Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2018 19:28 - Луковмарш - БСП станаха досадни...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 4530 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image

         БСП-Нинова станаха досадни, време е да се замислим…

 

       Мине малко спокойно време и БСП решава да възпали обществени дискусии от подземията на омразата. Сега са възкресили пак плашилото на „Луковмарш“, фашизма, националните легиони и брътвежите от времето на комунизма. Дълго време се колебаех дали въобще трябва да се коментира поредното „възмущение“ на БСП-Нинова, дали по този начин не им осигуряваме площ за безкрайни и тъпи коментари, дали не влизаме в безкрайните техни „социални догми“, защото съвсем не е на дневен ред комплексирания социалистически дебат. Колебаех се до момента, в който не видях истинската причина за неудовлетворението на социалистите – ниновисти. Това просто е – ЛИПСАТА НА ИСТОРИЯ  у БСП. Те няма какво да разкажат на поколенията, освен безкрайните им брътвежи за терористичтни акции, наказателните тройки /превърнали се в учебник на международните терористи/, взривове, десетки хиляди убийства без съд и присъда, концентрационни лагери, идеологически надзор върху обществото и т.н. Писмовното наследство на българските комунисти са спомените на Цола Драгойчева, Митка Гръбчева и Тодор Живков. Имаше дори една тухла, която се изучаваше в политическата учебна година до 1988 год., озаглавена „Мургаш“ на семейство Джурови, което си бе чиста проба терористична литература. Общо - взето техния „исторически“ разказ върви по една и съща житейска парадигма: социален аутсайдер – комунист – убиец. Толкова – това им е „историческата“ перспектива. Това имат - това разказват! И провеждането на „Луковмарш“  само увеличава чувството им за историческа незначимост. И това е истинската бесовщина у родните комунисти.

ИБ на НС на БСП изпрати отворено писмо до премиера Бойко Борисов заради планираното провеждане на „Луковмарш”. А не е лошо да си уточнят понятията, фактите и собствената история. „Фашизъм“ в България не е имало и това е безспорен исторически факт. Имало е организации с такава идеология/например „Родна защита“/, но те не са имали сериозно влияние в обществения живот. Фашизмът в България е повече идеологическо  разположение като стил на управление в Италия. Достатъчно е да се прочете първият и дълбоко аналитичен труд „Фашисткото учение за държавата“ на доктора по конституционно право Александър Сталийски и издаден през далечната 1928 год. и там ще открият доста от отговорите, които търсят вече десетилетия наред. Например в италиянския фашизъм няма и следа от антисемитизъм,       дори двама от министрите на Мусолини са евреи. Съвсем  другояче стои въпросът с немския национал – СОЦИАЛИЗЪМ, намерил съвсем адекватен израз в хитлеровата партия – Немска работническа национал-социалистическа партия/NSDAP/. Именно с нея съветските и българските комунисти са в здрав и ненарушим съюз в периода 1938 -41 год. и се надпреварват да хвалят нацизма, установен  в Германия – както винаги за социалистите няма никакво значение понятия като родолюбие, патриотизъм, национален идеал и т.н. След 1941 год. всичко се обръща, обръщат се и нашенските терористи. Та за тази липса на история у БСП говоря, която съчетана с присъщата им виктимология ражда съвременната нинова идеология. По липса на исторически аргументи на тях им е много удобно да се разхождат по историята с шлейфа на вечните жертви, което е крайно противно предвид на разните жабляновци, крум-зарковци и корни-ниновци.

       А историята на СБНЛ е история на ентусиазирани млади хора, патриоти, които са носили идеята за обединението на българските земи.

       Наскоро сравних БСП с крайно лявата перуанска терористична групировка „Сандеро луминосо“ и нейната лидерка Елена Ипарагуире, която е астрална близначка на нашата Корнела Нинова – родени са на 16 януари, но докато Ипарагуире лежи с доживотна присъда, нашенската героиня събира млади дихатели около нея и ги  „подпалва“ в комунистическия идеал. Не е лошо да се припомни, че без героизма на ген. Луков земите около Кюстендил щяха да останат в границите на Сърбия, защото подтикнати от земеделците и Райко Даскалов напускат бойните полета, за  да се впуснат в т. нар. Радомирска република , а  овчарите и козарите защитават българската земя под лидерството на ген. Луков, защото отколе интернационализма на комунистическата партия е бил по-силен от всичко друго.

       Всъщност ген. Луков е лидер на СБНЛ само през 1942 и 1943 год. и е убит от терористичната група на комунистическата партия. Застрелян е пред очите на собствената си дъщеря от бащата на днешната анллизаторка Татяна Буруджиева.

       Идеологическия ажиотаж на БСП започна месеци преди това просто нямаха друг сериозен аргумент срещу  патриотичната проява, освен това подпухналата мома Нинова трябва да „стяга редиците“, а друг репер комай не им остана и вадят „фашизма“, но пак не поглеждат към „братската“ им Русия, защото по данни на световните медии най-голям е броя на нацистките организации именно в путинова Русия. Та не е лошо наследниците на Георги Димитров и Цола Драгойчева да се замислят и за този факт, но огромната ни грешка бе, че в началото на 90-те год. на 20 век, когато червените бяха навряни в миша дупка и трябваше да се спасяват с бягство от народа по улиците на София, не предприехме нищо за тяхното окончателно отстраняване от нормалния обществен живот – лустрация, дори забрана. И пак да им дам пример с тяхната „втора родина“ Русия. Не знам дали Нинова и ретроградната им компания знаят, но указа на Борис Елцин от 1991 год.  все още е в сила в Русия и там за опит за възстановяване на КПСС, то той се наказва със затвор до 3 год. Може да има куп комунистически партии, например на Генади Зюганов, но няма и помен за възстановяване на КПСС. Това е положението. Но в България всичко може.

       Докато пишех настоящия текст ме стигна новината, че българското правителство се обявява против провеждането на Луковмарш?!! Изводите са за вас, драги читатели, думите нататък са излишни…




Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. 1997 - БСП с принципно поведение
14.02.2018 22:23
Заради про-хитлеристки възгледи през 1943 г., ген Луков е ликвидиран. (и не казвайте от терористи, защото няма как да определите атентаторите срещу Хитлер)
Заради неговия национализъм покрай името му се събират на марш неонацисти.
БСП е против "Луков марш".

А как иначе?
цитирай
2. schumpov - Поздравявам Ви за написаното. На ...
14.02.2018 22:30
Поздравявам Ви за написаното. На всяка анти народна проява на комунистите трябва да се отговаря. Не знаех , че Татяна Буроджиева е дъщеря на убиец. Но чии синове и дъщери са телевизионерите, които я канят по студията да ни учи на морал.
Днеска в ТВ предаване - денят започва с култура, четирима комунистически отроци каканижеха за езика на омразата, споменаха за Луковмарш, за крайно десните патриоти, за фашизма в България преди 44та и нито дума за крайно левите и за комунизма след 44та Реших, че вече ще декларирам колко обичам комунистите, защото никога не ги намразих толкова, че да вдигна пушка и да ликвидирам някой.
цитирай
3. get - - А как иначе българските комунисти ще оправдаят СЪ-участието си в качеството на маши ... ?
15.02.2018 10:49
1997 написа:

Заради про-хитлеристки възгледи през 1943 г., ген Луков е ликвидиран. (и не казвайте от терористи, защото няма как да определите атентаторите срещу Хитлер)
...

А как иначе?


... на една страна извършваща - не само политически, а и враждебно-терористични актове спрямо СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ ? Чрез изпращане на военно-диверсионни формирования, създаване въоръжени групи, (с последващото им финансово и материално обезпечаване), провеждане на враждебна радио, и всякакъв друг род пропаганда!
- Другарко от БСП, с това скомунистите на които сте наследник - СА СЕ ПОСТАВИЛИ В ролята: ПОМАГАЧИ НА СССР - в необявената, от него война срещу Третата Българска държава ... тоест, още и на НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

- А не бе ли СССР, страна-съюзник на Хитлер и съответно ВИНОВНА ЗА РАЗПАЛВАНЕ ВОЕННАТА АГРЕСИЯ с което И ТЯ СТАНА В-И-Н-О-В-Н-И-К(!!) ЗА НАЧАЛОТО на Втората световна война?
- Страната, която в КАЧЕСТВОТО СИ НА СЪЮЗНИК, на нацистите-"фашисти"(-това пък "фашисти", какво ли ще да е(?:)) ... ни оказваше на нас БЪЛГАРИТЕ(не на вас комунистите !) политически диктат, в края на 1940 год., да се включим на страната на Хитлер, като съюзници?

- Това ДРУГАРКО ОТ БСП - известно ли ви е ... та така яростно "разобличавате" българските националисти(от времето преди да бъде убит от болшевистката-терористка) героят ни от войните за национално обединение, генерал Луков?

- А, ако е вярно, както твърдите?
1997 написа:

Заради неговия национализъм покрай името му се събират на марш неонацисти.
БСП е против "Луков марш".


В наказателния ни закон имаме ИЗРИЧНАТА разпоредба на чл.108 - в която се казва:

"Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или ...
се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева."

- Бъдете ТАКА ПРИНЦИПНИ и ВНЕСЕТЕ обвиненията(си) срещу виновните(лица) в Съда ... а не да ми се правите на въло-радевски "черен ангел", тоест казано по друг начин, болшевик-ТЕРОРИСТ=СЪВЕТСКИ КОЛАБОРАЦИОНИСТ!
цитирай
4. haralanov - .........
16.02.2018 23:06
НАЛАГА СЕ ОТНОВО ДА ПОВТОРЯ: ФАШИСТИ В БЪЛГАРИЯ СА БИЛИ САМО КОМУНИСТИТЕ

Фашизъм има там, където има срастване между партия и държава.Това е т.нар. "класическо" определение. Срастване между партия и държава в България няма преди 09.09.1944 г. Такова срастване има след 09.09.1944 г.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9542323
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031