Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2010 11:38 - Къде беше Гоце, когато БСП ограби България?
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 705 Коментари: 0 Гласове:
2



Доста ми е странно да слушам шизофреничните излияния на Гоце Първанов. Агентът на ДС един ден обяснява как няма никакви претенции към властта, а на следващия дава слаба оценка на министър-председателят и дори обяснява как България имала нужда от добър стопанин.
Драги Гоце, не знам дали твоя партиен контингент се оприличава на добитък, но обикновените български граждани определено не го правим, тъй че страната ни далеч не се нуждае от добър стопанин. Знам, че носталгията ти по комунистическите времена продължава да взима връх, но нека все пак те помоля, да извадиш текезесарските словосъчетания от речника си. Колкото и да не ни се иска, ти все още представляваш поне на книга президентската институция на Република България, тъй че трябва да поддържаш някакво ниво.
Още по-странно ми е, че именно "политически неамбициозния" Първанов се наема да критикува управлението на ГЕРБ. От позицията на какъв го прави? Бивш лидер на БСП, създател на тройната коалиция или настоящ водач на АБВ? Всъщност няма значение, защото и в трите си роли Гоце се доказа като политически палячо, способен единствено да забърква скандали и да демонстрира огромния набор от ченгеджийски номера, които има в репертоара си.
Нали Седефчов няма амбиции в политиката? Защо тогава се прави на по-голям опозиционер от самата опозиция и критикува всяко едно решение на управляващото мнозинство? Защо мълчеше като риба, докато тройната коалиция съсипваха държавата? Къде бе тогава социалния му порив да брани интересите на българските граждани?
Разбирам, че с наближаването на Коледа, Гоце традиционно се активизира. Все пак това е времето, когато може да се прилепи към всяка благотворителна кампания и да привлече медийното внимание. Да не говорим, че само след няколко дни ще имаме чест за пореден път да слушаме новогодишното му слово, от което по всяка вероятност пак ще струи чиста политическа пропаганда. А би било толкова по-лесно, ако Гоце наистина стане стопанин, но на някакъв добитък в Сирищник...
Владислав Генчев, Варна



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4452575
Постинги: 1910
Коментари: 3928
Гласове: 8204
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031