Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2017 22:12 - БИОЛОГИЧНИЯТ ОБРЪЧ ОКОЛО РУСИЯ И СТРАТЕГИЯТА НА СВЕТОВНИЯ ХАОС
Автор: hadzapi Категория: Политика   
Прочетен: 5377 Коментари: 2 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

На 30-и миналия месец, по време на среща на руския президент Владимир Путин със Съвета за развитие на гражданското общество и правата на човека, прозвуча нещо много важно, което засяга не само руснаците и цялата източноправославна цивилизация, но и редица страни от всички континенти на света. Владимир Владимирович съобщи, че някой усилено събира биологичен материал от представители на различни етнически групи в Русия. Както можеше да се очаква, не случайно тази тревожна констатация някак убегна от вниманието на западните и бе телеграфно отбелязана от някои наши медии.

За това колко пряко ни засяга същността на този факт, става ясно след като проследим логиката на случващото се, защото показва недвусмислено, че събирането на биологичен материал е част от един друг глобален американски план за ограбване и унищожение на конкретни страни, а ние, по всичко изглежда, не сме извън този списък.

„Знаете ли, че из цялата страна е събиран биологичен материал от различни етнически групи и хора, които живеят в различни географски региони в Руската федерация? Въпросът е защо се прави това? Прави се целенасочено и професионално. Ние сме обект на голям интерес”, - каза Владимир Владимирович пред съвета.

По-късно говорителят на президента Дмитрий Песков съобщи, че руските специални служби имат информация за подобни действия от някои емисари и чужди неправителствени и „благотворителни” организации. „Проблемът със събирането на биологични материали днес е много остър, тъй като декодирането на генома позволява умишлено увреждане, включително с военни цели”, конкретизира от своя страна пред РИА „Новости” и депутатът от “Единна Русия” в Държавната Дума и бивш главен санитарен лекар на РФ Генадий Онишченко. Той обясни, че след Втората световна война събирането на биологични материали (предимно течности) е било забранено. Това е времето, през което светът започна да говори за настъпателни биологични програми, но днес според него този проблем стои с още по-голяма острота. Според депутата този проблем трябва да бъде разискван и решаван на международно ниво, защото засяга много страни, включително и приемането на законови разпоредби, както и засилване на биологичната сигурност на всички нива.

По официални данни, изнесени от ръководителя на лабораторията в Института по обща генетика на РФ Сергей Кисельов, Западът отдавна събира генетичен материал от Русия, но в последните три години това се върши главно от райони, където са дислоцирани руски отбранителни и ядрени обекти: Мурманска, Ненецка, Архангелска, Свредлоска, Нижненовгородска и Самарска области. Оказва се също, че субектите, събиращи генетичния материал, се финансират от Държавния департамент на САЩ, от ЦРУ и от Пентагона. Изтъква се, че от юли т.г. Учебното авиационно военно командване на САЩ (АЕТС) събира рибонуклеинова киселина (РНК) от тъкани на руски граждани. Говорителят на АЕТС Бо Дауни също официално призна, че събират биологичен материал с цел изследване подвижността на ставите на руснаците, но това ставало за „мирни, чисто медицински цели”. На въпрос от руска страна ще събират ли такъв материал от Украйна, тъй като между украинци и руснаци няма генетична разлика, той отговори, че „няма, защото за нас мястото е от значение”.

От изпълнителя АЕТС съгласно договора се изисква да предостави информация за донора за всяка проба от синувиална тъкан и РНК. „В момента на доставката изпълнителят трябва да представи ID проба, да уточни пол, възраст, етническа принадлежност, диагноза, дата на операцията, дата на диагноза, симптоми, отношение към пушенето и алкохола, какви лекарства се вземат, височина, тегло” - се казва в условията на договора. Пробите трябва да се доставят до базата на американските военновъздушни сили в Leclende (Сан Антонио, Тексас). От Пентагона също официално признаха, че са възложили поръчки за събиране на биологичен материал, но това било със „строго научна цел подобряване биологичната сигурност и използването на изследванията при участие на американската армия в граждански и хуманитарни мисии”.

Руският военен експерт и бивш член на Комисията за биологични оръжия на ООН Игор Никулин обаче твърди, че пробите от РНК могат да се използват за разработване на вируси.

Разработват се нови видове биологични оръжия. Съединените щати се опитват да разработят различни видове биологични оръжия, специално предназначени за специфични носители на генетичния фонд, и са необходими кавказки образци, тъй като кавказката група съставлява по-голямата част от населението на нашата страна. Това е същата фокусна група, към която се опитват да намерят ключ. Вирусите трябва да действат избирателно - на тези или на други национални групи. Част от проблема беше решен от американската програма “Човешки геном”, която също е финансирана до голяма степен от Пентагона “, подчерта експертът. Факт е обаче, че вирусите отдавна се използват от

„алхимиците” на ЦРУ

по заповед на управляващите в САЩ, и то не само срещу национални групи, но и срещу отделни личности. По време на мандата си като Държавен секретар Хилари Клинтън беше издала заповед до ЦРУ да се събира генетичен материал от латиноамериканските лидери. Все още не са разсекретени материалите, свързани с изпълнението на тази заповед, но девет, и то най-непокорните на САЩ президенти на латиноамерикански държави, мистериозно заболяха от рак: в Перу - Оланта Умала, в Бразилия - Лула Да Силва и приемничката му Дилма Русеф, в Аржентина - Раул Алфонсин, Кристина Киршнер и Нестор Киршнер, в Парагвай – Фернандо Луго, във Венецуела - Уго Чавес, в Боливия - Ево Моралес.

Продължават необезпокоявано да действат и референтните американски биолаборатории, създадени след разпада на СССР в бившите съветски републики Армения, Азербайджан, Киргизстан, Казахстан, Грузия, Узбекистан, Молдова и Украйна. Те се ползват със специален статут на военни обекти на САЩ, в които достъпът дори на официалните власти от тези страни е недопустим. Пентагонът необосновано отхвърля претенциите от руска страна, свързани с опасността да стане утечка в околната среда на опасни щамове от микроорганизми.

Генадий Онишченко, бивш главен санитарен лекар на РФ, предупреди, че САЩ, за разлика от Русия, не са прекъсвали своите настъпателни биологични програми и в момента реализират мащабна програма за оптимизиране дейността на съществуващите референтни лаборатории в бившите съветски републики и затова наливат стотици милиони долари в тях.

Не издържа логиката и аргументът на задокеанските модератори, че например Армения или Узбекистан може да организират биологична атака срещу Съединените щати. Нямат смислен отговор и въпросите защо лабораториите са разположени предимно в големите градове с висока гъстота на населението и защо те не се изграждат надалеч в пустинята, което би изключило вероятността от епидемия, каквато е практиката в собствената им страна? Според руския военен експерт Игор Никулин в действителност биологичната програма на САЩ в постсъветските държави има двойно предназначение: „Тя (програмата – б.р.), от една страна, е начин за заобикаляне на Конвенцията за забрана на разработването, производството и натрупването на бактериологично (биологично) и токсични оръжия и за тяхното унищожаване през 1972 г., а от друга, тя е подготовка за водене на биологична война срещу Русия” ... „Почти всички лаборатории са разположени в южното ни подкоремие, в географска близост с нашите граници” - изтъква Никулин

Голословните твърдения, че САЩ и Пентагонът правят това със „строго научна цел подобряване биологичната сигурност и използването на изследванията при участие на американската армия в граждански и хуманитарни мисии” се спукаха като сапунен мехур още на 16 август т.г., след интервюто на бившия шеф на британското разузнаване Ми-6 Джон Скарлет в английския  в. „Гардиън”, в което той разкри интересни подробности от стратегическия план на САЩ и Великобритания срещу Русия. Скарлет разказва

детайли от плана,

който е трябвало да доведе до рухването на Руската федерация. Според него началото е трябвало да бъде поставено с “революцията на розите” в Грузия, идването на власт на Михаил Сакашвили и 5-дневната война, която доведе до отцепването на Южна Осетия и Абхазия. Скарлет признава, че „революцията на розите” е била обща акция на ЦРУ и Ми-6, която преследвала няколко цели. Тя обаче е била провалена от решителните действия на руския президент Владимир Путин. Ето каква е била стратегията на двете държави в сянка: „Планът предвиждаше, след идването на Саакашвили на власт Русия да бъде стратегически фрагментирана и дезинтегрирана в три стъпки. Първата беше създаването на военни и разузнавателни бази в Южна Осетия. Втората стъпка предвиждаше радикални ислямисти да вземат властта в Дагестан, Чечения, Северна Осетия и Черкезия (става въпрос за Карачаево-Черкезия, кавказка република в рамките на Руската федерация. - Бел. ред.). Тази част от плана предвиждаше взаимодействие между ЦРУ, Ми-6 и висши офицери по сигурността от Турция и Саудитска Арабия. Ако ислямистите бяха успели да вземат властта, то НАТО на практика щеше да получи достъп до северните части на Кавказ”, признава Скарлет.

Третата фаза

на плана трябвало да настъпи след стабилизирането на Украйна като военна и разузнавателна база. Предвиждало се да бъде предизвикан конфликт между Украйна и Русия, в резултат на който НАТО да окупира Северен Кавказ и цялото руско Черноморско крайбрежие. Този етап от плана трябвало да бъде финализиран чрез формалното приемане на Украйна и Грузия в НАТО, което щяло да доведе до рухването на Русия, издава бившият шеф на разузнаването.

„В крайна сметка превантивните удари на Путин, първо в Грузия, след това в Крим, доведоха до пълния провал на плана”, отбелязва Джон Скарлет. Провалът на този план в никакъв случай не значи, че вдъхновителите му от двете държави на задкулисието са се отказали от намеренията си спрямо Русия.

Невинните” биологични изследвания на руския генетичен материал и трескавата дейност в референтните биолаборатории в бившите съветски републики само потвърждават, че

планът „Кавказ”

продължава да действа, само че сега средството е ново, но не по-малко ефективно. Нещо повече, след атентатите от 11 септември 2001 г. срещу кулите-близнаци в САЩ логиката на събитията в света пунктуално следва един друг глобален, доскоро смятан за налудничав и в сферата на конспирологията американски план за управление на една част и унищожение на останалата част от света, в който Русия е главна цел. Този план публично бе афиширан като стратегия на САЩ през март 2003 г. от професор Томас Барнет – старши научен сътрудник във Факултета по стратегически решения в центъра за военно-морски изследвания на САЩ. Съгласно тази стратегия светът трябва да бъде разделен на две зони: стабилна, която да управлява и моделира останалия свят, и „зона на хаоса”, в която хората от „неинтегрираните държави” трябва да се борят помежду си само за своето оцеляване, в която големите транснационални компании (ТНК) безпрепятствено да властват и извличат националните им богатства. В „зоната на хаоса” според стратегия, огласена от проф. Барнет, влизат: цяла Африка, Централна и Латинска Америка, без Бразилия и Аржентина, Арабският свят и Близкият изток, Турция, Иран и Пакистан, цялата Средна и Югоизточна Азия и целите Балкани. Тринадесет години след обявяване на тази пъклена стратегия, която някои тогава сметнаха за налудничава и конспиративна, знаменитият френски журналист и политически анализатор Тиери Мейсан, известен и в света, и у нас, анализира детайлно стратегията в контекста на събитията, които се развиха в света, в книгата си „Престъпленията на дълбочинната държава – от 11 септември до Доналд Тръмп” (заглавието е от руското издание. – Бел.ред.), в която Мейсан с факти доказва, че тя пунктуално се осъществява. Авторът посочва както конкретните имена - Хилари Клинтън, бившия шеф на ЦРУ ген. Дейвид Петреус, държавния секретар за Близкия изток Джефри Фелтман, така и инструментите за реализиране на стратегията - телевизионните канали CNN, ВВС, Скай Нюз, Франс 24 и „Ал-Джазира”, и всички международни структури на подривната империя на Джордж Сорос. Наскоро унгарският премиер Виктор Орбан разкри колко дълбоко Сорос е проникнал и влияе на решенията на ЕС. Той посочи поименно 226 евродепутати (всеки трети депутат), които са на хранилката на Сорос, а един от тях е и Андрей Ковачев, депутат в ЕП от ГЕРБ.

Няма да разглеждаме подробно анализа на всички събития от книгата, който проявява интерес може да я прочете. Освен гореизложените събития и факти достатъчно е още да споменем само войната в Ирак и Либия, кървавите цветни революции в Арабския свят и бившите съветски републики, гражданската война в Украйна, войната в Сирия и новозараждащия се военен конфликт между кюрдите и режимите в Близкия изток, войнствените заплахи на новата американска администрация за разправа с непокорните лидери от Латинска Америка, обявяването на Русия за враг заедно с Иран и Южна Корея, както и редица други събития. Списъкът е дълъг, но той само потвърждава съжденията на автора, че това не е конспирология и това не са случайни явления, а опит за осъществяване на цели от една предварително обявена стратегия. Никак не е случаен и фактът, че Тиери Мейсан е твърдо преследван от американските тайни служби с два опита за покушение върху живота му.

Сега, за

най-главното, което пряко ни засяга,

макар за нас да няма данни, че някой събира биологичен материал (което, разбира се, не изключва обратната вероятност), не само защото „матреяла е лош”, както беше казал премиерът Борисов, но и поради факта, че ние отдавна се борим за своето оцеляване и вече сме във фазата на самоунищожението си. По-горе писахме, че в „зоната на хаоса” влизат и Балканите. Да, но без Гърция! Действително ли и защо без Гърция? Така е в стратегията - Гърция категорично е изключена от „зоната на хаоса”!

На 2 ноември гръцкият в. „Вима” съобщи, че лявото гръцко правителство е получило разрешение от международните кредитори да раздаде 1,2 милиарда евро (по 1000 евро на калпак) от бюджетния излишък на страната под формата на коледни бонуси на пенсионерите и социално слабите. Нашето правителство умува дали да даде по 10 евро на най-бедните, и то при положение, че нашите бедни са десет пъти по-бедни от гръцките! За интелигентните ни читатели повече обяснения не са нужни. Толкова за Гърция.

А сега за Русия. Русия често попада в най-трудни положения, но винаги излиза от тях. Тя отново ще успее да се справи с надвисналата опасност. Думите и решителността на руския президент Владимир Путин са гаранция за това. Той успокои своите сънародници, че ситуацията не трябва да бъде разглеждана със страх. „Оставете ги да правят каквото искат, и ние трябва да направим това, което ние искаме!”, заяви решително той.

Мисля, че това е полезно четиво за родната ни управляваща русофобска върхушка и „независимите” от правдата и истината медии, които охотно се включиха в развихрилата се на Запад, отвличаща вниманието антируска кампания. Тон за нейната нова ескалация у нас постоянно задават не само рупорите на американската пропаганда CNN, ВВС, Скай Нюз, но подло и тайно и самите управляващи, които, след като в годишния доклад за Националната сигурност за 2016 г. обявиха Русия за основна военна заплаха за страната ни, после подхвърлиха на „правилните” медии фалшива новина, изопачаваща истинската позиция на руското външно министерство относно спасяването на българските евреи през Втората световна война по повод острата руска реакция срещу българските бояджии от подривната империя на Сорос, които отново поругаха паметта на руските воини, спасили света от фашистката чума. И пак за тях и Цветанка Ризова, която все задава риторичния според нея въпрос към своите зрители: „Защо Русия се опитва да пренапише историята ни”, както и за всички, които познават Русия само от пропагандните клишета на българската телевизия, следва да изясним: цялата история на България и нейното съществуване винаги са били свързани с Русия, нещо повече, без Русия ние нямаме, и ще си идем от света като кон без история.

В тази връзка следва да припомним и известната теза, изразена от западните пророци: спасението на Русия е спасението на света. Смъртта на Русия е унищожението на света.
http://www.zora-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6877:2017-11-15-17-43-01&catid=671:broi-41-2017




Гласувай:
7



1. 1997 - В супера (бях гърбом), но чух един да казва ;)
24.11.2017 23:17
че в МВР и МО фирма изготвяла метални медальони за служителите, с отразена кръвна група, необходими за идентификация при нужда от кръвопреливане. Каква е фирмата и къде отиват пробите, не знаел.
Като се обърнах, не го видях ;)
цитирай
2. radostinalassa - генетично оръжие отдавна е създадено.
26.12.2017 17:33
Използвано е такова срещу негрите и жълтите. Значи има и срещу бялата раса. Но кой би дръзнал да го използва срещу Русия? Самоубиец ли ?
А иначе всички дружно ни засипват с химтрейл, в който има не вируси, а гъби, които са устойчиви и в Космоса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3782949
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия