Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2009 15:05 - Доган: Следващият кабинет ще е ГЕРБ-БСП и ДПС
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 1427 Коментари: 2 Гласове:
0



Доган: Следващият кабинет ще е ГЕРБ-БСП и ДПС
Лидерът на турската партия реди новото правителство в Созопол и готви 500 хиляди гласа за ДПС

Никой не трябва да се съмнява какво ще е следващото управление, то ще е правителство между ГЕРБ, БСП и ДПС, категорично отсякъл Ахмед Доган преди десетина дни на сбирка с партийни авери в Созопол. Уникалният български курорт вече е почти 100 % притежание на турчина, шеф на ДПС. Според местните комплексът "Света Марина" е на Емел Етем, а още пет-шест големи хотела и пристанището - на Доган. Ахмед работи сега по въпроса да вземе и остров Свети Кирик, където на мястото на бившето военноморско училище да направи бардаци и казина - споделиха пред в. "Атака" бизнесмени от Созопол.
Курортът е чест обект за отдих на Доган, който обикновено пристига с огромна свита от бодигардове, охрана от НСО, партийни другари и проститутки. През лятото оргиите на боса на турската партия стават по свръхлуксозни яхти, през другите сезони - в някой от луксозните хотели на Сокола. Тия дни на една от дежурните сбирки пийналият Ахмед отговорил много категорично на съпартийци, които го питали какво ще става след изборите. Забравете всякакви десни коалиции, отсякъл Доган, Костов няма да влезе, СДС е труп, АТАКА ще я изолираме и имаме точна договорка с Бойко и Сергей по въпроса. Коалицията ще е между нас тримата - с Бойко и Сергей, няма да допусна пожарникарят да си разиграва коня. Аз съм свалял толкова кабинети, че мога да му направя живота черен на Бойко, ако не слуша... Хубавото е, че той слуша, защото знае какво можем да му извадим, успокоил лидерът своите авери.
Източник от града, присъствал на сбирката, съобщава за в. "Атака", че Доган бил преодолял всякакви депресии, бил абсолютно уверен в себе си и в картината, която очертавал, че се позовавал на Първанов и неговата подкрепа, както и че контролирал напълно новата формация "Напред" на Ковачки и Каракачанов. Това са нашите козове в бъдещите пазарлъци, дефинирал коалицията ЛИДЕР-ВМРО Ахмед Доган.
От своите местни гаулайтери Доган поискал най-малко 500 000 гласа за тия избори. Щели да бъдат впрегнати огромни парични и човешки ресурси и за извозването на повече автобуси от Турция в сравнение с предишни избори.
 Схемата, начертана от ДПС-вожда, се потвърди дни по-късно при посещението на шефа на ЕНП у нас Вилфрид Мартенс. Той даде гъвкав отговор на журналистически въпрос за коалиция ГЕРБ -БСП и много категоричен против всякаква връзка ГЕРБ-АТАКА. За ДПС Мартенс нарочно не обели дума, но се подразбра, че мълчаливо подкрепя участите на турската партия в следващия кабинет. Именно ЕНП настоява Турция да стане член на ЕС и в тази светлина партньорството на ГЕРБ с ДПС се разбира от само себе си, коментираха анализатори. 
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=59837&format=html



Тагове:   ДПС,   БСП,   кабинет,   Доган,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. krassko - Нищо ново под слънцето.
21.02.2009 15:24
цитирай
2. анонимен - Да му приседне
25.02.2009 16:32
Нали уж Доган е от лошия материал, а какво излезе, ще прави коалиция с Б. Борисов. Дано този път да му приседне. От нас зависи донякъде и от размера на фалшификациите на изборните резултати.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4451825
Постинги: 1909
Коментари: 3928
Гласове: 8203
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031