Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 13:08 - В джамии карат възрастни мюсюлмани да се кълнат в Аллах, че ще гласуват за ДПС
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 822 Коментари: 0 Гласове:
0



„Видях,че президентът Първанов и Станишев играят по гайдата на Доган. Те излъгаха народа за мажоритарния вот. Това е псевдомажоритален вот, който обслужва само ДПС. Излъгаха хората, че личности ще влязат в НС. Те направиха това, за да изравнят нашите гласове. Факт е, че не издига кандидати в районите, където ще играе с БСП, но казва: Аз съм властта”, каза още Борисов. Според него, лидерът на ДПС е обяснил, че е собственик на държавата и затова и Първанов, и Станишев няма да коментират, защото трябва да признаят истинността на изказването на Доган.
Лидерът на ГЕРБ коментира, че има информация, че в джамии карат възрастни мюсюлмани да се кълнат в Аллах, че ще гласуват за ДПС, но не предостави информация кои са тези джамии. „Процесите в България са безвъзвратно загубени. Нищо добро не очаква тази страна”, каза Борисов.
По повод информацията, че от ДПС плащат водата на роми в Пазарджик, за да гласуват за партията, Борисов каза: „ДПС могат да правят, какво искат, никой не може да ги спре. Отдавна съм ги предупредил. Не е новина това, което се случва. Това тежи и на вашата съвест”, обърна се Борисов към медиите.
Никой не смее да направи нищо срещу Доган. Затова са мълчали и Първанов, и Станишев за изказването на Доган. Няма какво да кажат. Това каза лидерът на ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов. Според Борисов, ако се потърсят Петър Стоянов и д-р Желю Желев за коментар, и те ще мълчат. Във връзка с информацията, че в две столични районни комисии има издадени около 10 хил. удостоверения за гласуване на друго място, Борисов коментира, че не е оптимист за бъдещето на страната. „Историята ще осъди тези хора, които днес са се правили, че не са чували вашите въпроси. Варна освирка Станишев, вие го прикрихте, Враца освирка Станишев - вие го прикрихте. Дойдоха в Банкя да правят провокация и само това гледаме по телевизията”, обърна се Борисов към медиите. „Да ни е честито на всички. На пети юли има шанс да се промени, ако поискате. Спечелим ли абсолютно мнозинство, което да ни даде право да управляваме, и да дойде възмездието, няма шанс. Аз съм единственият, който не се интересува дали ще е президент или ще е премиер и няма да вляза в уговорки”, коментира Борисов.
По отношение на разпределението на секциите за гласуване в чужбина и големият брой секции в чужбина, Борисов заяви: „Това е нормално. Те си имат доктрина и си работят, имат и държава. Ние имаме едно заспало външно министерство, начело с Калфин, който избяга. След евроизборите имаме ли министър, нямаме ли, никой не знае”.
http://www.focus-news.net/?id=h2448


Тагове:   ДПС,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4465759
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8226
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930