Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2009 14:34 - Станишев искал да му разширят ветрилото-хахахахахаха
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 812 Коментари: 0 Гласове:
0



Станишев иска широко скроен кмет, който "да разшири ветрилото" 18.08.2009 18:06 81 Кметските избори в София са важно изпитание за БСП, каза той

Червеният лидер определи изборите за кмет на София като много важно изпитание за БСП.

Станишев припомни, че най-високият резултат, който левите са постигали на избори в столицата е през 2003 година, когато Стоян Александров е бил кандидат на партията.

"За да има резултат, трябва фигура, която е по-широко скроена от тяснопартийния кандидат. Затова очаквам от софийската организация да потърси силна фигура", каза той.Станишев заяви, че кандидат-кметът трябва да бъде личност с професионален и политически авторитет, който да може „да разшири ветрилото”.

"Аз съм готов да подкрепя кандидатурата и да участвам в кампанията", заяви лидерът на БСП.

За пореден път Станишев очерта като най-важен личен приоритет реформирането и обновяването на БСП.

Той допълни, че на конгреса на партията ще представи вижданията си за необходимата промяна в политическата формация и нейното бъдеще.

---------------------------------------------------------------------------------------
от Коментарите

който да му разшири ветрилото? тоест тва там, дето... така ли му викат? е, не му ли го разшириха ветрилито, с извинение, на изборите. не му ли стига?

Другарю Станишев, скрийте се поне за 100 години напред. Докарахте народа до перманентна депресия! Не гласувах за Вас, срамувам се от вашето поведение и наглост. Народът се осъзна, макар и късно и гласува доверие на ГЕРБ. С Вашата корупция и гьонсурат я докарахте до тук. От името на малкото останали честни социалисти се извинявам на българския народ за Вашето управление. Извинете се и Вие, пък тогава говорете ...

toq izrod niama pravo na glas

Да издигнат за кандидат мумията на Ленин!

Ко? Ко? Ко казахте? Че Серж иска някой да МУ разшири ветрилото ли? Пък аз си мислех, че иска да му разширяват ауспуха само! Ама глей ти как напреднала медицината - и ветрило му направили...

защо изобщо ни занимавате изобщо, какво е казал някакъв плазмодий-гей. ветрило ще ми отваря в софия - това да не е вмирисаният ти г.ъ.з.

Ми как да го обичат хората Станишев, като го сложиха на този пост именно дъртите генерали от БКП, за да могат да си влачат и да си крадат на воля, докато серГей си връткаше гъза като недоебана курва, любувайки се на собствения си профил, безхаберен какво става около него.
В кабинета му всичко влачило като за последно - принтери за 2 милиона, ремонти за 2000 евро квадрата и какво ли не ... ... сега поне червени са добре подготвени за зимата - личните им сметки са пълни

Хей нещастнико, когато ние пушихме ти се подсмихваше ехидно с онова чучела Михи Маус. Показахме и ви червен картон? Умирам от кеф как сте натикани в ъгъла нещастници с нещастниците. 60 000 полицаи с удоволствие гласуваха против вас!!!

Е-е-е,стига напъни де,сер-гейко!
Показа ,че си НЕКАДЪРНИК -успя да скапеш държавата за 4 год. ,ха сега не се напъвай да скапваш и София!
Върви си разширявай ветрилото и остави кадърните хора с желание и професионализъм да се опитат да оправят последиците от БЕЗУМНОТО ТИ и КРАДЛИВО "управление".
НЕЩАСТНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ама лошото е,че и на нас ни разказа играта!!!!

"Станишев иска широко скроен кмет, който "да разшири ветрилото"...Хм...не знаех, че вече "обръчите" са ги прекръстили на "ветрилото"

Тясно му е значи ветрилото и иска да му го разширят. Не разбрах само къде точно да му го разширят...ветрилото?

хайде пряко пред народа,станишев! кандидатирай се-ииии--очи в очи с хората. в софия обаче бабичките не са толкова много.пък и като кмет сам трябва да вършиш работата-няма 17 министри и 94 зам министри. хайде,серго дмитриевич,да видим колко си мъж !!!!!

То момчето има само ДУПЕ!

Станишев се "упражнява" в красноречие,за остров Тамбукто.Там го гласят за
премиер.Обещал да "оправи"туземците,които са голи и боси.Щял да им купува от
личните си пари "препаски".

Сергей,отиди си легни и почини ,че нещо май те е напекло слънчицето.Недей се натоварва излишно,кошмара свърши.Вече си безработен милионер! ееее какъв живот

Станишев иска? Хич не ни дреме Станишев какво иска
http://www.dnes.bg/politika/2009/08/18/stanishev-iska-shiroko-skroen-kmet-koito-da-razshiri-vetriloto.76245,4




Тагове:   Станишев,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4458466
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8215
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930