Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2009 13:03 - Поредна гавра на ДПС. Деца с фесове пеят на турски в Българско читалище.
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 46758 Коментари: 94 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Поредна гавра с българските национални ценности беше направена от ДПС този път в Свищов. На предизборен митинг деца, облечени в турски носии и с фесове на главата пяха и рецитираха на турски в Първото българско читалище "Еленка и Кирил Аврамови" в Свищов, разказаха очевидци, които са заснели с камера срещата на Доган в града. Недопустимо е под портретите на дарителите - Еленка и Кирил да се пее на турски, коментира Васил Илиев, председател на общинския сбор на АТАКА в Свищов. Това читалище по волята на дарителите е дадено за просвета и слава на българската култура, и не може така да се прави такава гавра в него, поясни Илиев.
Разрешение за провеждане на мероприятието на ДПС е било дадено от кмета на Свищов Станислав Благов от СДС. Същият се ползва с подкрепата на ДПС в града, тъй като е избран именно с гласовете на партията на Доган.
Самият Доган бил много ядосан на хората си във Великотърновска област, защото досега нямал депутат от този район. Затова на срещата в Свищов заявил, че очаква 12 000 гласа от Великотърновска област за предстоящите избори за народни представители. Доган обещал на присъстващите в залата, че ако във Великотърновска област бъде постигнат резултат от 15 001 гласа, той ще се върне в крайдунавския град след две години, за да им се отплати и налее средства там. Доган дал пример с общините, в които управлява ДПС и как там се решават битови, инфраструктурни и други проблеми.
Част от самите турци, които живеят в Свищов не гласували за ДПС и били много разочаровани от управлението на партията. Недоволните обаче се криели, защото ги било страх от саморазправа, разказа още Васил Илиев. Според него Доган си е поставил за цел следващият кмет на града да бъде от ДПС. Няма да позволим градът ни да се доганизира, както досега не допуснахме да имаме дори общински съветник от ДПС, зарече се националистът.
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=65161&format=html



Тагове:   ДПС,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. thomas - Хм
29.06.2009 13:11
Не че и на мен ми е приятна описаната случка, но хайде някой малко по-сериозно да ми обясни защо при съществуващото законодателство, при което малцинствата имат гарантирани доста права за употреба на своя език, може да се счита за недопустимо пеенето на турски в българско читалище? В българска църква - ОК. И то не защото са турци, а защото най-вероятно не са християни. Но в читалище!? Защо пък не, ще кажат те, и не виждам защо да не са прави в претенциите си.
цитирай
2. mamkamu - Подкрепям thomas!
29.06.2009 13:21
Подкрепям thomas!
цитирай
3. mamkamu - До zabylgarite
29.06.2009 13:26
Добре де, ако някой молдовец в Молдова гракне, като вас против пеещи български деца в национални носии, всички вие ще опищите света. Стига сте гледали само до извивката на носа си! Ще станете кривогледи :)
цитирай
4. анонимен - В АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, РУСКИ, ИТА...
29.06.2009 14:34
В АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ ,РУСКИ,ИТАЛИАНСКИ ГИМНАЗИИ У НАС СЪЩО ДЕЦАТА НИ ПЕЯТ ПЕСНИ НА АНГЛ,НЕМСКИ,РУСКИ , ИТАЛ. И Т.Н. ЗАЩО ИЗЛИШНО ДРАМАТИЗИРАМЕ НЕЩАТА. ВИЖ, НАПРИМЕР, ПО ВЪПРОСА ДА ГИ ЗАБУЛВАТ С НОСИИТЕ ИМ В ЕЖЕДНЕВИЕТО И В УЧИЛИЩЕ - ТО ДА, АЗ СЪМ ПРОТИВ
цитирай
5. lado - нацията се разпадна на народности и ...
29.06.2009 14:52
нацията се разпадна на народности и племена , обществото на слоеве и прослойки, на браншове и профсъюзи и нищо не може да я слепи отново .Трябваше разумна и далновидна политика за съхраняването й ,за да може турската народност в България да се чувства част от българската нация ,циганското племе също да се гордее ,че е част от нашата нация и прочие размишления ,които атакистите няма да разберат,а останалите партии са производни на комунистическата - главен виновник за случващото се, и се радват, че си имат парче от баницата .Но много скоро просто няма да има баница - щото няма да има кой да я направи...
цитирай
6. анонимен - БЪЛГАРИ-ПРЕДАТЕЛИ
29.06.2009 14:54
Жалко за "българите" с глупавите и неоснователни коментари,оправдаващи подигравката с нас истинските българи с непромити мозъци.
цитирай
7. анонимен - В езиковите гимназии децата не се ...
29.06.2009 15:04
В езиковите гимназии децата не се гордеят,че са англичанчета или русначета.Те са си българчета.В М олдова или Бесарабия, българчетата пеят на български само в Български читалища.НАВСЯКЪДЕ НА ДРУГО МЯСТО ГОВОРЯТ НА ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК!!!В България толерантността се разбира ,като свободия.Всяко нещоси има граници,с които турчеещите се трябва да се съобразяват.
цитирай
8. thomas - @6
29.06.2009 15:07
Какво наричаш промит мозък? Това, че сме съгласни да се спазват законите ли? Е като не искаш така, що не изтичаш да направиш една революцийка, пък като успееш, ние може да ти се радваме

@lado
Нещо обърка филмите. В България, доколкото се сещам, досега само комунистическата партия (ама истинската, не днешната измишльотина, която я наследи) беше направила нещо за това турците да се "интегрират" в българското общество. Ама не й се получи - за добро или лошо.
цитирай
9. borjanmljakov - Що пък да не пеят на турски?
29.06.2009 15:38
И кво като са в турски носии?
Лицето "забyлгарите" отново показа, че мисленето не му е силата (нещо, характерно за сектата на волен ямболлията, жена му, чуколов и митко умното). Техната идея е по комунистически проста: турците в Анадола, циганите на сапун и т.н. (нещо средно между сталинизъм и хитлеризъм), само че такива неща са неморални, (ако загряват какво значи тази дума), противоречат на законите и освен това не бачкат. С една дума атака и всичките им клакьори както се казва "гол да го барат".
цитирай
10. анонимен - Към турчеещите се братя
29.06.2009 16:05
Ами ако ми докажеш, че са пеели Високи сини планини на турски съм ОК!
Проблемът е, че въпросните малолетни сънародници са възпитаване в обич към друга родина!
цитирай
11. анонимен - kaкво ви очудва ?
29.06.2009 16:14
Самият блог.бг е трибуна за унищожаване българските ценности с насилие ,незачитане и наглост на екипът му под крилото на турчеещите се и целенасочено срещу националните идеи на блогерите . Неоснавателни нарушавания на блогерски права и незачитане мненията ,с цел вън от блога .същевременно помпозни теоритични трактовки от теоритици за свобода на словото ,но не българското ! Мутренско пристрастие и похвати !
цитирай
12. анонимен - Г-н "Ерудит" от 9.
29.06.2009 16:14
Вие пял ли сте на български език и с българска носия
в някое село населено предимно с мюсулмани ня-
къде в Родопите?Ако "да",обадете се да отидем за да
Ви чуя.Защото само човек,който живее там има право
да изказва "принципно положителни "твърдения".
И би било интересно как в качеството си на презрян
"гяур" ще Ви се наложи да си купите хляб само
на турски език(нищо,че някои от така показно турчеещите се не го разбират) и то ако имате "късмет" от съседната бакалия,защото може да Ви посочат пътя за друго населено място.
Така,че преди да "говорите" е добре и да ,представете си,и "мислите".Все пак В Живота
това се налага ,даже и на ерудитите!
Един неерудит

цитирай
13. thomas - @10
29.06.2009 16:14
Е да, сигурно е така. А ти можеш ли да ми докажеш защо да нямат право да бъдат възпитавани в обич към друга родина, след като всъщност етнически произлизат от нея? Не казвам, че е приятно, но все пак... не е ли тяхно право?
цитирай
14. thomas - @12
29.06.2009 16:19
Не. И не бих искал да го правя. Даже, ако си говорим сериозно, не само да пея не бих искал в такова село, но не бих искал и да стъпя в него. Не ме влече, гадно ми е. Проблем ли има? Да, знам какво ще кажеш - че след като те не ни пускат да правим каквото си искаме на тяхна земя, не трябва и ние да ги пускаме на наша. Е да, но това е незаконно. Както и тяхното, естествено, но ако ти се разправя...
цитирай
15. irshad - хаха
29.06.2009 16:27
смешно е - ако чуят деца на РД да пеят "Хепи бъртдей ту ю" ????? Пак ли така ще викнат?
цитирай
16. анонимен - 13...А какво значи "Родина"?
29.06.2009 16:38
...И може ли човек да има две "родини"?Не произтича ли понятието "Родина" от родната ти страна,родното ти място!Ако са възпитавани в "обич"
към друга родина,какво става с тази,в която са се родили?Каква им е тя?Може би в случая те трябва
да я наричат...хм..Гяурландия?.А иначе "правото"
да обичш,или да не обичаш,никой не може да "ти даде",или "отнеме,само,че когато този "вид обич"
се демонстрира на такова място и по такъв начин,
вече се получава национална подигравка и политическа демонстрация.А това е нещо друго и не
по-малко опасно от размахваните от Вас хитлерист
ки,сталинистки и атакистки плашила.
цитирай
17. djgator - Борянчо № 9
29.06.2009 16:38
Ти си цигански подлизурко, искаш да се издигнеш в ДПСто, знаеш турски- ТАМАН си за там!!!
цитирай
18. thomas - @16
29.06.2009 16:54
Най-вероятно просто пеят чалга през цялото останало време, ако питаш мен :-)

И изобщо не разбирам какво толкова се стягате с всичко това - аз пък гледах по телевизията как някакъв много велик турски военен хор пее "Калинка моя" по случай някакво гостуване при или от руснаците - не помня вече. По вашата логика това трябва да е ужасен срам за всички турци, и то много по-голям от този, който сме преживяли ние, защото при нас поне турските песни си ги пеят етнически турчета :-)
цитирай
19. анонимен - турски манаф затвори си плювалника
29.06.2009 17:53
borjanmljakov написа:
И кво като са в турски носии?
Лицето "забyлгарите" отново показа, че мисленето не му е силата (нещо, характерно за сектата на волен ямболлията, жена му, чуколов и митко умното). Техната идея е по комунистически проста: турците в Анадола, циганите на сапун и т.н. (нещо средно между сталинизъм и хитлеризъм), само че такива неща са неморални, (ако загряват какво значи тази дума), противоречат на законите и освен това не бачкат. С една дума атака и всичките им клакьори както се казва "гол да го барат".

цитирай
20. анонимен - анонимен от т.12
29.06.2009 18:16
Явно ТИ никога не си бил в българско село в Родопите, независимо с хора от коя религия е населено. Пълни глупости са това, което пишеш.
цитирай
21. анонимен - ЛЪЖА
29.06.2009 19:15
Бях там. Това са пълни глупости! Не е имало такива деца и тава са поредните измислици на нещастникът от "Атака" Васил Илиев. Жалко, че толкова енергия се хаби заради лумпени като него, Яне Янев и още мнооого други.
цитирай
22. анонимен - AssaultRifle
29.06.2009 20:08
Мамка им шибана турска , добрият турчин е мъртвият турчин.По 5 на нож...
цитирай
23. анонимен - айде сега
29.06.2009 20:32
mamkamu написа:
Добре де, ако някой молдовец в Молдова гракне, като вас против пеещи български деца в национални носии, всички вие ще опищите света. Стига сте гледали само до извивката на носа си! Ще станете кривогледи :)


Българите в Молдова нямат партия с места в парламента.
цитирай
24. анонимен - ABE
29.06.2009 22:05
VIE NORMALNI LI STE , 6TO EVREITE NE PEQT NA NEMSKI S NAZISKI UNIFORMI V MEMORIALA NA HOLOKOSTA -QD VA6EM. DA VI EBA U TUPATA RAQ
цитирай
25. анонимен - ATAKA POBEDA
30.06.2009 01:07
:]
цитирай
26. анонимен - doganchetata
30.06.2009 05:38
dogan e vreden za darjavata, tova e yasno za vseki normalen balgarin. Obache po-opasni ot nego sa doganchetata kato napr. Tsonev, Ganchevski, koito bideiki balgari ni predavat po-gadno i ot samite musulmani. Takiva hora zaslujavat narodnata blagoslovia, no ne s lavrov venec, a s nesto po-ostro!
цитирай
27. анонимен - БОКЛУКА
30.06.2009 06:23
анонимен написа:
Мамка им шибана турска , добрият турчин е мъртвият турчин.По 5 на нож...

СТАНИШЕВ И ТВОЯТА НАГЛА ПАСМИНА СЪСИПВАТЕ ДЪРЖАВАТА САМО И САМО ДА БЪДЕТЕ НА ВЛАСТ МРЪСНИ И ДОЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ - ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ВЪРВЕТЕ ДА РАБОТИТЕ БОКЛУЦИ ТАКИВА
цитирай
28. анонимен - Не се примиряваите толкова лесно БЪЛГАРИ
30.06.2009 07:28
Не бива с лека рака да махнем и да кайем е какво от това че ни погазват историята и народноста ни.Наистина не е таина че и българи като Божидар Димитров направо продадоха историата и културата на България за йалти стотинки и не се и срамуват от това но не бива да си затвариаме очите и да се примиряваме с всяко своеволие ва тази държава тя е наша и ако ние не я пазим то няма турците или други етноси или безнаказани крадци да я пазят.
цитирай
29. анонимен - haturski ne!!
30.06.2009 08:43
na vsi4ki hristianski ezizi moje da se pee, nito angli4ani, nito franzuisi nito italianzi imat politi4eski i vatre6no politi4eski interesi v BG. turskata izjava e provokativna i ostanaha 7m dena predi sadbonosni izbori v BG, kadeto turskoto malzinstvo prjako i grubo se opitva da zagrabi vlastta. tova nagnetjava oste po-ve4e i taka napregnatata obstanovka i e 4ast ot ogromna predizborna kampania, osnovavasta se na izmama manipulazii i podkupi.
цитирай
30. анонимен - безочие!
30.06.2009 08:50
Аз съм от Свищов и се гордея с предците си-до един родолюбци,безкористни дарители,милеещи за града и отечеството си БЪЛГАРИ!! И точно в люлката на любознанието, в храма на българщината - ПЪРВОТО СВЕТСКО ЧИТАЛИЩЕ В БЪЛГАРИЯ да има предизборен митинг на ДПС, НЕ ГО ПРИЕМАМ! Г-н Благов, как допуснахте това? Защо позволяваме на турците да се гаврят с нас в собствената ни държава? Турците, които са изнасилвали и избивали безогледно нашите майки, сестри, бащи и братя?Доган да ми казва как ще има пари за Свищов, ако ДПС изгради силни позиции? ПЪЛЕН АБСУРД! нИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ СИН КАНДИДАТ НА КАКВИТО И ДА БИЛО ИЗБОРИ! НИКОГА! А имам влияние и върху доста близки и познати....Като сте подлоги, ние няма да сме като вас...
цитирай
31. анонимен - jahkata
30.06.2009 09:26
neka pee koi kak iska a v samata darjava poglednete ce samite upravnici ne sa balgari te sa smes ot naheto minalo kade ste vie balgari badete istenski naprimer kato italija,cehija,germanija,ungarija,ispanija,anglija i dr.te pazjat svojata rodina smelo i nie za tjah sme kanibali tova e istinata gospoda
цитирай
32. lubima - а кому е нужна тази омраза на етни...
30.06.2009 10:37
а кому е нужна тази омраза на етническа основа!!!?ейй я се опомнете бе българи)))какво от това, че пеели децата.../ако изобщо е истина разбира се,защото...вие видяхте ли или просто имаше копи-пейст?/..не разбрахте ли, че и на българите, и турците с фесовете и неинтегрираните цигани...ами ние всички живеем в една и съща държава...и никой не иска лошо за децата си...да...била съм в село с ъс население изцяло от турци.....и не ми се е наложило да искам да си купя хляб на техния език,ако щете....имами снимки с тяхните носии...но това да ме е направило по-малко българка...?НЕ защото аз в неделя ще отида да дам гласа си....а много от вас мили българчета само зяпате по форуми и блогове а Ви мързи да отделите от скъпоценното си време прекарано пред компютъра...и да отидете да дадете своя вот..не са ви виновни турците които са обикновенни граждани както всиччки ние....а управниците от ДПС...ами като е така да ви видим дами и господа...
цитирай
33. batstefan - thomas
30.06.2009 10:50
Прав си, в едно читалище трябва да има възможност различни етонси и гостуващи народи да покажат своя фолклор. Но защо организиран от ДПС? та нали от ДПС на ляво и на дясно тръбят, че не са етническа партия?
цитирай
34. анонимен - Чудя се
30.06.2009 11:19
анонимен написа:
Мамка им шибана турска , добрият турчин е мъртвият турчин.По 5 на нож...
СТАНИШЕВ И ТВОЯТА НАГЛА ПАСМИНА СЪСИПВАТЕ ДЪРЖАВАТА САМО И САМО ДА БЪДЕТЕ НА ВЛАСТ МРЪСНИ И ДОЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ - ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ВЪРВЕТЕ ДА РАБОТИТЕ БОКЛУЦИ ТАКИВА

Съгласен !!!

Като гледам как по цял ден пишете тук -
чудя се верно кога работите?
И айде турците в Република турция, а?
Не слагайте сол в тази незарастваща рана
бе боклуци.
Не ни стига ли че са ни клали и ... 5 века...??????
цитирай
35. анонимен - До thomas!
30.06.2009 12:45
По Конституция наистина всичко е така! Но: дали и по отношение на българщината трябва да е така? Сравнявам случаката с размахването на турски знамена при всеки официален повод пред кметството в Кърджали! како всъщност е ДПС? протурска партия, илипартия, която отстоява българщината? Докато тя не докаже последното, ми е малко трудно да приема, че партиен лидер, който поставя себе си найд законодателната власт - НС, може да се ползва от правата си в Конституцията! Подоибни действия винаги имат 2 страни: юридическа и морална! Човек, който не принзва основният закон в страната, няма право да се ползва от правата си по този закон! Това пък е моралната страна!!!!!!!!!!
цитирай
36. анонимен - истински Българин
30.06.2009 12:46
Имли в България истински Българи. Симнявам се. Коѝто се чувства ИСТИСКИ Българин Моля да си напррави ДНА тест. Няма истински БЪЛГАРИ. Съжелявам/
цитирай
37. анонимен - истински Българин
30.06.2009 12:49
Няма истински БЪЛГАРИ. Кѝто не вярва да си направи ДНА тест.
цитирай
38. анонимен - Опомнете се
30.06.2009 13:39
Спрете да сеете омраза.Не виждате ли,че ви хванаха цаката,да ви закарат до урните чрез омраза.Не забравяйте българската поговорка,че който сее ветрове,жъне бури.Никой няма интерес да се мразим,единствено политиците.
цитирай
39. thomas - @36
30.06.2009 14:01
А може би трябва да си погледнеш календара и да видиш какво пише в него - 2009 година. Дали понятието българщина все още има същата стойност и днес? И как се връзва то с факта, че вече сме част от ЕС, а светът е по-отворен от когато и да било?
цитирай
40. zabylgarite - Брях
30.06.2009 14:30
анонимен написа:
borjanmljakov написа:
И кво като са в турски носии?
Лицето "забyлгарите" отново показа, че мисленето не му е силата (нещо, характерно за сектата на волен ямболлията, жена му, чуколов и митко умното). Техната идея е по комунистически проста: турците в Анадола, циганите на сапун и т.н. (нещо средно между сталинизъм и хитлеризъм), само че такива неща са неморални, (ако загряват какво значи тази дума), противоречат на законите и освен това не бачкат. С една дума атака и всичките им клакьори както се казва "гол да го барат".



Има доста по-важни неща от това ти да ми бъдаш поредният анализатор на мисленето.Като ти сложат утре турска администрация,която да ти вика гяур,тогава дано се освестиш.Или се надупи ако искш отсега.Оправяй се умник.
цитирай
41. borjanmljakov - Нали ви казах вече, че лицето за булгарите е глупак.
30.06.2009 16:20
диджейгатор е комунист-педеруга от родното място на жан виденов и ванко1. Работи като пуска чалга по селски сватби.
цитирай
42. zabylgarite - A ти си
30.06.2009 16:43
охлюв дето пълзи и завижда.Завистлив си в червата чак.Внимавай от завист боли стомах.
цитирай
43. feldmarschall - Това е провокация...
30.06.2009 18:49
Доган готви кървава баня, защото изпуска властта. Единственият му шанс е етнически конфликт.
цитирай
44. анонимен - кощунство
30.06.2009 20:31
Всичко що е свързано с дпс и доган ми е противно. Гаден манипулатор, жалко че и на доста българи е промил мозъчетата. Няма държава, това е истината. В нормална държава той и всички около него ще гният с години в затвора за държавна измяна...
цитирай
45. анонимен - vsi4ki v bg sa glupaci za6to ne mi...
30.06.2009 21:12
vsi4ki v bg sa glupaci za6to ne mislqat kak da si opravqat ikonomikat,a si mislqat samo za nacionalizam
цитирай
46. анонимен - Догито да ми
30.06.2009 23:23
пръдне на .уя а също и останалата вмирисана паплач-няма да стане тяхното!!!!!!
цитирай
47. анонимен - Нещо от мен...
01.07.2009 09:18
...по темата можете да видите на:
http://devedjievblog.blogspot.com/
цитирай
48. анонимен - от Български гражданин - турчин
01.07.2009 11:03
анонимен написа:
Вие пял ли сте на български език и с българска носия
в някое село населено предимно с мюсулмани ня-
къде в Родопите?Ако "да",обадете се да отидем за да
Ви чуя.Защото само човек,който живее там има право
да изказва "принципно положителни "твърдения".
И би било интересно как в качеството си на презрян
"гяур" ще Ви се наложи да си купите хляб само
на турски език(нищо,че някои от така показно турчеещите се не го разбират) и то ако имате "късмет" от съседната бакалия,защото може да Ви посочат пътя за друго населено място.
Така,че преди да "говорите" е добре и да ,представете си,и "мислите".Все пак В Живота
това се налага ,даже и на ерудитите!
Един неерудит


Елате да видите как се надпяват и надиграват българчета и турчета в носии.А хляб ще не само ще ви продата ,даже може и да ви нахранят . Не си мислете че сте най-големи родолюбци . Тези хора обичат БЪЛГАРИЯ не по-малко от Вас. Говорите празни приказки ,вероятно сте и в чужбина . Тръгнете през Перперикон ,Татул , Златоград ,Триград пък да видим кой ще Ви нарече "гяур". Невиждам покъкв начин и на кого ,пречи факта че някой говорил , пеел на един или друг език. П.П. Спомнете си кога е основано въпросното циталище ?
цитирай
49. анонимен - Между другото на Глиполи има мно...
01.07.2009 11:10
Между другото на Глиполи има множества паметници ,военно гробище ,паметни плочи че даже и розова долина в чест на загиналите там английски ,австралийски войници,дошли като окупатори .Днес внуците им отиват на поклонение там.Това да Ви говори къде сме в демокрацията и начина на мислене :)!!!!!!!!!
цитирай
50. thomas - @48
01.07.2009 11:11
И ти си прав, но и опонентите ти може да са прави за себе си. Въпрос на отношение. Ако отидеш в селото им и гледаш наежено и с омраза, може и да не ти продадат хляб. Ако обаче си приятелски настроен, сигурно и те ще са. Много е простичко.
цитирай
51. анонимен - combat
01.07.2009 11:19
Хайде сега си представете същото в една Гърция! Успяхте ли да си го предствите? Не, нали?! Защото това в една Гърция, член на ЕС, никога няма да се случи.
За всички публични прояви в България официалният език е българският. Така е според Конститцуията ни /добра или лоша/. Това е публичнс проява, официално разрешена от кмета на Общината. Партита, рожедни дни и прочие не са публични прояви и там ако искат и на патагонски да си говорят.

Колкото до горният блогър, според който било все едно дали някой възпитава деца -български граждани в любов към друга "родина" или "държава" и то за сметка на нашата, и то в полза на съседна държава с определени ...хм...исторически афинитет към България, то този блогър е много болен мозък. Много болен.
цитирай
52. thomas - @51
01.07.2009 11:23
Като цитираш тази точка от конституцията, замисляш ли се защо по БНТ1 има новини на турски? Чувал ли си, че освен официален език, който се ползва за публични прояви, организирани от държавата, има и езици на малцинствата, на които спокойно могат да се провеждат публични прояви, ориентирани към въпросните малцинства. Честно казано, правейки нещо на турски, те със сигурност си орязват възможността то да достигне и до някой не-турчин, така че можеш само да се радваш - всякакви подобни мероприятия им свиват възможностите за влияние. Виж, всичките турски сериали, с които се напълниха телевизиите напоследък, са много по-голям проблем за вашата кауза, отколкото едно изпълнение в някакво читалище.
цитирай
53. feldmarschall - И все пак...
01.07.2009 11:36
И все пак тук е България и така наречените малцинства трябва да се съобразяват с това и кой етнос е основополагащия на тази държава! Аз ако реша да живея в Турция/имагинерно да си представим/ едва ли щях да имам тези права, които имат турците у нас, камоли да ми се позволи да направя българска партия там. У нас обаче всичко е разрешено за небългарите! Аз съм за реципрочност на нещата...каквото е разрешено в Турция за нетурците, такова да е разрешено и в България за небългарите.
цитирай
54. анонимен - dogan
01.07.2009 13:36
mai po lesno balgarite 6te se zatriem, otkolkoto da vidim, 4e toq dogan si e tur4in i si gleda negovite interesi. kill em
цитирай
55. анонимен - bılgarskiyat narod
01.07.2009 14:54
Българският народ е крава, която трябва да доиш до изтощаване....друг е случаят с моя син (Цар Борис ІІІ - бел.ред.), който има търпението да мирише потта на мръсните българи и да се подписва за спомен на техни тефтерчета..."


Ще сърба и той попарата на българановците, ако не тръгне навреме по пътя, който аз следвах и който се стараех да очистя от балканджийските потурановци".
Това са само част от съветите на Цар Фердинанд към неговия син Цар Борис ІІІ, който са събрани в книгата "Цар Фердинанд, циник, измамник, лицемер". Книгата е вече на пазара, благодарение на архивиста Цочо Билярски.
БГНЕС публикува част от "най-силните" съвети на Фердинанд, който на 3 октомври 1918 година само три часа след като е абдикирал напуска България завинаги, заедно с архива да двореца.
- "Царедворците не са били никога интересни. Те са блюдолизци и колкото повече ги обсипваш с подаръци и пари, толкова по-лигави и глупави стават. В моя дворец, едно време в София, само жените и слугите проявяваха малко слободия, но и едните и другите, са лишени от разум".
- "Имаш щастието да царуваш на един народ, който не познава силата и значението на науката, на идеите и техническото им приложение. Тоя български народ вярва още, че мисълта не е стока, а той иска стока да произвежда. Меркантилният му дух, в първобитно състояние на истина, е още доминирующ в живота му и това не изпущай от предвид".
- "Ти трябва винаги да настройваш българите един против друг, да ги разединяваш и да взимаш мълчаливо страната на властта. За тая цел около теб трябва да има най-безсъвестни хора, които за пари ще ти устроят по-добра лична полиция от Хамидовата, и тогава ще знаеш какво се крои в Ючбунар, Куру-баглар или в Кушу-кавак или Лопошна. Избирай, впрочем, за твои тайни агенти не чистокръвни българи".
- "Морално българският народ е недорасъл, а физически е просто за оплакване. Това обстоятелство, взето в общия му размер, ще улесни и твоята задача. Няма нужда да притежаваш добродетел или да се преструваш, че ги притежаваш".
- "Българският народ има само един идеал: да се обогати. Заради това, пази се да не му попречиш и затваряй си очите пред кражбите. Помилвай някак си незабелязано крадците, особено тези на държавни суми и дръж списъка им затворен в твоето бюро. Когато тоя списък се увеличи, да бъде в процент 10% от населението, то ти си спасен. Знай, че царете се крепят от разбойниците, но те са жертва често на разбойниците, когато не са ги щедро възнаградили".
- "Най-добрият извор да се обогатиш са военните доставки и заемите. Върши ги чрез германците, защото те са по дискретни и няма един ден да те омаскарят, както се опитаха французите с мен и русите, когато императорът ми даде три милиона франка, уж личен заем, който впрочем аз не върнах".
- "Честността се състои в това да не присвояваш чуждото. Българите, твоите сега възлюбени поданици, не познават що е добродетел. Те крадат от памтивека и го смятат това дори за почтен занаят. Понеже не е срамно да крадеш, прието е това да се върши на открито. Главно правило е, че не може да се краде освен много. Между твоите поданици се съдят всяка година, а това беше и в мое време, с хиляди кокошкари и лежат в затвора, за кражби на дребно от държавната хазна. Законите не улавят големите кражби".
- "Лицемерието е основната добродетел на царете. Това е много тачено в нашия, в Кобургготския род, така също и у българския народ. Ти трябва да го притежаваш във висша степен, ако искаш чрез лицемерието да обезоръжаваш поданиците си".
- "Патриотизмът служи да оправдае успешните войни и да узакони военните разходи, защото народът мисли, че войската, която той плаща, трябва да служи да го пази от външни нападения, когато всъщност войската пази само теб против възможния гняв на народа". dir.bg

цитирай
56. анонимен - i vse pak
01.07.2009 14:58
feldmarschall sluşay tıpak ti pırvo nesi bılgarin poneje pişeş na nemski isigurno si imaş za neşto znay GLUPAKO VIV TURSİYA MOJEŞ DASİ OTKRİEŞ PARTİYA KAKVATOSİ İSKAŞ RZBRALİ BOKLUK...........
цитирай
57. анонимен - nov
01.07.2009 18:17
Елате в Кърджали да видите най-наглите екземляри подопечни на въпросната партия и плодовете от целокупната политика на прехода. КАКТО СИ ВЪРВИШ ПО УЛИЦАТА НЯКОЙ ТИ СЕ ИЗЛАЙВА В ЛИЦЕТО НА ТУРСКИ. Сядаш в заведение и на съседната маса започват да правят такава олелия на турски, каквато и в Истанбул не можеш да срещнеш. Техните деца са с най - висок успех в училищата, нищо че не могат да говорят на български. От лекарските кабинети и аптеките ти се усмихват любезни туркинчета, които представа си нямат от работата, която работят. Карат най-скъпите и най-лъскави коли в града. Живеят в най-чистите райони на региона в най-големите и най-уредени къщи и още хиляди подобни примери. Иначе лидерите им в региона пазят привидно благоприличие и нямат нищо общо с наглостта на електората си. Не виждам смисъл повече да изброявам подобни случки. Доста неща са казани вече от някои политици.Изобщо ..... Източна Румелия ! Било е тяхно и пак ще е!
цитирай
58. анонимен - no coment
02.07.2009 10:39
Значи европейския съюз е създаден от християнски държави. Ако се развъждат още джагали, джамии и т.н. най много да ни изхвърлят от тоя съюз, както го спомена оня холандец как му беше името. Всеки който е ходил из европа знае че там се говори само на един език в която държава си. Както каза някой по горе в къщи ако щът и на мамалигарски да говорят но навън веднага ти правят забележка. И между другото защо там който и да иде се стреми веднага да научи езика им, да не говоря че някои забравят и родния си. Тях никой не ги опреква че са националисти, хитлеристи и т.н.
цитирай
59. thomas - @58
02.07.2009 11:06
Безпросветна твар, такава, само сипеща злоба. Опреква и щЪт, разбираш ли. Типичен мироглед за всеки, който това "навън" го е гледал или през крив макарон, или през кухнята на ресторанта, в който е мил чинии. Случайно чувал ли си, че в Швейцария се говори на точно 3 езика, които се считат за еднакво официални. Плюс английски, който е приет почти из целия свят, въпреки че почти никъде няма статут на официален. Е да, ще кажеш ти, Швейцария не е част от ЕС. Но за това, аз, не е виновен той, че не я е приел, а тя че не е поискала.

Сещаш ли се защо всеки българин, който отиде в някоя развита европейска държава, се стреми веднага да научи езика им? Защото той иска нещо от тях - да го приемат, да му дадат работа и да се разбират с него. Ако можеше да го постигне и с родния си език, нямаше да го прави. Ако беше незаменим и те се избиваха той да е точно при тях, пак нямаше да го прави - щяха те да се мъчат да научат неговия език. Въпрос на интереси.

Е, явно на турците у нас българите, на които не искат да говорят на български, не са им нужни. Могат си и без тях и така им го показват. Разбираш ли?

Европейският съюз може и да е създаден от християнски държави, но е много вероятно да приеме съвсем скоро Албания (която изобщо не е таква) и малко по-късно - Турция, която е още по-малко такава. И само вземи опитай тези националистически разсъждения да ги споделиш официално в някоя държава от ЕС, и след някоя година, като излезеш, ще можеш да споделиш и мнението си за това как изглеждат затворите в нея.

P.S. "Мамалигарският", на който искаш да се подиграваш, както и българският, са едни от официалните езици на ЕС.
цитирай
60. анонимен - Чста провокация ...
02.07.2009 11:43
Чста провокация си е това, там е проблема. Доган гаранта за етническия мир....немам думи....цирка е пълен. -№19-
цитирай
61. анонимен - Най-лесня вот
02.07.2009 14:54
ХОРА НЕ КУПУВАЙТЕ ТУРСКИ СТОКИ, СТОКИ НА ТУРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТУСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ. ТЕ СПОНСОРИРАТ КАМПАНИИТЕ ИМ. Като минерална вода ДЕВИН ....и други такива
цитирай
62. анонимен - българите СМЕ МНОГООООО ЗЛЕЕЕ
02.07.2009 18:00
Много хора се опитват да се правят на големи ЕВРОПЕЙЦИ И ХУМАНИСТИ, но логиката им е погрешна-МНОГО ПОГРЕШНА. Защото за мюсюлманите, християнските ценности олицетворяват наивността на християнската култура. Те изповядват друга КУЛТУРА и се надсмиват и възползват от правата, които ВИЕ ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ им давате във ВАША ВРЕДА. Криете се зад ЕТНИЧЕСКИЯТ МИР и им давате все по-големи права и ще дойде време, когато те ще поискат повече. Ще поискат територията на която живеят да се отцепи от България и да се присъедини към ТУРЦИЯ. Това е нормално от безпристрастна гледна точка-щом населението е ТУРСКО- ЗАЩО ТЕРИТОРИЯТА НА КОЯТО ТО ЖИВЕЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА БЪЛГАРИЯ, А НЕ НА ТУРЦИЯ! Турците ще поискат независимост и ЕТНИЧЕСКИЯТ МИР ще изчезне за една нощ. Какво ще кажете тогава господа ЕВРОПЕЙЦИ? Ще им подарите ли част от СУВЕРЕННАТА И ИСКОННА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ,за да избегнете кръвопролития, а? И народа е същият като управниците си. Всички СТЕ ДУПЕДАВЦИ, криещи се зад ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ, това сте ВИЕ! Заради такива като ВАС, които живеят в някакъв ИЗМИСЛЕН СВЯТ и сами вкарват вълка в кошарата, България ще има собствено КОСОВО!!! Повечето от ВАС ще кажат, че нещо не съм в ред, но това няма да ми накриви шапката. АЗ ще съм си добре и ще си живея в БЪЛГАРИЯ, до дома ми няма да се издигне ДЖАМИЯ, нито пък ще ми се наложи да си купувам ХЛЯБА НА ТУРСКИ. В моя регион дори и по турско време не е имало турско население - проблема е ВАШ. Като сте толкова УМНИ, когато най-лошото се случи, оправяйте се сами и не чакайте помощ от БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ. За "ЕВРОПЕЙЦИТЕ" ще кажа само да се образоват относто значенията на думичките-НАЦИОНАЛИСТ, ШОВИНИСТ, ФАШИСТ и т.н. Много моля не искривявайте значението на думата НАЦИОНАЛИСТ! НАЦИОНАЛИСТ НЕ Е ОБИДНА ДУМА!!!
цитирай
63. thomas - Да.
02.07.2009 18:19
Гадно нещо са европейците. Обезсмислят толкова понятия - национализъм, патриотизъм. Направиха света толкова отворен. Толкова ужасно развитие на нещата за хора, които предпочитат граници, омраза и противопоставяне. Направо им обезсмислиха живота!

Пич, дали си погледнал някой път родната си планета отгоре? Дали ти е направило впечатление колко е празна? Дали си обърнал внимание и на факта, че граници по нея няма отбелязани. Границите - и физически, и в съзнанието си, са ги направили хората. Които всъщност са нещо толкова преходно на тая Земя, колкото и динозаврите и много по-преходни, отколкото хлебарките. Както се казваше в оная мъдрост, биологът си отива, жабата остава.

Та би ли ми обяснил при това положение, какво ми пука, ако някой реши да поиска територията, на която живее, да стане автономна? Е, ако не ми харесва с него, това как ще се нарича тази територия, ми е последната грижа в живота.

И повярвай ми, ако всички разсъждават като мен, етническият мир никога и никъде няма да може да изчезне. За мен е много по-страшен конфликтът с милионите българи, които слушат чалга, с което ми правят голяма част от местата, на които бих искал да отида, неизползваеми. Но не виждам как мога да им забраня да имат този ужасен според мен вкус, мога само да ходя там, където чалга няма.
цитирай
64. thomas - P.S.
02.07.2009 18:22
И не забравяй, че на Балканите ние сме навляци не по-малко от турците. Това, че сме успели в един момент да си маркираме като кученца откраднатата от византийците територия, не ни прави нейни вечни господари, а просто още едни завоеватели.
цитирай
65. анонимен - от 62 до thomas
02.07.2009 19:25
Ако ти живееш в територията, която ще се откъсне няма да разсъждаваш по този наивен начин. Тогава не само чалгата (турските кючеци), но и употребата на турския език ще смалят местата в които можеш да отидеш още повече.
Накрая просто ще се изселиш (дали в България или не-не е мои проблем).
Границите са ги направили хората-напълно съм съгласен. И добре е че ги има, защото в противен случаи тук щеше да е пълно с джагали.
Имайки предвид следосвобожденската история на България, мога да ти кажа, че дедите ти са проливали кръвта си за нея, за да опазят тези граници, за които ти така лекомислено говориш. Не знам на каква възраст си (обръщението пич и наивните ти разсъждения-ме карат да мисля, че не си много възрастен човек), но ако имаш живи роднини участвали във втората световна може да ги попиташ, защо са били толкова глупави и ограничени да рискуват преходният си живот за нещо така безсмислено като родината и нейните граници.
Разсъжденията ти за етническият мир са не просто лековати и смешни, ами направо опасни. Да разбирам ли че, неможеш да отстояваш своята позиция, собственост, достойнство, чест и каквото още се сетиш, защото си готов да правиш компромиси до безкрайност, за да избегнеш конфликт?
А за ЕВРОПЕЙЦИТЕ съм сигурен, че знаят значенията на националист, патриот и родолюбец от една страна и ШОВИНИСТ, ФАШИСТ от друга. Аз говорех за нашенските "европейци", към които явно спадаш и ти. Съжалявам, че на места в горният си текст съм изпуснал кавичките и съм те подвел.
Аз също не отричам европейските ценности, казвам само, че прилагането им спрямо мюсюлманите се възприема от последните като слабост на западната култура, а не като духовна ценност.

P.S. Византийците (или по-точно римляните, защото византийци е научен термин за разграничаване между Западната и Източната Римска Империя) не съществуват от 1453г. Византия е била християнска, мултинационална империя, която от 5в. започва да употребява гръцкия език като официален. За нейното наследство могат да претендират много народи (не само гърците). В нея не е имало господстващ етнос, както може би им се иска на южните ни съседи. Византийците ги няма, за да предявят правата си над Родопите. Турция също няма претенции към тях. Трябва ли тогава сами и по собствена воля да им я предлагаме и отстъпваме?

P.P.S. Предполагам, че и ти като кученцата си си маркирал колибката и ако дойда да си я присвоя (отвоювам-а не открадна, защото територията не можеш да си я пренесеш в твоето село като някаква вещ, а трябва да победиш, избиеш или прогониш завареното население), няма да гледаш така либерално на нещата?
Или може би под възглавницата си държиш един нотариален акт и само ме чакаш да дойда, за да си я поискам (без заплащане естествено)?
цитирай
66. thomas - @65
02.07.2009 21:59
Харесва ми, че не си тъп. Сигурно това е разликата между националист и шовинист. А за българин-патриот аз си имам собствена дефиниция - това е човек, който не е видял нищо извън родината си.

Така... Да почна с това, че мюсюлманите не са ми симпатични. Хич. Турците - също. Сигурно донякъде защото са мюсюлмани (главно от културна, не толкова от религиозна гледна точка), сигурно и от онази омраза, която са ни наливали през целия ни живот - в училище, в литературата и киното, в армията (дано това те ориентира за годините ми поне малко) и навсякъде другаде.

Но това не значи, че те нямат право да се развиват и борят за своето влияние. Точно както и чалгата го прави. Точно както сме го направили и ние спрямо византийците. В тези неща няма прави и криви - както виждаш, историята успява да узакони и признае всички гадости, които хората успеят да си причинят едни на други.

Смятам, че носителите на европейските ценности са достатъчно силни, за да се защитят, когато пуснатото под одър прАсе почне да се качва на одъра (любима поговорка на баба ми). В този смисъл слабо ме вълнува дали мюсюлманите приемат това като слабост - смятам, че като цяло те са достатъчно тъпи, за да не могат да оползотворят силата си. А и да го направят и да ни победят, както ти казах, човечеството тъй или иначе е много по-преходно от планетата, която гази. Тъй че недей бери толкова грижа за това какво ще се случва - може би това няма никакво значение за развитието на историята на света. А и въпреки всичко аз не вярвам, че те ще успеят. Спокойно! :-)
цитирай
67. анонимен - до thomas
02.07.2009 23:11
Да не влизаме в разсъждения за способността на земята да се справя с паразитите, които нарушават баланса на екосистемата (разбирай глобалното затопляне и ледниковите периоди, като средства за възстановяване на този баланс, които са опасни само за повечето живи организми, но не и за планетата).

Що се отнася до обикновенните турци (от Република Турция), защото съм имал контакт с няколко индивида от там, мога да ти кажа, че са изключително коректни и работливи (може би защото никои не ги насъсква срещу българите). Друго е обаче положението с тукашните турци и най-вече турчеещи се. В момента това население се настройва срещу българският етнос под благосклонния поглед на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!
По телевизията постоянно се промива съзнанието на българския народ и се правят опити да му се вмени чувство на вина за събития извършени от един тоталитарен режим. Аз не приемам, че съм виновен за нещо случило се когато съм бил в предучилищна възраст. Нещата, които казах в предните постове не са опасения. Не ме е страх от съществуването или несъществуването на някакъв етнически мир. Какво могат да направят една бедна, изгладняла, необучена и невъоръжена тълпа гневни български турци? Да бутнат държавата? Силно се съмнявам, че ще направят такъв световен прецедент! Бедни и необучени бунтовници да се наложат на редовна войска. Косоварите, които са много по-заможни и добре въоръжени от българските мюсюлмани, без намесата на САЩ и НАТО щяха да бъдат не просто победени, а буквално заличени от сръбските войски и отряди.
Най-вероятното нещо е турците да се разбеснеят и да отидат отново на екскурзия. Екскурзия за която ще бъдат виновни българският народ и България като държава, защото са позволили на тъмпи субекти като Доган да напълнят главите на бедните хора с неизпълними мисли.
Защо като сме по-умни и цивилизовани (това зависи от гледната точка), не предпазим бедните хорица от самоунищожение?
Заради чувството на вина на някои български политици от възродителния процес изразяващо се в криене зад т.н. етнически мир, ние отново ще стигнем до възродителен процес!!!
По-глупаво и смешно от това здраве му кажи!

P.S. Дай да пинеме по една форумна бира вместо да се занимаваме с глупости. НАЗДРАВЕ!
цитирай
68. анонимен - Призив към ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
03.07.2009 00:14
Призив към всички трезво мислеши хора!

В деня на изборите изпратете sms до всики ваши контакти в тел.указател с призив "ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ ТУРСКАТА КОАЛИЦИЯ ДПС И БСП, ТАКА ЩЕ СЕ СПАСИМ" или с подобен призив като накрая пишете "Изпратете и вие до своите приятели"
Трябва да накараме всички да гласуват колкото сме повече, толкова по-малко турците ще вкарат хора в парламента
цитирай
69. анонимен - hahaahha
03.07.2009 10:38
не се излагайте българи-хейтъри. не показвайте еднонзачно, че мразите всичко небългарско. горките те. говорили на турски и не могат да го преглътнат. 500 години сте гледали и сте приказвали на турски сега голям проблем стана :D
цитирай
70. анонимен - Официално
03.07.2009 13:52
В случая става дума не за класова среща на която децата да покажат владеене на английски, ..... или турски език а за организирано предизборно мероприятие. Става дума, че ще се избират депутати за български парламент.

Определено действията са преднамерено провокативни и недопустими.
цитирай
71. анонимен - facebook likes buy dn
10.08.2011 15:07
buy facebook fans cheap
buy facebook likes
buy facebook likes cheap

buy facebook fans cheap <a href="http://www.digg-banking.info/story.php?id=15274#comments
">buy bulk facebook fans
</a> how to buy facebook likes buy bulk facebook fans
_________________
buy targeted facebook likes <a href=http://www.digg-ebay.info/story.php?id=13530#comments>buy facebook page likes</a> facebook likes buy buy facebook likes
цитирай
72. анонимен - ujas
29.06.2012 16:47
to niama mnogo kakvo da se komentira kakto e tragnala rabotata shte se nalaga da slagame fesovete pak no niama da sam edin ot tiah tova sa UJASI koeto se pozvoliava v balgaria niama kak edin miusulmanin koito se vodi balgarski grajdanin da mi shliaka na turski otidoha v turcia i gi izritaha da zaminavat tam kato iskat na turski da peiat recitirat i kakvoto si iskat tam ne tuk da im se davat pomoshtio neznam si kakvo i dda mi se gavrat s balgarite
цитирай
73. анонимен - payday loans online 703 14535
18.10.2012 11:20
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#15033]payday loans online[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#16101>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11789 payday loans online
цитирай
74. анонимен - buy viagra online 366 16612
18.10.2012 16:35
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#9485>viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#15123>buy viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#21137 generic viagra
цитирай
75. анонимен - generic viagra 803 3255
19.10.2012 02:06
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#13456>buy viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#12021>generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#11653 buy generic viagra
цитирай
76. анонимен - kamagra online 16680
20.10.2012 07:32
<a href=http://orderkamagranow.com/#rnsbp>buy kamagra</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#ooshu >buy kamagra jelly</a> , http://orderkamagranow.com/#puilk cheap kamagra
цитирай
77. анонимен - cheap cialis online 21124
22.10.2012 07:28
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#aodcs>cheap cialis</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#onmqo >cheap cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#ckqzl cialis 60 mg
цитирай
78. анонимен - viagra 50 mg 2968
23.10.2012 00:58
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#zsmcw>buy viagra online</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#uonpf >cheap generic viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#uubqt viagra 120 mg
цитирай
79. анонимен - levitra 20 mg 11481
23.10.2012 03:10
<a href=http://orderlevitrahere.com/#njfol>levitra 10 mg</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#wjkbd >levitra 40 mg</a> , http://orderlevitrahere.com/#qoyoc cheap levitra
цитирай
80. анонимен - generic cialis 914 2439
24.10.2012 02:06
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#16431>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#4628>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#17874 buy cialis online
цитирай
81. анонимен - payday loans 402 13881
24.10.2012 03:02
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#2019>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#9163>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#19404 payday loans
цитирай
82. анонимен - cheap cialis 18095
24.10.2012 07:31
<a href=http://cialisstorehere.com/#uwlyx>buy cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#njaki >buy cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#vpvtx cialis online
цитирай
83. анонимен - buy viagra online 2449
25.10.2012 20:25
<a href=http://viagrastorehere.com/#cjloc>viagra online</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#mhlgz >buy viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#vggvj generic viagra
цитирай
84. анонимен - buy levitra online
25.10.2012 20:35
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#1591 - cheap levitra, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#3318>buy generic levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#9452 online
цитирай
85. анонимен - cheap kamagra 18678
26.10.2012 00:08
<a href=http://kamagrastorehere.com/#pvavy>generic kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#moonl >kamagra online</a> , http://kamagrastorehere.com/#hzltj buy kamagra online
цитирай
86. анонимен - buy cialis 918 9644
29.10.2012 15:09
<a href=http://buycialisonlinepharma.com/#13301>buy cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinepharma.com/#18865>buy cialis</a> , http://buycialisonlinepharma.com/#15799 generic cialis
цитирай
87. анонимен - payday loans 399 842
29.10.2012 18:46
<a href=http://paydayloansonlinenofaxusa.com/#10879>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansonlinenofaxusa.com/#13315>payday loans</a> , http://paydayloansonlinenofaxusa.com/#17415 payday loans online
цитирай
88. анонимен - cheap viagra 14197
30.10.2012 05:11
<a href=http://cheapgenericviagranow.com/#vtxgr>generic viagra</a> - <a href=http://cheapgenericviagranow.com/#gtfqc >buy viagra online</a> , http://cheapgenericviagranow.com/#repwj buy cheap viagra
цитирай
89. анонимен - buy propecia 14033
01.11.2012 00:06
<a href=http://cheapgenericpropecianow.com/#eorrv>buy propecia</a> - <a href=http://cheapgenericpropecianow.com/#jdstj >buy propecia online</a> , http://cheapgenericpropecianow.com/#xvjif generic propecia
цитирай
90. анонимен - order levitra 20553
01.11.2012 06:54
<a href=http://cheapgenericlevitranow.com/#lkcjy>levitra online without prescription</a> - <a href=http://cheapgenericlevitranow.com/#udeoz >levitra online</a> , http://cheapgenericlevitranow.com/#zshws levitra without prescription
цитирай
91. анонимен - generic pills
01.11.2012 23:37
http://cheapviagraqual.com | http://cheapviagraqual.com/#5863 - buy viagra online | <a href=http://cheapviagraqual.com/#7630>buy viagra online</a>
цитирай
92. анонимен - viagra online 680
04.11.2012 06:41
<a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#qumpv>buy viagra</a> - <a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#qtmss >buy viagra</a> , http://ordercheapgenericviagrahere.com/#cqjgq buy viagra
цитирай
93. анонимен - buy cialis 15432
04.11.2012 08:05
<a href=http://ordercheapgenericcialishere.com/#grvrh>cheap cialis</a> - <a href=http://ordercheapgenericcialishere.com/#yuzht >buy cialis</a> , http://ordercheapgenericcialishere.com/#dlbny generic cialis
цитирай
94. анонимен - order propecia 10748
06.11.2012 03:29
<a href=http://ordergenericpropeciahere.com/#drgss>propecia 5 mg</a> - <a href=http://ordergenericpropeciahere.com/#cmcgn >propecia 1 mg</a> , http://ordergenericpropeciahere.com/#btkol propecia 5 mg
цитирай
95. анонимен - viagra online 353 7673
06.11.2012 11:10
<a href=http://buyviagraonlinexpress.com/#5117>buy viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinexpress.com/#5917>buy viagra</a> , http://buyviagraonlinexpress.com/#11260 viagra online
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4449877
Постинги: 1909
Коментари: 3928
Гласове: 8203
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031