Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2009 16:23 - Бойко Борисов: Няма да допусна етническа нетолерантност, нито политически гонения
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 6957 Коментари: 0 Гласове:
1



КАК ДА ГО РАЗБИРАМЕ НИЕ:
Коментари от форума на в-к Дневник
---------------
Струва ми се, че ББ вече им клекна. Форсажът май беше до клетвата. Вече ми звучи доста конформистки. Дано да греша.
------------------------
Виждам, че у всички се усеща огорчение от държанието на ББ в министерски съвет. Видима е промяната в поведението му. Това не ми харесва. Затова ли гласувахме. Ако ще е така, по-добре нови избори и ще гласувам за Атака.
--------------------------------
какво значи етническа нетолерантност ? Когато си купуваш хляб в български град , да го поискаш на турски, за да си толерантен ? Това ли ни готви Бойко ? Ами надеждата, а хората, които стояха в жегата пред избирателните урни и искаха да гласуват против тройната коалиция ? А опашките в Лондон, Париж и Ню Йорк, опашки от българи, но не за хляб, а за гласуване ? Докога все едно и също ще е ?
----------------------------------------------
Нямало да има политически гонения. Не, трябва да има политически гонения, защото за ДПС и червените боклуци политиката означаваше крадене и мародерство. Трябва да има политически гонения, защото този термин у нас има съвсем различно значение. Да не допускаме ББ да се отпуска, а да изискваме от него онова, заради което го избрахме. ВЪЗМЕЗДИЕ и СПРАВЕДЛИВОСТ.
------------------------------------------
ако до една година осъдят Стойков, Николов и сие крадци на фондове, по ФАР, по САПАРД и т.н. и Мургина върне парите и отиде в затвора, то нека има етническа нетолерантност и да смятат, че има политически гонения. Но ако пак се започне с онзи смешко с небръснатите бузки - Велчев, дето все не намира доказателства и една тумба съдии с огромни по размер заплати вземе да ги изкарва пак невинни , то по-добре да си дойде обратно тройната коалиция. Техните номера поне ги научихме.
 ---------------------------------------------
Следващия път ще гласувам за Атака! Ако няма да има промяна - защо гласувах на тези избори!? Как така нямало да има политически гонения? Ами крадливите политици - кой ще ги вкарва в затвора?!
-----------------------------------------
Направо щях да се издрайфам, като видях любезнеченето на ББ в МС. Къде си Бойко, за който гласувахме.
-------------------------------------------някой горе спомена за опашките от българи , искащи да гласуват в Лондон, Париж и Ню Йорк. Такива опашки имаше и в Кипър, и в Гърция, и в Германия и на тези опашки стояха нашите деца, които учат там и които искаха да гласуват за нас, за техните родители. Искаха ние най-сетне да живеем по-добре, без крадене и лъгане и виждаха в ББ този човек, който ще го направи. Сега явно той ще се подиграе на нашите деца и ще ликвидира мечтите им. Лошо няма, ама тези деца ще се оправят навън, повече тук няма да си дойдат. А ние ще останем да роним сълзи за изгубените си надежди и ще се радваме на внуците си, че не живеят в България.
Страшно ще е , ако няма възмездие.
-------------------------------------------
Трябва да изискваме от ББ ВЪЗМЕЗДИЕ. Във всичките му възможни форми. Не само от т.нар. правоохраняващи органи /напушва ме смях, като си помисля от кого чака той да се свърши работата/. Възмездие и Гонения във всичките им форми в рамките на закона, та до самия му ръб /на закона/. Изисквайте, недоволствайте, защото ей сега ще се успокоят и ще тръгне като по старому. Всички очакват много от ББ и той няма право дори да изглежда на добричък дори за минута. За боклуците мародери той трябва да изглежда страшен, та да се стряскат всяка минута в съня си. Трябва да ги плаши постоянно, та дори и да е ясно, че не всичко зависи от него. Омръзна ми от лигльовци. Той трябва да е СТРАШЕН. И да не се усмихва в присъствие на червен боклук или педесар.
--------------------------------------------------
НАРОДАТ ВИ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ ЗА КОРЕННА ПРОМЯНА!!!
ВСИчКИ ТУРСКИ ТАЛИБАНИ ОТ ДПС И ТЕХНИТЕ ЕНИчАРСКИ КУчЕТА ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ ОТ ВСИчКИ ФОРМИ НА ДЪРЖАВНА И ОБщИНСКА ВЛАСТ, ОТ ВСИчКИ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ!!!
ЗА КАКЪВ КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ ГОВОРИТЕ КЪМ ОНЕЗИ, КОИТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ТУРСКА ТОАЛЕТНА!?
-----------------------------------------------
Първо, да върне правото на българите да се чувстват така комфортно, както ашладисаните цигани и турците.
-----------------------------------------------
До вчера ББ и Костов бяха абсолютно
деструктивна опозиция,анти всичко
което се правеше от предишното правителство
работеше се на принципа,аз да ти изсипя кофа
помия на главата,пък ти се чисти.Сега обърнаха
плочата и говорят за толерантност,приемственос
,
добри колеги ,биха искали опозицията да е
конструктивна.Хубави пожелания,но ние
помним каква опозиция бяхте вие...
---------------------------------------------------------
Няма шанс за промяна и при ББ Никой с нищо не е спомогнал за някакъв обществен договор - достъп на гражданите до политическите кабинети и администрацията за да няма тайни конкурси и явни далавери Няма механизъм по който бълг гражданин може да застави кабинетът и общинските администрации да се отчитат Просто те казват ти казват ЧИБА сега ние сме на власт а след нас и потоп Това бяха приказки при всички правителства Докато не се въведе западноевропийски и щатски механизми за директен граждански контрол не само със съдене в България на ничии обещания не вярвайте в даржава която е създадена едниствено за ползване от властимащи
-----------------------------------------------------------
към № 66 Варненеца

Айде стига с тия провокации. Що не си завреш разсъжденията там дето слънце не огрява.

Друго ме мъчи мен. Защо днес не започнаха арести.
-----------------------------------------------------------------

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/07/27/761838_boiko_borisov_niama_da_dopusna_etnicheska/?p=0#addcomment




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4462513
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8220
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930