Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2010 07:20 - ХРОНОЛОГИЯ НА ПЛАНА "ГОЦЕ КРИЕ МИЛИАРДИТЕ СИ"!
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 1823 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 09.03.2010 07:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
19.10.2009 - Финансовият министър Симеон Дянков попада на фрапиращи факти за богатството на гоце - информацията изтича, и се публикува неофициално в някои интернет сайтове.

При проверка, извършена и благодарение на Европейския съюз  се стигна до тревожна информация. Оказа се, че президентът бил млад милиардер и имал десетки луксозни имоти по света. Сред най-елитните били тези в САЩ, Европа и Дубай. Дянков споделя, че схемата е много добре позната , държавният глава бил добре прикрит зад поставени лица и собственици на офшорни фирми. За пример може да вземем братовчеда на президента, който не декларирал кой знае какъв доход, но при данъчна проверка се установило, че той е дарен от европейска фондация за подкрепа на хората изпаднали в нужда с луксозен апартамент в Испания. Друг пример, който прилага Симеон Дянков е финансирането от богата фондация в образованието на президентските синове на стойност стотици хиляди евро. Освен това те наследили огромна сума от техен роднина в Европа.

Според слухове министърът на финансите възнамерявал да изготви официален доклад, който да бъде изпратен на Европейската комисия за борба с корупцията и злоупотребите с властта.


11.01.2010 - Финансовият министър Симеон Дянков е поканен да участва в предаването на Иван и Андрей, които са му подготвили въпрос за милиардите на гоце. Сутринта на същия ден синът на Симеон Дянков пада от терасата на къщата, в която живее семейство Дянкови. Къщата се охранява от НСО, които са на пряко подчинение на гоце! Симеон Дянков не се явява в студиото на предаването!

image

01.03.2010 - Симеон Дянков все пак участва в предаването на Иван и Андрей, в което с не особен успех се опитва да се измъкне от зададения въпрос за милиардите на гоце. Дните след предаването гоце изсипва огън и жупел върху Дянков, като за финал постъпва като нагъл измекяр, и арогантно компрометира Дянков чрез публикуване на стенограма от разговор между двамата.
------------------------------
Алексей Петров се срещал с Първанов преди ареста

Трактора е придружавал президента като част от официалните му делегации по негова покана, твърдят бизнесмени

Няколко срещи е имал Алексей Петров с президента Първанов преди да бъде арестуван, научи в. "Атака". Срещите между двамата са били осъществявани чрез посредничеството на ректора на УНСС, където Трактора се подвизава като доцент, твърдят свидетели от учебното заведение. Арестуваният за пране на пари, рекет и трафик на проститутки Петров е стар познайник с президента и това не са първите му срещи с него. Алексей Петров е бил сред членовете на бизнес-делегацията, придружавала Георги Първанов при посещението му в Швеция през октомври 2007 г. В делегацията като министър на икономиката е присъствал Петър Димитров и Ивайло Калфин в качеството му на външен министър, разкриха бизнесмени, които също са били сред гостите. Както в. "Атака" пръв писа, Калфин е готвен от Гоце за председател на бъдещата му партия. Тази информация бе потвърдена вчера и от бившият съветник на Гоце Кольо Парамов. Петър Димитров пък в момента води битката на Първанов със Симеон Дянков и има запазена трибуна по темата в Нова телевизия, която провокира измисления конфликт между Гоце и Дянков.   
В момента Първанов играе по свирката на Алексей, защото разговорите между двамата са били записвани от Петров и той го рекетира, че ще ги публикува, е мнението на служител в спец.службите. Източник от "Позитано" 20 обаче е на мнение, че президентът и Трактора отдавна играят в един отбор и са съгласували ходовете си срещу правителството на Борисов. 
Вчера Атанас Атанасов от ДСБ също потвърди топлата връзка между Първанов и Алексей. Най-малко веднъж се е срещал президентът с Алексей Петров", заявява Атанасов пред в. "Телеграф".
"Със сигурност знам за едно ходене на Петров при Първанов. Срещата се е състояла след освобождаването му от длъжност от ДАНС", коментира бившият шеф на НСС. Ген. Атанасов не изключи и възможността да е имало и други рандевута между двамата.
Според ген. Атанасов, ако Първанов наистина прави записи на всичките си разговори, то е налице "дългогодишно продължаващо нарушение на Конституцията.
В събота Иван Костов призова Първанов да публикува и стенограмите от разговорите си с Алексей Петров.


Тагове:   милиардите,


Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Хахха. . . пробвал ли си се да пишеш ...
09.03.2010 09:20
Хахха...пробвал ли си се да пишеш сценарий за супер-екшън с елементи на комедия?
цитирай
2. zabylgarite - Матриал
09.03.2010 10:05
Матриал има нали? В изобилие.
цитирай
3. анонимен - че историята на българия бъка с т...
09.03.2010 18:43
че историята на българия бъка с такива факти ог доста години насам и те стават не за екшън , а за сага!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4452127
Постинги: 1909
Коментари: 3928
Гласове: 8203
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031