истинска алтернатива на тази власт. Ще бъде груба грешка ако опозиционните лидери заминат на море и като се върнат през септември кажат: "Айде сега да видим какво правим с протестите", категоричен бе Сидеров. Според него България е в кризисна ситуация, а в такова време опозицията не може да си позволи почивка. Той е на мнение, че полицаите, които се опитаха да попречат за построяването на палатковия лагер пред президентството действат по заповед на управляващите. Според него зад акцията на МВР стои политически натиск. "Управляващите не искат патриотите да застанат лице в лице срещу МС и президентството", каза Сидеров. Той посочи още, че полицията е изпълнител на решенията на своя министър Михаил Миков, който е от БСП.
  "По никакъв начин ние не застрашаваме обществения ред, не затрудняваме работата нито на МС, нито на президентството - те ще си работят абсолютно спокойно", уточни Сидеров. "Никой на никого няма да пречи, това е гарантирано", увери той. Водачът на българските патриоти посочи още, че подобни протести ще се организират във всички големи градове на България, за да стане ясно на управляващите, че българският народ вече не ги желае и не очаква те да сдадат властта. "Протестът ни ще е безсрочен. Ние ще стоим денонощно на този палатков лагер, за да покажем как трябва да се държи една истинска опозиция", заяви пред медиите и събраните граждани лидерът на АТАКА.

http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=1105&Itemid=66  



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4462016
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8220
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930