Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2010 18:33 - Доган трябва да бъде съден за тежки престъпления срещу България
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 2121 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 05.08.2010 18:33


В началото на септември Висшият административен съд ще заседава по казуса "Цанков камък" и дали огромният, почти двумилионен хонорар на набедения "хидролог" Ахмед Доган представлява злоупотреба с влияние и конфликт на интереси. Чуха се гласове, че сумата трябва да се отнеме в полза на бюджета, други заговориха, че лидерът на сепаратистката партия трябва да се изправи пред прокурора и да му се осигури пребиваване на топло зад решетките. Последното обаче трябваше да стане много отдавна, защото след появата на антибългарската партия ДПС досега имаше поне една дузина причини Дръндарският философ и някои от неговите велможи да попаднат в съдебната зала. Но нямаше как да стане - конформисти, въжеиграчи и всякакви разноцветни безродници години наред управляваха страната и съучастнически наблюдаваха непрестанните им усилия да ерозират държавата и всевъзможните мафиотски обръчи за ограбване на националните богатства.
Кариерата на Доган преди и след прехода към ерзац-демокрация е низ от тежки предателства срещу България. През 1985 година написа програмата на Турското национално-освободително движение (ТНОДБ), пряко контролирано от специалните служби на Анкара. Целта му бе да дестабилизира страната, да подготви условия, които биха предизвикали намесата на Турция в стил "Кипърски вариант". След това новоизлюпеният еничар бе освободен от затвора не със съдебна санкция, а с политическо решение, създаде ДПС и побърза да хвърли поредния си ултиматум в публичното пространство: "На онези, които ни се противопоставят, ще напомня, че имаме опит в нелегалната борба"... От този момент престъпленията му срещу държавата следваха едно след друго. Някои от тях са фиксирани и в строго секретен (сборен) доклад на Националната служба по сигурността, публикуван във вестник "Атака". В него има множество неоспорими доказателства, които уличават Доган и антиконституционната му партия в тотален шпионаж в полза на Турция. Овластени безродници обаче се потрудиха да потулят нещата и за агентурата на Високата порта нямаше никакви последствия. Последва ново предателство: Доган верноподанно поднесе на турския посланик Ялчън Орал "Оня списък" с имената и биографиите на десетки наши разузнавачи на прикритие в различни посолства по света. Срещу това поиска Турция да го обезпечи финансово и да замине за чужбина. Отказаха му, защото вече бе в примката на разузнавателната централа МИТ, на която бе нужен тук, в България.
При преброяването на населението през 1992 г. той и сподвижниците му организираха в Родопите невиждано брутална акция, за да принудят с рекет и заплахи българомохамеданите да се "самоопределят" като турци. Това бе доказано от разследванията на специална анкетна комисия на парламента, който анулира преброяването в района на Гоце Делчев, Сатовча и Якоруда. Авторите на този отявлен, грубо арогантен сепаратизъм отново останаха ненаказани от съответните власти. При второто преброяване през 2001 г. операцията се повтори - също нагло и разбира се, безнаказано. В резултат общо около 20 хиляди помаци в Долината на Места, Гоцеделчевско и Велинградско се оказаха "турци". Доган и антуражът му просто изпълняваха обещанието, дадено от него пред турския дипломат Калъч, че ще направят всичко необходимо, за да откъснат помаците от българския им родов корен. На тази среща послушникът на Високата порта каза и друго: "Българите се страхуват, защото знаят, че зад нас стои Турция."
С годините негова милост ставаше все по-самонадеян и нагъл, за да си позволи да хвърля ултиматуми и заплахи срещу страната ни дори от трибуната на Народното събрание."Ние няма да се съобразяваме нито с парламент, нито с правителство и президентство и ако някои попречи на целите ни, Босна ще ни се види детска игра, а на Европа ще й се наложи да пренаписва съвременната си история"... Ако той бе казал нещо подобно в турския Меджлис, щеше да излезе от него с белезници, докато в кулоарите на недолюбваното от него НС се разхождаше гордо пред позорно мълчащите пишман държавници, политици и магистрати. Те мълчаха и когато на провокационни сборища за честване годишнината от създаването на сепаратистката Турска република в Корница (1973 г.) открито заявяваше целите си: "Родопите за нас са стратегически район и ние ще навлезем мощно в него." На същото сборище членът на централното ръководство на ДПС Реджеп Молла допълни агресивната реч на своя началник: "Казват ни, че по конституция официалният език в страната е българският. За нас официалният език е турският... В Родопите продължава да се разпространява словото на Христос. Но християните нямат място в този регион и трябва да си отидат..." Нашите овластени безродници мълчаха и когато Доган и велможите му обявиха извергите, взривили през март 1985 г. вагона за майки с деца край Буново, за "турски герои" и им вдигнаха чешма - паметник край Айтоското село Трънак, където всяка година ходят на поклонение. Същото срамно мълчание последва и когато лидерът на етно корпорацията проповядваше открит сепаратизъм и разделянето на страната на автономни области в една брошура, издадена от т. нар. Център за стратегически изследвания. Според стратега от Дръндар трябвало "да се преформулира понятието национална държава в мултиетническа", защото у нас живеели "несъвместими една с друга общности". Подобни съждения прозвучаха и на последната национална конференция на ДПС. На нея агентът на Анкара направи и поредния метан към господарите си от югоизток, заявявайки патетично: "Пътят на Европейския съюз към себе си преминава през Дарданелите и Чанаккале." Височайшата делегация на Високата порта остана видимо доволна, похвалиха оратора, заявявайки, че организацията му имала "специално значение за Турция". А преди последните парламентарни избори мътеше главите на електората си с измислена от него заплаха от нов възродителен процес и самонадеяно се удряше в гърдите, че той, новоизлюпеният падишах разпределял финансовите потоци в България. Почти по същото време някои от най-верните му хора падаха "самоубити" в Боянските му сараи.
Ако Доган бе се изявявал по този начин в любимата му Турция (без да смятаме мафиотските му игри) щяха да го изправят не пред граждански съд, а пред трибунал. И до края на живота си щеше да разсъждава върху битието някъде в тюрмите на Анкара или Диарбекир. У нас обаче дълги години бе недосегаем, дори му позволиха да диктува политиката на България, която тикаше страната към разпокъсване и загуба на държавност. Затова е крайно време да получи очакваното от обществото възмездие, защото за тежки престъпления срещу държавата и нейната национална сигурност не може да има нито снизхождение, нито давност.
http://vestnikataka.bg/show_news.php?id=197767&cat=7


Тагове:   България,   Доган,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - НЯМА ДА ГО ПИПНАТ С ПРЪСТ,ДАЖЕ....
05.08.2010 19:01
ДОГАН, Е НУЖЕН НА "ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ"!!!!
НА НЕГО СЕ РАЗЧИТА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.
СЪЗДАВАТ МУ СЕ СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВАНЕТО НА ИДЕЯТА ЗА
"ЛЕВИЯ ЗАВОЙ" ,КЪМ ИСЛЯМА И ЛИБЕРАЛНИТЕ ИДЕИ!
цитирай
2. анонимен - UfxkhFmgHHwEcxZEUVz
24.05.2011 11:34
I bow down hmubly in the presence of such greatness.
цитирай
3. анонимен - GEbsYsTdRzD
24.05.2011 14:49
oNPFR0 <a href="http://nbtgqwbasglc.com/">nbtgqwbasglc</a>
цитирай
4. анонимен - bWGSnNqNfWHF
25.05.2011 17:54
ErZvKi , [url=http://nxzbsldfyxto.com/]nxzbsldfyxto[/url], [link=http://cipzhdyuiysp.com/]cipzhdyuiysp[/link], http://hpahttgbwmit.com/
цитирай
5. анонимен - bloaBSepIevwJdr
28.05.2011 14:32
DsPsCJ <a href="http://rmnqqimxnkfh.com/">rmnqqimxnkfh</a>
цитирай
6. анонимен - CcoCesXBTCisswltpCJ
31.05.2011 18:44
W7BS7C , [url=http://fqtgsttayjae.com/]fqtgsttayjae[/url], [link=http://iwoboqfboosy.com/]iwoboqfboosy[/link], http://zgdwnyhzsuwh.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4449793
Постинги: 1909
Коментари: 3928
Гласове: 8203
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031