Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 06:03 - Волен Сидеров: Българските партии да обещаят, че няма да се коалират с мафиота Доган
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 696 Коментари: 0 Гласове:
0



  Волен Сидеров: Българските партии да обещаят, че няма да се коалират с мафиота Доган
Властта е в моите ръце! Аз разпределям парите в държавата, заяви лидерът на ДПС

 

"Ахмед Доган от години се държи като шеф на мафиотска организация и не го прикрива, а афишира най-нагло това свое поведение". Така лидерът на АТАКА Волен Сидеров коментира скандалното изявление на турчина, че той разпределя парите в държавата, а ДПС е бацил. По време на предизборен митинг на движението в село Кочан, община Сатовча Доган обясни на избирателите си: "Как депутат ще реши проблема за проектите и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце! Това искам да разберете". Думите му са последвани от бурно ръкопляскане.
Лидерът на ДПС обяснява още, че депутатите нямат реална власт. "И когато ние искаме по-мощно присъствие в парламента, това означава, че искаме по-широко позициониране в парламента и от там в централната власт, господа. За да имам аз такива инструменти като нея, тя е шеф на фонд "Земеделие". (Доган има предвид присъстващата в залата ръководителка на фонд "Земеделие" Ализан Яхова-б.р.), mинистри, зам.-министри, дирекции, вицепремиери и т.н. В мене е концентрирана властта, а не е във вашите депутати, искам да го знаете това!", добавя лидерът на ДПС.
В сряда вечерта Доган е продължил с разсъжденията и признанията си и на предизборна среща в Шумен, на която е определил ДПС като "бацил"."ДПС е бацил - където влезе, не излиза". Философията "бацил" е фундамент на ДПС, защото няма да има по-силна партия от нас, ако това се осъществи, добавил лидерът на движението.
Доган поставил задача пред шуменската областна организация на партията да се прескочи границата от 30 хил. гласа на предстоящите избори. От самия град Шумен пък Доган поискал 6 хил. гласа. "Това е тест за вас. Направете го като жест към мен и бъдете убедени, че аз ще ви го върна. И този жест няма да е само любовта ми - в нашите общини кипи много сериозна дейност с еврофондовете, с извънбюджетни средства, насочваме и частен бизнес", каза партийният лидер и обеща, че, ако се сега в Шумен се мине бариерата от 30 хил. гласа, ще дойде време, когато ще се отстоява "по-голяма кауза".
Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС".
"Тези думи на Доган не са нещо ново - и аз не виждам причина, поради която отделни  политически лидери се правят на изненадани от това изказване. То е присъщо на догановия стил и АТАКА, и аз като публицист не веднъж сме предупреждавали за опасността от мафиотизиране на държавата от ДПС. Нека, вместо да се упражняват в остроумие, всички партии да дадат ясно потвърждение и гаранции, че няма да се коалират по никакъв начин с ДПС и няма да допуснем ДПС в изпълнителната власт отново", коментира още Сидеров.
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=65075&format=html



Тагове:   Волен Сидеров,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4462774
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8221
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930