Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2009 05:41 - Вместо да напада СКАТ, нека СЕМ спаси децата ни
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 889 Коментари: 0 Гласове:
0



Вместо да напада СКАТ, нека СЕМ спаси децата ни

"Дете се обеси на катерушка, имитирайки рeалити шоу"; "Обвиниха дете за двойно убийство"; "Ранен в ученически скандал"; "Синът на Гълъбин Боевски се простреля в училище"; "Делото срещу Николай Арабаджиев, убил съученик, ще се гледа на 28 май"...
Това е малка част от ежедневните заглавия в медиите. Трябва ли да ни учудва това? Нима сами не виждаме в какво се превръщат нашите деца, всичките убийства, грабежи, побоища пред НДК - в центъра на "европейската ни столица" от малолетни... Да, това е истината за нашите деца, наследниците на България. Но не са виновни те, защото всяко детско съзнание е непокътнато и неопетнено, докато не се сблъска с предлаганата му реалност. Всичката тази агресия и това безумие идват и от телевизията. Алчни продуценти измислят какво ли не, за да бъдат гледани и да имат рейтинг, да пускаме СМС-и и да им пълним гушките. Тъпи американски филми с убийства или наркомани - това е модерно в днешно време и се налага като модел на поведение.
Въпросният случай с обесването на детето е върхът на безумието. Нима можем да обвиним детето, че се е опитвало да подражава на своите телевизионни герои? Естествено, че не. Няма цензура, СЕМ се заяждат с телевизия СКАТ и несправедливо обвиняват патриотичните медии в насаждане на етническо напрежение, а не обръщат внимание на бесещите си и мъчещи се да се освободят мъже и жени в националните телевизии. И всичко това без вечерен час! Без въпросното възрастово ограничение за аудиторията.
Лошото в случая е, че никой не обръща внимание на случващото се. Непрестанно ни занимават с измислени проблеми, като да има  или да няма дебати между Борисов и Станишев, а никой не се сеща, че децата ни гинат по най-безумния начин. На тази тенденция трябва да бъде сложен край. Не ме интересува по какъв начин, но държавата трябва да постави необходимите ограничения на опасните за детското съзнание програми, за да не превръщаме своите наследници в зомбирани последователи на самоубийствени предавания.
Лилия Добрева, Пловдив 
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=61346&format=html



Тагове:   атака,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4449852
Постинги: 1909
Коментари: 3928
Гласове: 8203
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031