Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2009 15:41 - Бургас посрещна Сидеров като герой
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 2830 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 30.11.2009 15:41


Подкрепяйте Бойко и бийте врага, съветваха го гражданите

"Подкрепяйте Бойко и бийте врага! Във вас е нашата надежда и вяра!" С тези думи стотици бургазлии посрещнаха в събота Волен Сидеров. "Вие сте герой, че издържахте на още една страшна клеветническа кампания", заяви Пламен Белев, който чакаше патриота пред новия клуб на партията.
"Подкрепата, която АТАКА даде за правителството на ГЕРБ, е правилна. Това доказват и последните социологически изследвания." Това заяви по-късно Волен Сидеров на пресконференция в Бургас. Сидеров пристигна в града, за да открие нов партиен клуб на АТАКА в центъра на Бургас и да потегне местните структури. Сидеров,  ръководството на партията и депутати от парламентарната група се срещнаха с общинските координатори на патриотите от града и областта, с общинските съветници на АТАКА от региона и с хиляди граждани на Бургас. Най-наболялата тема на разговорите бе внезапното извръщане на телевизия СКАТ, която веднага след изборите се обяви срещу кабинета "Борисов" и започна да сипе храчки и клевети по адрес на премиера, а после и на патриотите, които заявиха подкрепата си за правителството. Присъстващите бяха категорични, че СКАТ играе предателска роля, че
 
ръководството
на СКАТ е пристанало
на БСП и на ДПС
Дълго недоумявахме защо вие, г-н Сидеров, не сте на екран, защо предаването "Атака" го няма, защо вместо наши депутати и политици в тв студията биват канени хора като Татяна Дончева и Яне Янев. Истината обаче лъсна. Благодарим ви, че лично обяснихте хронологията на това предателство. С тези думи се обръщаха бургазлии към лидера на АТАКА.
Сидеров повтори думите си от първия ден на парламента, че АТАКА ще подкрепя правителството на Борисов, но ще бъде и коректив на властта в случай, че интересите на българите не бъдат защитени. Той заяви, че вярва на усета и инстинкта на Борисов, който искрено заявява, че ще хвърли всичките си усилия България час по-скоро да излезе от кризата.
"Действията на премиера до този момент потвърждават думите му. Няма нито една структура на партията, която да е казала, че е против подкрепата ни към Борисов. Защото другата алтернатива е да гласуваме заедно с БСП и ДПС, срещу които се борихме 4 години. Нашата стратегическа цел е БСП и ДПС да не се върнат на власт следващите 10 години, да не се върне мръсната тиня на тяхното управление", заяви Сидеров. Той подчерта, че АТАКА скоро ще получи и европейска легитимация и ще бъде призната за модерна патриотична партия.

Събориха чешмата
в Трънак след нашите
сигнали. Ще паднат и
новините на турски
език под нашия натиск. Вече има свалени имунитети на знакови министри от кабинета "Станишев". Без имунитет е и самият Станишев. Това малко ли е?", попита лидерът на патриотите. А присъстващите изразиха своето възмущение от факта, че всичко полезно, свършено от правителството и АТАКА, се представя като вредно и бива системно умаловажавано по СКАТ. В същото време всяка вечер Велизар Енчев рони сълзи по БСП и кани предимно нейни представители в студиото си. "Студиото на Енчев е станало студио на БСП. Очаквам в скоро време там да се появят Станишев и Първанов. Вечерта, когато поискахме право на отговор в предаването на Енчев, там беше Татяна Дончева, която от парламентарната трибуна е обяснявала как срещу АТАКА трябва да се действа само със сила, а СКАТ да се забрани", заяви Сидеров.
Общински съветници от АТАКА в Бургас припомниха как две години АТАКА и ГЕРБ в Бургас са работили плътно заедно, а собственикът на СКАТ Валери Симеонов е наричал нееднократно това сътрудничество най-успешния политически модел в България. Симеонов призоваваше моделът ГЕРБ-АТАКА да бъде приложен в национален мащаб, да се издигнем над дребните си противоречия и да се обединим. После пръв хвърли камък срещу ГЕРБ и Борисов и обяви подкрепата на АТАКА за предателство, възмущаваха се съветниците. Те показаха отчет на бургаската общинска организация, от който става видно, че на три последователни заседания са обсъждани бизнес въпроси на Валери Симеонов: оптични планове и придобиване на собственост на парцел. От отчета става ясно, че през партийната структура на АТАКА Симеонов е прокарвал собствени бизнес интереси. Симеонов е поискал от общинските съветници домът за изоставени деца да бъде преместен, а старата сграда да му бъде предоставена за ползване. "Това мина всякакви граници", възмущаваха се съветниците. В бизнес плановете на Симеонов е било включено окабеляване на всички градове и села в Бургаска област и винаги по споразумение с кметовете. "АТАКА не може да се приватизира. Няма да позволя партията, която създадохме, в годините да стане залог на особеностите на характера на Валери Симеонов и на някакви бизнес интереси", заяви Сидеров. "Думата АТАКА е забранена за СКАТ", обясни обстановката областният координатор Деян Стойков и общински съветник на партията.
Преминаването на тв СКАТ на страната на БСП и ДПС е объркало общинските сборове в Поморие, Царево, Средец, Несебър, Карнобат. В Ахтопол гражданите са били срещу Симеонов още преди изборите.

СКАТ окабелил Ахтопол,
но с условието
да не се говори
срещу кмета от БСП
Там продължават краденето и своеволията. След първаночалното объркване хората започнаха да се връщат в АТАКА, заяви Тошо Кубратов от Камено. На евровота тук са били първи, на парламентарните избори - втори след ГЕРВ, само с 200 гласа по-малко. В Камено имат клуб, но Симеонов си е взел цялото обзавеждане, даже дръжките на знамената. Хората му са минали през партийните клубове в цялата област. В Айтос са искали дори партийните печати. "Изрязаха ни светлинната табела на клуба, за малко да ги хване токът", обясни Радко Радков. "На Синята коалиция и на РЗС не може да се вярва. Затова АТАКА трябва да работи с ГЕРБ. Няма друга алтернатива. ДПС само чака да се дръпнем, за да се намърда във властта", каза Радков. "Точно така е", подкрепиха го и други координатори. Те отчетоха резултатите от евровота и парламентарните избори. В повечето общини АТАКА е на първо или второ място. В момента се наблюдава възраждане на структурите, отчетоха координаторите от областта. За местните избори след 2 години трябва да се мисли отсега, заяви Сидеров. "Кандидатите трябва да се изберат година преди изборите, да започнат да работят и да се налагат. Да няма нищо задкулисно."
Той разсея спекулацията, че е променил позицията на партията за строежа на петролопровода Бургас - Александруполис. "Няма такова нещо. Ние сме против изграждането му. Ако трябва, ще организираме публични протестни действия. Няма да вървим против националните интереси", отсече Сидеров.
В неделя той се срещна със стотици жители на Бургас и с кмета на града Димитър Николов. Бургазлии се надпреварваха да му стискат ръцете с думите: "С вас сме, г-н Сидеров!" и изказаха своята подкрепа към водената от АТАКА и Волен Сидеров политика. Те бяха категорични, че за да тръгне България напред, първо трябва да се потърси сметка от престъпната власт, окрала парите на българите.


Тагове:   Бургас,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - ти сега ли разбра, че АТАКА са гъзоблизци
30.11.2009 15:57
и се навеждат на там накъдето вятърът е по приятен. А пък 90 % от тия "стотици" бургазлии, които са посрещнали Сидеров са изкукали старчета или малоумни 16 - 20 годишни комплексарчета.
По - голямата част от Бургазлии отдавна е разбрала що за стока са АТАКА, Сидеров и тяхното протеже СКАТ.
цитирай
2. zabylgarite - Ти от Бургас ли си?
30.11.2009 16:15
беше ли там? Ако ли не -тогава повтаряш думи,които се препредават като развален телефон.
И още един въпрос,като станеш изкукало старче,дали ще престанеш да си човешко същество?
Лошо,Седларов,лошо!
цитирай
3. анонимен - аз нямам надежда за тая държава,
30.11.2009 19:59
но яяяя бургазлии са на друго мнение. Имат си народен трибун - Сидеров. Браво!
Сн С
цитирай
4. zabylgarite - Надежда
30.11.2009 20:37
винаги има!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4462767
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8221
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930