Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 07:41 - Сидеров: Чуеш ли "Атака" се разпада", виж кой грухти!
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 755 Коментари: 0 Гласове:
0



В България днес има един сигурен начин да познаеш подлеца, измамника, крадеца и човекоподобния българофоб. Щом чуеш фразата "АТАКА се раз¬пада" виж кой я изгрухтява - той задължително е в една от горните ка¬тегории, може и във всичките заедно. 

От 2005 г. насам с упражнението "разпадане на АТАКА" се занимаваха политолози, платени социолози, поръчкови медии и обикновени дизайнери. Колкото повече се упражняваха, толкова повече се вдигаше рейтингът на АТАКА. Разпадна се икономиката ни, АТАКА - не, разпадна се съдебната ни система, АТАКА стои, разпадна се МВР, дър¬жавата се срутва, АТАКА пак качва проценти. Как да не се изнервиш.

През изминалата седмица видяхме как се изнерви управляващата мафия в лицето на БСП и ДПС, чийто обръчи от фирми купиха пет вестника, една телевизия и най-голямата печатница на Балканите -ИПК "Родина". В една от малотиражките на турската мафия - в. "Мо¬нитор" се появи старото заклинание "АТАКА се разпада".

Нищо подобно не се случва, разбира се, и всички членове на парламентарната група потвърдиха пред журналисти, че нямат намерение да напускат групата и статията на "Монитор" е тъпа, грозна и дебела лъжа.

Тъпа, грозна и дебела като издателите си. Всички у нас знаят, че турската мафия си купи пет вестника, телевизия ТВ 7 и печатница чрез фамозното семейство Ирена Кръстева и Де¬лян Пеевски, но дълбоко си траят. АТАКА е единствената политическа сила, която сезира ДАНС за гигантската далавера и сега Кръстева и Пеевски злобно отвръщат с лъжа. Къде е обаче Съюзът на издателите в България.

Защо мълчите, г-н Тошо Тошев, г-жа Венелина Гочева, г-жа Светлана Шаренкова, г-да Иво Прокопиев, Сашо Дончев, Валери Запрянов, Степан Еремян, Тодор Батков, Петър Манджуков, Валентин Панайотов, Николай Даковски, Аксел Шиндлер?

Не се ли интересувате с какви пари са купени вестниците на Блъсков, ИПК "Родина" и ТВ 7? Нали във вашите издания темата за корупцията и сенчестата икономика е водеща? Не ви ли интересува, че цели пет вестника и една телевизия стават инструмент за политическа разправа? А в случая с Ирена Кръстева и Делян Пеевски - действащ зам.-министър на извънредните ситуации от квотата на ДПС, впрочем, намирисва на пране на пари, както се изразиха служители на ДАНС по по¬вод нашия сигнал за мама и син. 

За сведение на всички българофоби мога ясно да кажа, че разпадът на АТАКА се отлага за неопределено бъдеще.

Освен това в следващия парламент се очертава да сме доста по-силна група.

И тогава ще дойде ред на онази точка от програмата ни, която гласи "Ревизия на нечистите сделки".

  Волен Сидеров, председател на ПП "АТАКА" http://politics.actualno.com/news_219245.html


Тагове:   Волен Сидеров,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4463500
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8222
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930