Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2011 07:45 - Извън София е голяма мизерия
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 1144 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.02.2011 07:45


варна спорт вижте какво казва:---
----------------------------
Отверки на Бойко, вие сте жертви на капитализма. Не осъзнавате ли, че целта е всички - ти, аз, всеки българин да стане много беден, да работи по 15 часа, на три места с една единствена цел - да се изхрани. Бойко е само оръдието, което няма значение как ще се казва. Утре може да е Гойко. Защо го правят? Защото гладния, когато работи по 15 часа не го интересува политиката и
какви закони се гласуват. Интересува се само от едно, да си плати сметките и да не е гладен.
Жертви на капитализма, вие знаете ли, че в момента в Германия 5 работещи издържат 1 неработещ, а в България 1,2 работещи издържат 1 неработещ. И 150 000 работещи на практика са безработни, защото не си получават заплатите. Останах изумен, след като разбрах, че има хора, които не са вземали заплати от година и половина. Защо стоят тогава и работят? Много просто - Нямат избор. Не могат да намерят работа на друго място и се надяват.

Отверка на Бойко, жертва си мой човек. Искаш, не искаш жертва си на Твоя Бог. Колкото по-голяма отверка си, толкова по-голяма жертва си. Ще дойде ден, когато ще продаваш лично имущество за да покриеш сметките си. Този ден вече дойде за много българи. И за теб отверко или отворко на Бойко, и за теб ще дойде този ден. Защото ти чи част от стадото Европейски съюз, най миризливата част от стадото.
Започна преброяването, в което интересно защо трябва да напишеш всичко, което притежаваш. Искат капиталистите да знаят какво ти е останало за да си направят стратегията за ограбването до просешка тояга през съдията-изпълнител. Всичко ще ти вземат, и гащите ще ти вземат и няма да им трепне сърцето отворко-отверка на Бойко.
Скачат днес във вестниците 14 гилдии производители в България срещу големите търговски вериги, които ги рекетирали с ниски цени. Какво скачат, капитализъм е!

http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=0&NewsCat=C

и още имало бре не знаех---
------------------------------
ПАДЕНИЕ: Народът полудя от бедност, купува си лекарствата за животни! Във Варна днес откриват нов магазин за бедни!

Българинът полудя от бедност. Страх - депресия - стрес - рак. Това е животът му. От немотия си купува вече лекарства от ветеринарните магазини, тоест лекарства за животни. С други думи системата превърна българина в животно. Не е виновен Бойко, Станишев, Доган, Царя, разрушителят на пазарите Костов и който и да е преди тях. Те са само пешки в ръцете на парите, които местят фигурите-политици за да трупат печалба. Най-голям за българина е страхът за глада, да не
останеш без работа и да няма какво да ядеш, след като си платиш всички сметки и заеми. Страхът прави хората лесно управляеми. Когато човек се бори единствено за оцеляването си изобщо не се вълнува какви закони се приемат в парламента, а там се приемат единствено лобистки закони. Тоест чрез глада хората се изолират от политиката и това е супер за властта, която купува гладния избирател по време на избори.

Карикатура Христо Комарнитски, в-к Сега
На Бойко му пука, че си гладен. Той има полза да си още по-гладен за да те вълнува само оцеляването ти, а не да се вълнуваш от политика. Като дойдат избори, ще ти купи гласа и готово.
Днес във Варна откриват поредният магазин за бедни - на бул. Република отваря втори Лидл в града. Колкото повече такива магазини откриват толкова повече затъваме. Вчера излезе информация, че български фирми обявяват война на търговските вериги. Браншовите организации на хлебари, млекари, месари, пивовари, производители на шоколад, олио и козметика създават Инициативен комитет за честна търговия. Основната му цел ще е борба с нелоялното отношение на търговските вериги кам доставчиците им.
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsCat=B&NewsID=1296120286




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4465703
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8226
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930