Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2009 21:28 - Читатели коментират терора над журналисти от СКАТ: Доган се гаври със свободата на словото в България
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 1889 Коментари: 5 Гласове:
0



Читатели коментират терора над журналисти от СКАТ: Доган се гаври със свободата на словото в България

 

 

Българин:
 Случилото се в Асеновград е пълна гавра с свободата на словото в България и абсолютно потъпкване на гражданските ни права. Знаете ли в кои държави се бият телевизионните екипи? В Ирак, Афганистан и останалите страни от третия свят. А знаете ли в кои държави нискообразовани хора, седят чинно пред един, който квичи на една трибуна и реве за свещени войни? Пак в същите държави! Не разбирам как може държавната власт да седи безучастна пред тези извращения на Доган и неговите мутри?

Ивайло:
 Повече от ясно е, че телевизия СКАТ е крайно неудобна за Доган, защото единствено тя показва турските дерибейства из цяла България и разкрива истинското лице на ДПС. Именно затова вече няколко пъти тя става обект на насилие от страна на турските мутри. Едва ли има по-добро доказателство за истините, които излъчва най-българската телевизия от безсилието на ДПС, изразено в това срамно физическо посегателство върху български журналисти.

гражданин:
 Според чл. 40. от Конституцията на република България,
"(1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.
(2) Спирането и конфискацията на печатно издание или на друг носител на информация се допускат само въз основа на акт на съдебната власт, когато се накърняват добрите нрави или се съдържат призиви за насилствена промяна на конституционно установения ред, за извършване на престъпление или за насилие над личността."
С тези няколко реда се приключва дискусията по този случай. Ахмед Доган и неговите мутри за извършили престъпление, като са възпрепятствали работата на български журналисти. Същите следва да понесат наказателна отговорност за своите действия, като това важи особено много за самия Меди Доганов, който е подстрекател на побоя.

потресен:
 Наглите лидери на ДПС не изглеждат никак притеснени от случилото се. Ахмед Юсеин дори заяви, че "хората просто не искат" телевизия СКАТ. Хората или лидерите на ДПС не искат телевизия СКАТ на своите митинги, защото по този начин излиза на бял свят цялата омраза и етнически сепаратизъм, с който турските политици облъчват своите привърженици? Журналистите от СКАТ са в пълното си право да отразяват всяко обществено събитие, което касае съдбата на българския народ и посегателството срещу тях е нарушение на закона. Ахмед Доган е доказан престъпник и за пореден път се надява да се отърве без последствия от този случай. След като той е заповядал на хората си да пребият екипа на телевизия СКАТ, трябва да бъде съден за престъплението си.

атакист:
 Лидерите на ДПС ги е страх, че ако АТАКА дойде на власт и изпълни само 10% от обещанията им, ще напълни затворите с тях. Именно затова се опитват да репресират по всякакъв начин патриотичната вълна сред българите, като дори стигат до публични побои над български журналисти. Турците смятат, че така ще уплашат българския народ и активистите на АТАКА, но ние няма да се поддадем на този терор. Истинските български националисти ще се борят до последен дъх в името на свещената кауза да спасят и съхранят българщината.

кони:
 След като в продължение на седмици Доган редовно заплашва българите от трибуната на дивашките си митинги, бившият агент на ДС и лидер на антибългарската партия ДПС, реши нагледно да демонстрира на какво са способни неговите башибозуци. Къде е държавата в случая? Няма ли у нас власти, които да защитават българските журналисти от посегателства? Нима този митинг не е бил охраняван от полиция? Къде е била тя, докато турските орди са пребивали журналистите от телевизия СКАТ? Пак ли ставаме свидетели на това, че законите важат за едни, а за други не? Едва ли обаче трябва да се изненадваме от бездействието на полицията, след като самите униформени неколкократно са пребивали журналисти от независимите патриотични медии.

Националист:
 Разни агенции постоянно ни критикуват, че сме нарушавали правата на малцинствата у нас. С оглед на последния инцидент в Асеновград, май излиза, че малцинството нарушава нашите права. Това важи с особена сила в райони като Асеновград, където турците масово погазват правата на българските граждани. Турцизацията там вече е достигнала такива размери, че само след една заповед на Меди Доганов цяла орда турски башибозуци е готова да разкъса на парчета журналисти от българска медия. Ако не вземем спешно мерси срещу това мащабно турцизиране, подобни шокиращи инциденти ще се превърнат в ежедневие.
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=63970&format=html




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - fDkFVhaVohmQBfTj
24.05.2011 14:06
Haha. I woke up down today. YouВ’ve chreeed me up!
цитирай
2. анонимен - fgOXKzyhV
25.05.2011 14:11
M9se08 <a href="http://ctzidccjyhng.com/">ctzidccjyhng</a>
цитирай
3. анонимен - cOzZcNNVrpVfRQ
25.05.2011 17:50
Si5idh , [url=http://iccrhlclgcaj.com/]iccrhlclgcaj[/url], [link=http://hvrmklfpzlbx.com/]hvrmklfpzlbx[/link], http://yenfjmtueaeb.com/
цитирай
4. анонимен - AiiFDyhlI
28.05.2011 14:31
rdE7Es <a href="http://etoxjydglpgk.com/">etoxjydglpgk</a>
цитирай
5. анонимен - fjplVfmsevhirC
31.05.2011 17:27
TAePy6 , [url=http://gteslakrefmx.com/]gteslakrefmx[/url], [link=http://kqzhhjffyuqs.com/]kqzhhjffyuqs[/link], http://dopyodwhjryf.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4468309
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8227
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930