Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2009 10:49 - Яне Янев пазарува депутати за 1 милион
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 1185 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.12.2009 10:50


Колкото до депутати от „Атака” или от ГЕРБ, както Янев се заканва, че ще привлече такива, сега чувам, дават ни данни за огромни пари, които се акумулират. Ние виждаме, че при връзка с подобни групировки не е трудно да се събират мръсни пари. Събират се огромни суми пари от 1 млн. лв. за депутат се подготвят, за да бъдат купувани. Те се надяват обаче на това, че Конституционният съд ще отмени сегашния правилник, който не позволява на един депутат от една група към друга. Сезирали са Гиньо Ганев, аз имах един разговор с него, и му казах ясно, че не трябва да се подава на натиска и изкушението.

Водещ: Имате информация, че се подготвя с милион да се купи депутат?
Волен Сидеров: Да по милион за човек, за да бъдат откъснати евентуално от групата на ГЕРБ, от нашата група и да се прибавят към РЗС и групата на РЗС да се разраства, за да играе все по-подкопаваща роля и да се стигне до падане на правителството, да се предизвика хаос. Това се подготвя за пролетта следващата година и по този начин да се даде възможност за връщане на БСП и ДПС, които загубиха изборите.
Водещ: Имате ли информация с конкретни ваши депутати да е говорено?
Волен Сидеров: Да, имам информация, че са запознали сондажи към 1-2-3 човека от нашата група.
Водещ: Изкушението е много голямо, сумата е много голяма, ако е такава.
Волен Сидеров: Преценено е така, че да се изкуши човек, за който това е огромна сума и да си реши проблемите, така че тук се играе вабанк, както виждаме.
Водещ: Има ли обаче ситуация, в която, приемаме, че омбудсманът Гиньо Ганев не взема решение за промяна на парламентарния правилник, Конституционният съд не взема такова решение, правилникът остава такъв, какъвто е, обаче депутати от „Атака” се отлюспват и като независими играят с РЗС?
Волен Сидеров: Да и този вариант се предвижда. Ако правилника не се промени, то само чрез напускане на групите „Атака” и ГЕРБ. Забележете, че те се целят в „Атака” и ГЕРБ, защото в момента „Атака” е сигурният подкрепящ фактор на управлението и след оттеглянето на РЗС, обявяването директно за опозиция, ние виждаме, че усилията за удари ще бъдат вече наистина за вклиняване между „Атака” и ГЕРБ, за да се предизвикат предсрочни избори.

----------------------
цялото интервю
http://www.focus-news.net/?id=f13714


Тагове:   Янев,   милион,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4463264
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8221
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930