Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2008 22:16 - Сидеров: Престъпниците във властта ще бъдат съдени
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 863 Коментари: 1 Гласове:
0



Сидеров: Престъпниците във властта ще бъдат съдени
Лидерът на АТАКА напусна студиото на "Панорама", възмутен от цинизма на управляващите

На тази маса има престъпници и те трябва да бъдат съдени. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров в петъчната "Панорама" на БНТ и демонстративно напусна студиото. Повод за реакцията на националиста станаха наглите лъжи и демагогията на поканените Юнал Лютфи (ДПС) и Мая Манолова (БСП). Сидеров се възмути, след като Лютфи, каза, че случаят с пребития евродепутат от АТАКА Димитър Стоянов бил "мелодрама и преувеличаване".
"Мелодрама ли е? Искате ли да ви покажа медицинското? Момчето е с 34 рани", репликира Сидеров дългогодишния сътрудник на множество тайни служби. Лидерът на АТАКА извади снимки с полицейските репресии, но камерите на БНТ нарочно не ги показаха.
Тук не сме следствие - има си компететнти органи - мънкаше, за да се измъкне от ситуацията Лютфи. Червената Мая Манолова подкрепи ортака си от мнозинството с аргумента,  че все още не била минала проверката на главния прокурор и Военна прокуратура.
"Вие сте цинично и престъпно управление. Ще ви свалим от власт и ще искаме възмездие, защото вие ограбихте България", отвърна им Сидеров. По време на разговора в студиото Сидеров с възмущение отбеляза цинизма на Манолова и Лютфи, с който те обсъждаха как биячи и мутри с полицейска униформа са ритали 16-годишни деца, а преди това млекопроизводители, миньори и пенсионери. "Това е вашата полиция днес, това е вашата държава - крепите се само на терор и на нищо друго", посочи патриотът. Манолова се опита да неглижира събитията, при които полицаи прибраха в 5-о РПУ няколко активисти на АТАКА заедно с Димитър Стоянов. Според нея репортажът по телевизията бил показал непристойното поведение на младия евродепутат.
"Вие видяхте ли го как се държеше? Лъжете като бесепарка. Вие сте абсолютни демагози и лъжци", прекъсна инсинуациите й Сидеров. Той припомни, че правителството прилага двойни стандарти - полицията бие животновъдите, пенсионерите, но не посяга на престъпниците като Людмил Стойков, който спонсорира приятелката на премиера Станишев Елена Йончева и лично президента Георги Първанов.
Сидеров призова за пореден път правителството на тройната коалиция да си отиде. Мая Манолова поиска опозицията да носи отговорност, колкото управляващите. Тя излъга,че предложения на опозицията били подкрепяни от мнозинството в НС. Правили сме много констуктивни и хубави предложения в интерес на повече хора, но всичко се отхвърля, въобще не се стига до нашите идеи, опонира на поредната лъжа на социалистката Сидеров. Лютфи поддържаше Манолова, рисувайки една успешна България, в която доходите още през 2007 г. рязко се били повишили. Цените са се повишили, а инвестициите са намалели с 500 млн., отговори му националистът.
Престъпниците на тази маса ще бъдат съдени, когато АТАКА, която е опозицията в България днес, дойде на власт и ги вкара в затвора, заяви Сидеров, преди да напусне студиото на "Панорама". На излизане той се обърна към българите и обобщи: "ДПС в следващото правителство на страната ни няма да го има."
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=51547&format=html




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - не успях да гледам предаването, но
03.08.2008 22:45
за съжаление не вярвам ДПС да допуснат да не са в парламента и през следващия мандат. Както и не вярвам, че някои ще им потърси отговорност и как точно ще го направи!?!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4462844
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8221
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930