Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2009 21:10 - Държавата е мъртва, правосъдието - също
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.09.2009 21:17


Да ви съобщя една гадна, много гадна новина. Убийците са освободени
Точно така, убийците на учителката в Литаково са освободени. Твърди се, че освобождаването им е постигнато благодарение на застъпничеството на Цветелин Кънчев, на ботевградския кмет Георги Георгиев, както и на неговия син дупедата от ГЕРБ Даниел Георгиев. Още ли вярвате в държавата? Още ли вярвате в правосъдието? Още ли вярвате, че в бивша България, днешен Мангалистан съществуват закони и институции?

Викайте си адвокати. Може Адвокат Калашников. Може господата мистър Смит и мистър Уесън. Може и госпожа Мозберг и нейния приятел г-н Маузер. Викайте тях, защото от така наречената държава нищо няма да получите. Най-много някой гнусен мангалски ром да ви отреже главата с брадва. И още на другия ден да го пуснат от ареста, защото се оказало, че го бил направил без да си иска. И понеже обещал, че до следващото си напиване няма да убива никого.
Запасявайте се с коктейли "Молотов", друго не ни остана. След като така наречената "държава" не спазва собствените си закони, ние получаваме правото сами да браним своя живот. С всички възможни средства. Законът умря. Да живее Закона на Джунглата!
Гответе коктейли и да почерпим с тях мръсната миризлива сган!
Ликувайте, идиоти! ликувайте и възхвалявайте демокрацията. И Бойко Борисов.

Кметът на Ботевград Георги Георгиев, за когото се твърди, че е настоял убийците да бъдат освободени.

Копирам без коментар:

Тримата касапи опитали да насекат тялото й
Обезглавиха пенсионерка за 100 лв.
След клането тарторът на групата вдигал наздравици за рожденик
14 Септември, 2009
КАТЯ ИЛИЕВА
Снимка: Марин Кръстев

Полицай говори с хората от селото.

Кървав касапски екшън хвърли в ужас жителите на ботевградското село Литаково. Трима роми отрязали главата на 65-годишната бивша учителка Надка Антонова в събота по обяд и й откраднали 100 лв. Зловещата драма се разиграла в двора на къщата й.

За по-малко от 10 часа ботевградските ченгета успели да задържат злодеите. Наровете на топло в момента търкат 32-годишният Валери Костов, 18-годишният Асен Мирчев и година по-малкият от него Даниел Маринов.

Според разследващите във фаталния ден тримата цигани тръгнали да си търсят работа. Към 13 ч минали покрай къщата на Надка, която по това време почиствала двора си. Пръв започнал да се пазари Валери. Той настоявал да хване метлата или да пренесе дървата.

"Нито имам работа за вас, нито пък пари, за да ви платя", обяснила кротко пенсионерката. Ромите усетили, че ще си тръгнат с празни ръце. Затова решили да бъдат по-настъпателни. Влезли през портата на къщата и натикали Надка зад сградата. За начало стоварили върху лицето й няколко юмрука. После я халосали по главата с дръжката на брадва. Изненадана, бившата учителка не успяла дори да извика за помощ. Двама от извергите - Валери и Асен, запушили устата й, след което я изнасилили пред погледа на непълнолетния Даниел. Накрая, за да замажат извращенията, циганите решили да убият Надка. С един удар с брадвата Валери отсякъл главата на жената. После всички се засуетили къде и как да скрият трупа.

Родителите на арестувания Асен Мирчев питат полицаите къде могат да го намерят.



Решили да го разчленят на парчета и да го изнесат от местопрестъплението. В реализирането на зловещата идея се включил и Асен, твърдят полицаите от ОДМВР - София. Ромите първо опитали да отсекат едната й ръка. Стигнали до костта и се отказали. После на няколко пъти забивали острието на брадвата в корема, гърдите и гърба.

"По всяка вероятност не са издържали на гледката и са се отказали", споделиха вчера униформени. Убийците оставили разчлененото тяло на Надка насред градината и се разбягали. Валери Костов побързал да си иде у дома. "Дойде си някъде към 5 ч следобед. Изми си краката и лицето. После ме помоли да му донеса чисти дрехи. Облече се и отиде на рожден ден", призна майката на Валери - Анка.

Редовно обирали Надка
Крадци редовно тарашели имота на Надка, признаха съселяните й. Не минавал и ден, в който някой да не влезе и да си вземе по нещо. Всички знаели, че в къщата на бившата преподавателка не живее никой. Затова апашите си мислели, че може с нещо да се облажат. За да спрат набезите, стопаните решили да заковат на прозорците дървени летви. Това обаче не помогнало. "Две къщи да има обрани, ние си знаем, че едната задължително е на пенсионираната учителка. Крадците сякаш се учеха на нея как да бъдат по-сръчни", признават униформените. 

Убиецът полудял след изневяра на жена си
Родителите на Валери Костов са убедени, че детето им е невинно. Баща му Коста вчера отпиваше пред къщата следобедното си кафе. Жена му Анка пък се суетеше около печката, видя екип на "Телеграф". Двамата един през друг говореха, че цялата работа е скалъпена. "Дойдоха полицаите и го заведоха в горичката. Казаха, че са намерили риза с капки кръв, но аз такива работи не съм видял", разказа Коста. Циганинът призна, че навремето взели Валери от "Майчин дом", след като родният му син загинал след пътен инцидент. "Той не е добре с главата и сърцето", през цялото време нареждаше Анка. Според нея синът й се влошил, след като съпругата му го изоставила и пристанала на друг мъж. "Остави го да се грижи сам за четири деца. Трите дадохме в дом, а си оставихме при нас само Динко да ни радва", каза още Анка.

Синът първи видял страшната гледка
На зловещата картина пръв се натъкнал синът на жертвата. След като не се върнала с последния автобус от Литаково в Ботевград, съпругът на Надка помолил детето си да отиде и да провери какво се е случило. Привечер в събота той влязъл с фенерче в двора на къщата, тъй като навсякъде било пълен мрак. В началото видял жена да лежи на земята. Помислил, че му се привижда, дострашало го и повикал познати да обиколят имота. Минути по-късно истината лъснала. "На много убийства съм ходил, но толкова страшно нещо не съм виждал", споделиха опитни криминалисти. По думите им малко от униформените са издържали по време на огледа.

Съселяните в шок от трагедията
Истинска паника е обзела жителите на Литаково след кървавия инцидент. "Надка беше толкова тиха жена. Пенсионира се в нашето училище. Дори е преподавала и на Валери", разказа баба Радка. Тя призна, че сама живее и по цели нощи не спи. "Моята къща са я обирали три-четири пъти. Циганите влизат и вземат каквото им попадне пред погледа. Никой не може да се справи с тях. Като хуни са. Помитат всичко. Но не вярвах, че ще посегнат и на човешки живот", споделя още пенсионерката. Жената разказа още, че селото е опустяло от няколко години. Само в няколко къщи около центъра живеят постоянно хора. "Сигурно затова никой не е усетил какво се е случило на Надка. И да е викала, нямало е кой да я чуе", допълни още Радка.  
 


http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,20283.0.html



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4462994
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8221
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930