Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2008 14:01 - "Юрая Хийп" в парламента за рождени дни на АТАКА
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 743 Коментари: 0 Гласове:
0



"Юрая Хийп" в парламента за рождени дни на АТАКА

 

 Джон Лоутън, вокалистът на легендарната рокгрупа "Юрая Хийп", влезе за пръв път в българския парламент вчера по покана на лидера на АТАКА Волен Сидеров. Председателят на НС Георги Пирински отказа да приеме Лоутън под претекста, че бил много ангажиран. Това ни най-малко не огорчи роклегендата. Напротив, вместо на протоколна среща, той попадна в окото на два празника - рождените дни на евродепутата Слави Бинев и на депутата Георги Димитров.
"Първата плоча, която си купих, беше черният сборен албум на "Юрая Хийп". Беше нелегален внос от Югославия", спомни си Сидеров.  "Вашата партия има страхотни идеи", отговори му Лоутън и обясни, че Валери Симеонов, собственик на ТВ СКАТ и председател на Общинския съвет в Бургас, го е запознал с АТАКА. Той с очите си видял колко много привърженици има тази партия, колко популярна е сред младите българи.
Джон Лоутън е в България за съвместния си филмов проект с ТВ СКАТ и община Бургас "Джон Лоутън представя". Първата община, която легендарният вокалист представи, е Бургас. "След премиерата и други общини поискаха Лоутън да ги представи", каза Валери Симеонов. После двамата с Волен Сидеров показаха на госта парламента. Лоутън попита къде седи АТАКА в пленарната зала, пробва акустиката, запляска с ръце и я намери за  много добра. Сидеров му  показа къде по време на парламентарния контрол седят министрите, на които АТАКА задава въпроси, но отговори не получава.
След това лидерът на националистите съдейства на Джон Лоутън да бъде приет от кмета на София Бойко Борисов. Градоначалникът, въпреки че пътуваше за Брюксел, не се направи на зает. "Вашият проект да представяте общините на България е много добър. Особено в ситуацията, в която ни поставя правителството ни", каза Борисов. "Аз не съм политик и не мога да променя имиджа на България, но мога да променя лицето й", отвърна Лоутън.
 
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=56904&format=html



Тагове:   атака,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4449662
Постинги: 1909
Коментари: 3928
Гласове: 8203
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031