Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2010 06:15 - Гоце “изпрал” биографията на Батков
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 934 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.02.2010 06:22


 Гоце “изпрал” биографията на Батков

 Официалните институции "изпраха" биографиите на Тодор Батков и на Петър Манджуков, обяви по Нова телевизия бившият председател на Комисията по досиетата Методи Андреев. Според него в обявения списък от бивши агенти на ДС от печатните медии единици били хората, признали своята принадлежност към структурите на бившите тайни служби. И Батков, и Манджуков станаха носители на орден "Стара планина", добави Андреев и този факт говорел за отношението на българския президент към неговите колеги от службата. Т. Батков бил в тесни отношения с Майкъл Чорни, изгонен от България като заплаха за националната сигурност, напомни Андреев. Дали Манджуков като сътрудник на Първо главно управление на ДС не е използвал връзките и контактите си, които е добил, дали тези контакти не са му помогнали да добие състоянието си, попита Андреев. Той каза още, че Комисията по досиетата обявява принадлежност, но не е съдник. Нищо не можело да последва, защото нямало закони, които по някакъв начин да вменят вина на тези хора или да ограничат влиянието им в обществото.

БАЙ ГАНЬО е агент и доносник! Вместо да пишат за него вестниците пращат Любо на "Тича"! Кой чете вече вестници?

varna-sport.com 18.02.2010 09:44
imageТодор Батков (Бай Ганьо) е агент и доносник! Вместо да се занимават с него вестниците вкарват на първите си страници интрига с Любо Пенев и "Черно море". Но кой чете вече вестници? Ако ви кажа колко са тиражите им няма да вярвате. Вестникът е губещ и вече е като екстра към електроннит издания. Бай Ганьо е собственик на
"Стандарт" и още няколко медии и името му бе извадено на светло като агент сред журналистите. Той е бил ВКР (вътрешно контра разунаване) и няма нищо общо със защитата на родината, а напротив! Батков е
донасял кой в страната се ориентира прозападно!
"Президентът Георги Първанов изпра биографиите на Тодор Батков и Петър Манджуков, след като ги окичи с орден "Стара планина" за особени заслуги към родината. Тези хора забогатяха за сметка на службите. Успешно приватизираха контактите си. КГБ е Шесто в армията. Това го обяснявам за младите, които не знаят. И няма нищо общо с националната сигурност. А Батков се гордеел с работата си? Неговата работа е да следи и донася за хората в армията. Толкова е просто и ясно. И този човек се пръвръща в бизнесмен - собственик на медии, на футболен клуб. И нещо, което не е изнасяно никъде - Батков получи достъп до секретна икономическа информация като е нарушен два пъти закона. В член 97, ал. 2, т. 1 от Закона за класифицираната информация пише, че до секретна индустриална информация достъп имат хора с ясен произход и структора на капиталите си и търговските партньори. Нито капталът,нито партньорите са прозрачни. Знаете кой е партньор на Батков в бизнеса последните 10 години - Майкъл Чорни, на който бе забранено да влиза в България. И какво се получава Първанов им дава и на двамата орден "Стара планина" и така изпира биографиите им", обясни в "Нова телевизия" бившият шеф на комисията по досиеетата Методи Андреев.

Снимка Чичко Гугъл
Един агент-доносник награждава друг агент-доносник. Тези хора определят живота ни вече 20 години защото у тях са икономическите лостове за управление. Други агенти сред журналистите са Тошо Тошев, Валери Найденов, лявата ръка на Батков - Георги Марков, който е донасял като е работил във вестник преди много години. После е донасял на друго работно място и ниво. Все отбор юнаци, а вие се чудите защо така? Ами във Варна, ако извадят досиетата?
 



Тагове:   Гоце,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4449700
Постинги: 1909
Коментари: 3928
Гласове: 8203
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031