Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2008 22:26 - На Бузлуджа мафиотите от БСП копираха Гьобелс
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 609 Коментари: 0 Гласове:
0



На Бузлуджа мафиотите от БСП копираха Гьобелс

Велизар Енчев

 

България има министър-председател, заел този пост преди три години, без нито един ден трудов стаж. Това постижение на Станишев влезе в книгата за безумните рекорди на мафиотския елит на БСП. След съботния събор на БСП под връх Бузлуджа премиерът отново е кандидат за славата - синчето на члена на Политбюро на ЦК на БКП демонстрира как бивш комунист и настоящ социалист се превръща в българския последовател на Гьобелс. Изпаднал в транс от многолюдната тълпа, която на моменти изглеждаше като зомбирана, Станишев-син професионално копираше главния пропагандист на Третия райх. Последният е автор на зловещата култова реплика: "Сто пъти повторената лъжа става истина!"
   Ето три умопомрачителни лъжи на закичения с червена вратовръзка премиер:
  "БСП е партия, която спазва своите предизборни обещания, въпреки че сме в тройна коалиция..."
   Това е първата нагла лъжа, заради която министър-председателят трябва да бъде разпънат на кръст от медиите. През февруари 2005 г. опозиционерът Станишев подписа парламентарно искане за ревизия на имотните сделки на Сакскобургготски. През лятото на 2005-та това обещание залегна и в предизборната платформа на БСП. След като оглави тройния кабинет, БСП направи точно обратното - опрости незаконните имоти на Симеон, дари го с нови гори и земи, а преди месец си затвори очите за неправомерно дадените 4000 дка гори в Самоковско.А какво да кажем за пацифисткото обещание, че БСП ще изтегли българските войници от Ирак, когато дойде на власт? То бе погазено по най-брутален начин, както Хитлер потъпка всички мирни договори след 1939-а.
    "Няма да ви подведем, няма да се предадем, няма да се откажем под натиска на стари муцуни от десницата, атакисти, неофашисти..."
Aко говорим за стари муцуни, които ще се пенсионират в Народното събрание, те са най-много именно в БСП. Нима самият Сергей не е от потомците на старите муцуни в Политбюро на ЦК на БКП? С какво право именно момченце, израстнало в златни политбюровски пелени, ще раздава квалификации към опозицията? И понеже говорим за десницата, нека припомним западни анализи за икономическата политика на тройното правителство - в повечето от тях се признава, че левият български премиер води десен финансово-икономически курс. Наскоро издателят на "Форбс" похвали кабинета ни, че с въвеждането на плоския данък от 10 процента Станишев засрамил дори американските неоконсерватори. Защото доминираното от БСП правителство провежда  ултрадясна политика, обслужваща едрия български капитал и мултинационалните гиганти в промишлеността, търговията и банковия сектор.
    Що се отнася до неофашистите, те можеха да се открият сред почетните гости на трибуната под връх Бузлуджа - наглите им лъжи, декламирани с крясъци и ритуални заклинания, поразително напомняха на нюрнбергските масовки от 30-те години на миналия век. И понеже премиерът на страна-член на ЕС говори за фашизъм,  време е да информираме Социалистическия интернационал за смущаващ парадокс: БСП е единствената управляваща соцпартия в света, оглавявана от сина на бивш комунистически лидер. Въпросната партия се коалира с движение, начело на което е синът на монарх - съюзник на нацистка Германия. Синовете на комуниста Димитър Станишев и на монарха Борис Трети са в корупционна коалиция с антиконституционното Движение за права и свободи. Не е ли това чиста проба неофашизъм?
   Тези дни холандски вестник написа, че "България създава усещане за мафиотска държава". Последното означава, че премиерът и червените велможи на Бузлуджа са част от родната мафия. Впрочем, има ли голяма разлика между мафиотите и неофашистите? И едните, и другите убиват и провеждат геноцид над бедните, болните и старите.
     "През следващата година, до края на мандата, независимо от трудностите и натиска, на който ще бъдат подложени Коалиция за България и техните партньори, ще имаме три приоритета - изпреварващо увеличаване на пенсиите и политика за достойни старини на възрастните хора, политика към българската младеж и младите семейства и децата и битка срещу сивата икономика, която лъже държавата и работещите хора..."

С подобни дръзки лъжи Станишев мина границите на политическото благоприличие. Дори и Хитлер не е лъгал така нагло, обещавайки икономически подем на разрушената след Първата световна война кайзерова Германия. След три години непоносима мизерия, довела до бунтовете на пенсионерите през зимата на 2007-а , премиерът на България иска да обсеби вота на възрастните хора. Това не е рутинна покупко-продажба на изборни гласове. Става дума за правителствено мародерство над нашите бащи и майки - те отново ще бъдат измамени с 10-20 лева увеличение на пенсиите, за да дадат гласа си на столетницата,  обещаваща им "добрите стари времена". В същото време червени министри лобират за ниски данъци върху хазарта и високи данъчни ставки върху лекарствата, Станишев пее приспивни песни за идващия социализъм, докато червената буржоазия краде с пълни шепи от европарите. И като национално отговорна буржоазия връща на Държавен фонд "Земеделие" откраднати от САПАРД три милиона - за да спаси спонсора на президента Георги Първанов.
       Какъв позор за българския народ - да бъде управляван от мафиоти с бели якички и червени вратовръзки, изнасящи ни лекции по политически морал!
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=51563&format=html



Тагове:   БСП,   Бузлуджа,   мафиотите,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4452414
Постинги: 1910
Коментари: 3928
Гласове: 8204
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031