Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2009 20:57 - Волен Сидеров в Добрич: Операция “Скалпел” за тумора “тройна коалиция”
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 894 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.05.2009 20:57


Волен Сидеров в Добрич: Операция “Скалпел” за тумора “тройна коалиция”
Олигарсите ще бъдат принудени да върнат заграбеното от народа

Заприн Караминов

"Трябва да проведем операция "Скалпел" за крадливата тройна коалиция. На този октопод, впил се във властта, изсмуквайки жизнените сокове на Отечеството, е нужно да отсечем не само пипалата, но и главата". С тези думи Волен Сидеров се обърна към жителите на Добрич в четвъртък, в препълнената зала на драматичния театър "Йордан Йовков". "Пожелавам ви Доган и ДПС да не намерят място в политическия живот на България", обърна се той към добричлии. Бъдещето на всички нас сега е във ваши ръце, подкрепете ни, защото каузата на АТАКА е каузата на България, апелира Сидеров.
Той поясни, че водещата политическа линия на патриотите е българизмът във всичките му нюанси. "А българизмът не е нищо друго, освен грижа за нацията като цяло", напомни водачът АТАКА. Той поиска съд за всички онези грабителски партии, които сега отново са се наредили на опашка пред "политическия панаир на суетата" в ламтежа си за власт, при което залата спонтанно поде възгласи "Атака" и "Победа".
Сидеров напомни, че мнимите социалисти в задруга с ДПС ограбиха страната ни, продадоха "Енергоразпределение", БТК, фабрики и заводи на чужди компании, за да угодят на интересите на своите олигарси. "Сега те - разни Герговци, Златевци и Догановци са новата ни аристокрация, която обаче е стъпила на откраднатото от народа. Но всички те могат да бъдат принудени да върнат заграбеното", посочи Сидеров. Той уточни, че това ще стане възможно само когато на власт дойдат отговорните хора на АТАКА. "Това е нашата доктрина - да има възмездие", заяви лидерът на националистите. Под аплодисментите на пълната зала в Добрич Волен Сидеров разкритикува за пореден път останалите партии с апетити за власт, като посочи, че само АТАКА не е участвала в разграбването на Отечеството.
"Симеон отвори уста да получи дори връх Мусала, макар че дойде с обещанието, че не ламти за имоти. Костов продаде БГА "Балкан" за 150 хил. долара, Надежда Михайлова подписа меморандум за затварянето на Козлодуй, което стана с "помощта" на Кунева и Паси, които явно са взели огромни подкупи за това предателство", каза Сидеров пред добричлии. Те освиркаха компрометиралите се политици с нови мераци за влизане в управлението.
С обещанието, че битката за България ще се води и на европейския фронт, Сидеров даде думата на водача на листата за ЕП Димитър Стоянов.
"В Брюксел нашата делегация като въстаническа чета бранеше Отечеството, така ще е и занапред", каза Стоянов. Като един от основните приоритети на АТАКА в ЕП той определи спирането на Турция към ЕС. "Дори днес по българските пазари всичко е турско, продавачите даже се шегуват, че само портокалите били български. Представете си какво ще стане, ако Анкара стане част от Европа, те ще ни залеят и обезличат", сподели със симпатизантите си националистът, на което залата отвърна с "Никога".
"Само АТАКА в ЕП защити православната ни вяра, защото ние сме като юмрук, опълчил се на всичко антибългарско", заяви Стоянов, след което предаде щафетата на третия кандидат на патриотите за Европарламента Десислав Чуколов. Според него само избраниците на Волен Сидеров в ЕП са оправдали доверието на българския народ. "Затова сега ви призовавам отново да дадете гласа си за нас, защото само ние ще защитим България", призова Чуколов.
"Аз конкретно се борих Европа да научи в каква мизерия живеят българските пенсионери, които Бойко Борисов нарече "лош човешки материал", напомни националистът и обеща, че тази негова битка ще продължи и в следващия ЕП.
"Ние, евродепутатите на АТАКА, ще водим борбата да си върнем България, няма кой друг да го свърши вместо нас", подчерта Чуколов. Сидеров пък бе категоричен, че няма по-висш интерес от българския.
"Затова призовавам следващият парламент да е доминиран от патриотите на АТАКА. Победа и успех на вота", завърши словото си Сидеров, аплодиран от пълната зала.
По традиция след края на срещата водачът на АТАКА раздаде автографи на своите симпатизанти от цяла Добруджа, дошли да го подкрепят преди евровота.
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=63787&format=html



Тагове:   атака,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4452739
Постинги: 1910
Коментари: 3928
Гласове: 8204
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031