Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2008 06:34 - Изказване на В. Сидеров при откриването на XL Парламент.
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 1780 Коментари: 4 Гласове:
0



Изказване на В. Сидеров при откриването на XL Парламент. image

image

Ваши Светейшества, драги български журналисти, уважаеми гости, колеги! В първия ден на Четиридесетото Народно събрание искам да благодаря от името на Парламентарната група на “Атака” на всички българи, които разбиха модела на олигархията и националните предатели, на всички тези стотици български избиратели, които гласуваха за “Атака” и с гласа си промениха хода на историята. Защото от днес в българския парламент има парламентарна група на българските националисти и този факт получи отзвук в цял свят. Българският национализъм е вече незаобиколен фактор в нашата политика и така ще бъде занапред.

След 15 години национални предателства, измами и грабежи, след политика на геноцид, провеждана спрямо българския народ от няколко парламента и правителства, под диктовката на външни фактори, удря часът на българското Възраждане. Българската нация се събуди от сън и обяви ясно на света, че не иска повече да бъде дискриминирана, мачкана, подлагана на експериментите на Международния валутен фонд и световната лихварска олигархия. Българите показаха, че са достойни потомци на своите предци, създали първата национална държава България, създали най-древната култура в Европа и цивилизовали по-голямата част от Европа. Когато днес самозвани съветници от Евросъюза размахват пръст към нас, трябва да им кажем, че техните държави не са съществували, когато е имало България. Единствената страна в Европа, която повече от хиляда години не е променяла своето име и е оцеляла през всички исторически превратности, е България! И ние, българските националисти, няма да позволим древната ни родина да бъде обект на двойни стандарти и на окупация на чужденци, които изкупуват за жълти стотинки националните ни активи.

Българският народ се събуди и удари оглушителен шамар на така наречената политическа класа, която отдавна се е превърнала в стадо грухтящи прасета, в безчувствени топки лой, глухи за проблемите и страданията на българския народ. Този шамар бяха бюлетините на “Атака”. Българският народ каза, че не иска да бъде дискриминиран в собствената си родина за сметка на привилегировани малцинства. Българският народ иска здрава струя национализъм в политиката и затова гласува за “Атака”.

С много фалшификации, закононарушения и откровени престъпления етническата, антибългарска и антиконституционна партия ДПС промени резултата на изборите и зае третото място в парламента ­ място, което, ако състезанието беше честно, щеше да бъде заето от “Атака”. Това го казват днес много социолози. Въпреки тези изборни престъпления на ДПС, станали със съучастието на днешните им коалиционни партньори, “Атака” взриви политическата олигархия на България само с месец и половина кампания, без скъпи реклами по телевизиите и пресата, без скъпи билбордове и лъскави плакати. “Атака” беше народното движение, “Атака” беше народното опълчение на гнева ­ един гняв на българския народ, роден от престъпната политика на досегашните правителства, от криминалната приватизация на предишния кабинет, продал националния превозвач БГА “Балкан” с активи за стотици милиони за 150 хил. долара на една мошеническа фирма, от предателството на същия премиер, който обяви от тази трибуна, че българският национализъм е погребан преди седем години. Както виждате обаче, българският национализъм е жив, българският национализъм не е погребан, ще бъдат погребани политическите мафиоти, които ограбваха до днес България.

Защото през този 8-годишен период беше извършен гигантски геноцид на българската нация. По настояване на външни, враждебни на България, фактори от нашия народ се предвижда да останат 3,5-4 млн. жители. Такъв е планът на българофобите и този план се изпълнява пред очите ни. Ако някой пита как, ще му посоча: като се отнеме на българите правото да бъдат господари в собствената си държава, като се оставят да умират в мизерия и липса на лекарства и медицинско обслужване, като биват подлагани на терор от цигански банди, които всекидневно нападат, ограбват, изнасилват и малтретират българската нация, след което съзнателно никой не издирва престъпленията, извършени от тях, защото директивата отвън е такава ­ да не се разследват престъпленията на тези малцинствени групи. Целта е българите да живеят в страх, да бъдат обезверени, смачкани, покорни. Стотици хиляди хронично болни измират и в момента, защото мафиотски фирми на довчерашния кабинет правят нечисти сделки с живота и здравето на българите. Защото роднини на довчерашната министърка на околната среда въртят търговия с лекарства за раковоболни и по тази причина лекарства няма и стотици хиляди българи, болни от рак, днес са подложени на бавна, мъчителна агония.

Всичко това става днес в България, която дава 1 милиард лева за мръсната, незаконна война в Ирак, но няма пари за лекарства и за компютри в училищата. По този повод “Атака” вече внесе в деловодството на Народното събрание проекторешение за светкавично и безусловно изтегляне от Ирак на българските части. “Атака” е единствената политическа сила, която настоява за това и ще го отстоява докрай.

Икономическият геноцид е другата страна на удара, нанасян срещу българите от досегашните управници. Криминалната приватизация на последните два кабинета надмина всички граници на цинизма. Дори в последните часове на кабинета Кобургготски ексфинансовият министър Велчев направи сделки с парцели в центъра на София, които възмутиха нашата и международната общественост. Сега такива хора, като бившия финансов министър, искат да бъдат отново във властта и да грабят пак българския народ. Триста хиляди българи им казаха “Стоп!”. Триста хиляди българи днес на следващите избори ще бъдат 2 млн. 300 хил.

В изпълнение на нашите предизборни обещания ние още от първия ден на новото Народно събрание внесохме поправки в Закона за съдебната власт и в Закона за приватизация, с които искаме премахване ограниченията пред прокуратурата да атакува приватизационни сделки и да търси и наказва виновниците за грабежа. Тези ограничения бяха гласувани по време на кабинета Костов и използвани много добре по време на кабинета Кобургготски, за да прикрият криминалното съсипване и ограбване на българската икономика от шепа безродници.

Ще припомня само престъпната сделка с продажбата на БТК за цена десет пъти под пазарната и на електроразпределителните дружества също за жълти стотинки. Тези обекти на националната сигурност на България бяха подарени на няколко чужди съмнителни фирми. Днес чужденците, шефове на борда на БТК, си разпределят заплати от около 20 000 евро на месец, докато средната заплата в България е около 120 евро. Ето го двойният стандарт, чрез който ни ограбват и съсипват. Ето го двойният стандарт, чрез който се прилага геноцид спрямо българите в собствената им родина.

Нашите национални активи днес се управляват от съмнителни чужденци, често нямащи изобщо понятие от това какво е България и какво е фирмата, която са купили за жълти стотинки. Това безобразие е възможно, защото национални предатели в последните кабинети го направиха възможно. Ето какво предизвиква гнева на българите, които гласуваха за “Атака”. Защото само ние им казваме истината за икономическия и здравния геноцид на нашите сънародници. Гробарите на българския национализъм стигнаха до там в предателството си, че допуснаха една етническа партия, една антиконституционна партия, каквато е ДПС, да превземе изпълнителната власт, да източва държавния резерв, да върти далавери с пари от фондове и да окупира Министерството на земеделието, където вече се говори само на турски и българите там се наричат гяури.

Националпредателите въведоха “Новини” на турски език по Българската държавна телевизия и нарушиха по този начин Конституцията. Ето защо, верни на думите си, ние от “Атака” внесохме вече поправка в Закона за радио и телевизия и обръщение към Управителния съвет на БНТ да бъдат свалени “Новините” на турски език от програмата на Българската национална телевизия.

Драги колеги, уважаеми гости, хулите и потоците от словесна помия, които се изляха върху “Атака”, са само и единствено доказателство, че сме на прав път. Защото тази помия се изля в посоката на националните предатели и нихилисти от хора, които са готови да продадат родината си за една стипендия на Сорос или за пачка долари в служба на чужди служби. Честните български патриоти, каквито са огромното мнозинство от нацията, разбраха обаче, че чакалите, които вият по нас, вият от мъка, от мъка, че вече има кой в българския парламент да изобличава техните предателства и грабежи, че има кой да защитава правата на българите в България, че има движение “Атака”, което дава надежди на стотици хиляди днес и на милиони утре.

В парламентарната си дейност “Атака” ще следва принципите, с които направи своя невероятен изборен успех. Ще отстояваме целостта и суверенитета на България. Ще се борим за строги санкции срещу всички посегателства срещу български светини. Ще отстояваме истинска социална политика, в която здравето, образованието, сигурността и материалния просперитет на българите е номер едно, преди всякакви други измислени евроатлантически фантомни ценности, предлагани ни от провалили се политици. Ще работим за изваждане на българското предприемачество от дискриминацията, в която то е поставено, за предимствата на българския производител и търговец на наша територия, защото днес българската икономика е изцяло в чужди ръце и ние трябва да върнем България на българите. Ще настояваме за скъсване с колониалната схема на МВФ и за икономически суверенитет. Ще искаме програма за истинска борба с наркотрафика, който днес пълни партийни каси, и с битовата престъпност, извършвана от малцинствени групи, за която сега не се търси наказание. Ще искаме референдуми по всички важни въпроси, отнасящи се до българската нация. Ще искаме преразглеждане на поправката в Конституцията, която разреши продажба на българската земеделска земя на чужденци. Ще стоим зад предизборното си настояване да се преразгледа Глава “Енергетика” и по-точно затварянето на блоковете на АЕЦ “Козлодуй”, които могат да работят още много години. Ще искаме конфискация на имуществото, придобито по незаконен начин и чрез ограбване на българите. Ще искаме премахване на позорната точкова система на пенсиите, която е една гавра с труда на нашите бащи и майки. Всичко това обещахме на избирателите си и ще го отстояваме твърдо. Защото не сме псевдолиберали, не сме псевдосоциалдемократи, не сме псевдолеви, псевдодесни, ние сме български националисти, ние не лъжем, ние не крадем и не продаваме вярата си за печена кокошка.

Това е, което имах да ви кажа ­ България над всичко, България на българите!

http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=59&Itemid=60



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - XasBojTIo
24.05.2011 18:23
I'm not easily imrpsesed. . . but that's impressing me! :)
цитирай
2. анонимен - dmHwjozkqWcQeoTkl
25.05.2011 19:13
NEyiNh , [url=http://gahflxdwaawo.com/]gahflxdwaawo[/url], [link=http://qbrfjwivswzj.com/]qbrfjwivswzj[/link], http://cxepfwjmeizx.com/
цитирай
3. анонимен - eetEEGcDtVJJ
28.05.2011 13:50
4TvnIM <a href="http://kewstwcyjmxc.com/">kewstwcyjmxc</a>
цитирай
4. анонимен - XWAcQaiQlipYTvJJBa
31.05.2011 18:37
FCUnM8 , [url=http://alsstfqoiqdj.com/]alsstfqoiqdj[/url], [link=http://hsrufekdybee.com/]hsrufekdybee[/link], http://xytnjtytfbxt.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4465389
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8226
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930