Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2009 06:13 - Първанов пак натиска за узаконяване на разврата и гей браковете
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 1287 Коментари: 4 Гласове:
0



Лобисти на гейове и богоборци рушат семейната институция

Магдалена ТАШЕВА

 

 Асоциация "Общество и ценности" организира митинги в протест срещу приемането му още през пролетта на 2008 г. Светият Синод на Българската православна църква се обяви категорично срещу този съвсем ненужен от гледна точка на проблемите на българското семейство закон. Само управляващата коалиция БСП-НДСВ-ДПС не вижда в него нищо лошо. И нейният кръстник Първанов пак влиза в ролята на остен -  ръчка парламента да приеме извратения документ. 
За целта Гоце се прави на глух и сляп -  ни чул, ни видял какви са аргументите на обществото, макар че митингите срещу приемането му с участие свещеници,
на млади майки и бащи,
които идваха на протеста с бебешки колички, се провеждаха на мястото на някогашния мавзолей - дето се вика, под прозорците на президентството.
Напоследък в медийните си изяви Огнян Герджиков изтъква, че фактическият брак се въвежда с цел да се намали броят на извънбрачно родените деца. Към момента 51 на сто от родените в България деца били извънбрачни. А фактическият брак означава, че когато двама души живеят заедно и не искат да подписват официално, могат да имат деца, които няма да се водят извънбрачни. За да стане това обаче, следва родителите да се регистрират, че живеят на семейни начала. С други думи, новият законопроект се представя като проява на загриженост за статута на децата. 
Когато внесе законопроекта си в НС обаче, Огнян Герджиков и неговата близка дружка Камелия Касабова тръгнаха из медиите да му правят реклама и тогава изтъкваха други мотиви. 
От интервютата им, дадени преди първото му четене в пленарна зала, стана ясно, че законопроектът е поръчан (и вероятно - платен) от гей-общества и кръгове, незачитащи брачната институция, а и от обикновени богоборци, не само наши, но и чужди. И може би, най-вече чужди, защото първият аргумент, който Герджиков запява при всеки въпрос е "само у нас не се признава фактическото съжителство". 
Това не може да бъде аргумент за приемане на един антихристиянски, неморален закон. Първо, какво ме интересува как е по света? Защо трябва да живея по аморалните норми в други краища на света, след като съм против това, което е там? Трето, лъжа е, че "навсякъде по света" фактическото съжителство е признато със закон. 
Истината, която лъщи от интервюто, дадено от Герджиков за в. "Труд" от 7 април м.г. става ясно, че за него кръвосмешението, многоженството и еднополовите бракове са нещо нормално
и неговият законопроект цели именно тяхното узаконяване. За никаква грижа за извънбрачните деца не става въпрос.
Оттук вносителите и привържениците на този семеен кодекс черпят нов "аргумент" - втръсналата на всички ни мантра за нуждата от толерантност към "различните". Те смятат, че трябва със закон да задължат нормалните хора да бъдат толерантни към проявите на разврат и антихристиянски морал.
Крайно време е тази шайка да обяви и нашия Господ Бог за нетолерантен и да го забрани. Защото, известно е, че Той не понася хомосексуалните. Мерне ли ги, започва  да ги трепе с всички оръжия за масово унищожение, каквито съответната епоха може да му предложи - огън, жупел, потоп, мор. Известно е също така, че проблемите на извратените започват с появата на християнството - именно то забранява еднополовите сношения и многоженството. Та, както е тръгнало, скоро можем да очакваме БСП, НДСВ или ДПС да внесе някой законопроект, забраняващ християнството като "нетолерантно" към кръвосмешението, педерастията и полигамията, а Комисията срещу дискриминацията на Кемал Еюп да започне да арестува християни по улиците.  
Четвърто и най-важно, особено отблъскващо впечатление прави навикът на този лобистки кръг, включващ президента Първанов и министър Масларова, да употребяват образа на детето, за да оправдават извратените си закони. Правят го непрекъснато, например когато събират пари с есемеси уж за благото на децата. После събраните суми потъват някъде и следите им се губят. Никой няма и не може да има контрол над изразходването им. Да не говорим, че осигуряват гигантски печалби на мобилните оператори, които със сигурност заделят някой друг милион и за "лицата" на тези "благотворителни" кампании.
Със семейния кодекс е същото. На обсъждането му, организирано от Първанов на 30 март, Масларова заяви, че "по отношение на проекта за нов семеен кодекс споровете, касаещи родителите, трябва да останат на заден план, а на преден да са решаването на проблемите на децата. От началото на годината са родени и оставени за осиновяване 200 деца, които ще трябва да отидат в домове..."
Тази объркана жена изглежда иска да каже, че регистрирането на фактическо съжителство между родителите в общината, което предвижда този кодекс, ще намали броя на деца, изоставяни от родителите си. Как ще го намали обаче, тя не обяснява.

В България 90% от изоставените деца са на цигани
Герджиковият кодекс дава на циганина право да сключва граждански брак и после да регистрира няколко фиктивни, т.е. да практикува многоженство. Новият семеен кодекс НЕ съдържа забрана за родители в законен брак да изоставят децата си? Как тогава той ще намали броя на децата, които ще бъдат изоставени в социални домове? Той дори не забранява търговията с деца, напротив - улеснява я. Президентът и Масларова трябва да обяснят защо толкова много напират да опростяват процедурите за осиновяване, след като е очевидно, че колкото по-прости са те, толкова по-слаб е контролът на институциите върху съдбата на осиновените и толкова по-лесно става търговията с бебета в България. Дали президентът и социалната министърка не искат всъщност да узаконят гигантските престъпления с продажби на невръстни деца с участието на лекари и цели болници, които напоследък нашумяха в България? Дали не искат да улеснят износа на бебета от България, които, както знаем, в съседна Гърция се търгуват по 18 000 евро момчето и по 14 000 евро момичето? Защото е факт, че всякакво по-нататъшно опростяване на процедурите за осиновяване всъщност ще облекчи още повече търговията с малки деца. България стана основен, световен доставчик на деца за престъпен трафик не поради прекалено строги процедури, а обратно - поради всякакво отсъствие на държавата и липсата на контрол върху домовете "Майка и дете". Колкото до приемните семейства, на Масларова трябва най-после да й светне, че приемната грижа е за богати народи. А българите са най-бедната нация в Европа. Те едва успяват да отгледат собствените си деца. И не могат да поемат в домовете си и огромния поток бебета, които циганите раждат непрекъснато с цел експлоатация и търговия! Вярно, когато са в социални домове, децата могат да бъдат  наглеждани от институциите - български и чужди. Те са събрани на едно място и от Брюксел винаги могат да проверят как живеят. И на света да му стане ясно колко малко и даже никак не се грижи за тях съответното правителство. Това е "неудобството" на социалните домове. Целта на Масларова, която иска закриване на сиропиталищата, е да разпръсне децата така, че да не могат да бъдат проследявани от чуждестранните институции. За никаква друга грижа не става въпрос, освен грижата да се скрие гигантският позор на управляващата неолиберална шайка

http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=63616&format=html



Тагове:   Гоце,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - HeAxcmPAMWju
24.05.2011 18:49
TYVM you've solved all my probmels
цитирай
2. анонимен - FxOnntig
25.05.2011 20:14
VxLBvU , [url=http://czokyfxjtwpe.com/]czokyfxjtwpe[/url], [link=http://sdcqrookrpsc.com/]sdcqrookrpsc[/link], http://jnmkekoqkmsi.com/
цитирай
3. анонимен - TdshDywaB
28.05.2011 14:32
LGgsq5 <a href="http://lbhkoookwetd.com/">lbhkoookwetd</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4461734
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8219
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930