Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2009 22:41 - Господин Станишев, защо не дойдете в Кремиковци , за да се срещнете с хората?
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 1651 Коментари: 2 Гласове:
0



Покана до премиера на България
Господин Станишев, защо не дойдете в Кремиковци , за да се срещнете с хората?

Вчера гледах вашия дебат с господин Бойко Борисов .
Няма да давам оценка и да навлизам в детайли , ще се спра на вашата загриженост за хората ! Сам признахте, че без вашата подкрепа майка Ви трудно би живяла нормално ! Господине и аз имам майка и искам да съм й подкрепа , но се получава точно обратното - тя ми помага , защото аз вече пети месец не получавам заплата ! Забравих си пин кода на дебитната карта ! Честно ! Иначе си ходя на работа ( на смени денонощно ) и си работя като момченце , но пари няма !
Казахте , че сте загрижен за хората и дори ходите по предприятия , за да се запознаете на място какви са трудностите и как се решават ! Ами господин премиер , ние от Кремиковци десетки пъти Ви идваме на крака до Министерския съвет , но вас все Ви няма ! Използвам случая да Ви поканя да посетите Кремиковци и да се срещнете с работниците тук , да поговорите с тях ! Има какво да научите , гарантирам Ви ! Е няма да има софри , дори хляб и сол няма да има , няма да режете ленти и да се снимате с милиардери , но ще има хора , живи хора , които ви изкарват заплатата господин Станишев ! Питайте Орешарски , той ще ви обясни какви данъци и осигуровки плащаме ! Дори и сега - заплати не взимаме , но осигуровките ни са платени , за да има за пенсията на майка Ви !
Очакваме Ви !
http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,16595.msg329068.html#msg329068


Тагове:   атака,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Защо няма да отиде
26.03.2009 23:16
Г-н Станишев няма да отиде в Кремиковци, защото там предизборната му агитация няма да " хване декиш". Защото няма да може да отговори на нито един конкретен въпрос на работниците за трагичното положение там , а те няма да му ръкопляскат и благодарят за това. Има и още много защо, но сега времето е предизборно и премиерът и другарите му трябва да го оползотворят пълноценно там, където са сигурни, че хората само ще ги слушат без да се замислят.
цитирай
2. анонимен - Най-после
27.03.2009 11:42
да прочета нещо смислено, написано за Комбината! Господин Станишев трябва да дойде с компания, да доведе и господин Димитров, госпожа Масларова, и господин Орешарски. Да видят от къде им излизат заплатите и с цената на какъв робски труд се изкарват тези пари. Да се срещнат очи в очи с робите и да им кажат, че бъдещето на "Кремиковци" е неясно, но разговорите текат, че пари за обезщетения на уволнените няма и няма да има. А Масларова да обясни като какви ще ни преквалифицира и какво ще правят хората пред пенсия. Щото работата в металургията е лека и приятна, и щом сме под 60 години, не сме дорасли за пенсия. Само че няма да дойдат господата. До изборите ще се крият и ще мънкат по телевизията, а после друг да бере грижа за работниците. Не че някой се е загрижил. Ще се разграби каквото е останало от Комбината и ще се изравни съсз емята. Така мисля аз.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4458587
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8216
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930