Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2011 11:58 - Костов е милионер, няма нужда от заплата
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 1581 Коментари: 0 Гласове:
4



Сините и червените богаташи да се съберат в една парламентарна стая, предложи патриотът

Чувал съм, че авоарите на Иван Костов наброяват 600 млн. долара и тези пари са натрупани от ограбване на държавата, когато беше министър-председател. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров в парламента по време на дебата по предложението на председателя на парламента Цецка Цачева депутатите да замразят заплатите си до края на тази година.
"В тази зала има хора, които въобще не живеят от заплати и заплати не са им нужни, тъй като те са натрупали милиони от ограбването, и то на много милиони - заяви патриотът в пленарната зала. - Единият от тях е Иван Костов, другият - Румен Овчаров, а третият Румен Петков", допълни Сидеров.
"Да си милионер не е престъпление", нагло заяви от трибуната на парламента червеният Румен Овчаров, който скочи да защитава Мавъра, с който би трябвало да са съперници. Докато се хилеше нахално, той съзнателно провокираше патриотите с прогнози за предстоящите избори с надеждата да предизвика скандал. "Тук със сигурност има цинични и арогантни хора, които излизат, за да демонстрират колко не им пука за всичко, което се случва в държавата", отговори му Сидеров. Той заяви, че народът познава Овчаров и Костов в много негативна светлина. "Познава ги като хора, които са управлявали и които са загробили държавата", допълни националистът.
След изказването на Овчаров председателстващата заседанието Екатерина Михайлов даде 15 минути почивка. Очевидно това време беше необходимо на нейния началник Иван Костов, за да реши как да отговори на изявлението на Волен Сидеров. Той не отрече, че има милиони долари, а цитира Библията, че Бог ще го съди. След това поиска лидерът на АТАКА да оттегли думите си до края на седмицата и го заплаши, че ако не го направи, ще го съди. "Г-н Костов, не само няма да оттегля думите си, а ще ги потвърдя и ще ги повтарям непрекъснато. Вие сте човек, под чието управление България беше ограбена", репликира го Сидеров. Той предложи Мавъра и Синята коалиция да подпомогнат бюджета. Тъй като имат много пари, те ще бъдат добре приети в хазната. "Само че за целта ще трябва да отидете да ги извадите от швейцарските банки", каза Сидеров на Костов.
Лидерът на АТАКА предложи Мавъра, Румен Овчаров и останалите милионери от БСП да се съберат в една стая. "Аз предлагам синята и червената група да се съберат в една парламентарна стая, защото и без това си говорят помежду си, подават си шегички, радват се един друг на цинизма си. Те са една общност, една група", аргументира идеята си патриотът.
Според Сидеров най-важното сега е да не се допусне червените и сините милионери да се върнат във властта. "Защото вие само това искате. И ще направите всичко възможно - и страната може да запалите и след това да стоите като Нерон и да гледате как гори, само и само да стане на вашето. (Нерон е гледа как гори Рим, запален по негова заповед - бел. ред.) Е, няма да стане на вашето!", категорично заяви националистът от трибуната.
В крайна сметка с гласовете на АТАКА и ГЕРБ парламентът одобри предложението на Цецка Цачева да бъдат замразени заплатите на депутатите до края на 2011 г.



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4452298
Постинги: 1910
Коментари: 3928
Гласове: 8203
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031