Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2022 19:01 - © Тролът вече не е това, което си представя министър Божидар Божанов
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3902 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 07.07.2022 03:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
06.07.2022г.

     От статия на вестник СЕГА научих, че имало министерство на електронното управление и министър бил някой си Божидар Божанов. Научих и с какво се занимава този министър, вече в оставка. Персоната взела участие в дискусия на Съвета за електронни медии на тема "Плурализъм и дезинформация по време на война". От сайта на СЕМ разбирам, че министерът се изказал относно "Усилията на държавата да ограничи дезинформацията в онлайн пространството".
И вместо кратко и ясно да каже, че държавата може да ограничи  дезинформацията в онлайн пространството като държавните мъже и жени – дупетати, министри и началници на политически кабинети – престанат да лъжат в публичните си изяви, особено относно отношенията ни с Руската федерация и Специалната военна операция в Украйна, министерът в оставка изпльоскал :
"Посоката е да се вмени отговорност на социалните мрежи за вредното и противозаконно съдържание, което предлагат – във връзка с дейността на "тролските фабрики" и върху инструментите за целенасочено разпространение на информация. Важно е обществото да е наясно, че не става дума за репресия от държавата или цензура, а за защита на правото на потребителите да знаят какво и как им се предлага, за създадена възможност да правят съзнателен избор на коя информация да се доверят", предава Българската телеграфна агенция.
Преди това открил и се изказал на конференция на тема "Технологиите срещу дезинформацията", съобщава подопечното му министерство.
Там министерът казал :
"По отношение на създаването и разпространяването на фалшивите новини има много неизвестни, което прави борбата с тях трудна. Така наречените "тролски фабрики" са митични конфигурации, които допринасят за възпроизвеждане на дезинформацията и възпрепятстват разпространението на истината. Тяхната цел е да "забият длето" в пукнатините на общественото мнение и по този начин да създадат хаос в обществото", предава още БТА.
"Така наречените "тролски фабрики" били "митични конфигурации", казва министерът.
Не са! Напълно реални и действителни, видими с просто око са.
image

"Тролска фабрика" на държавно ниво 

Фабриките работят и произвеждат денонощно. Най–големи "тролски фабрики" са Българската национална телевизия, bTV Media Group и NOVA : Нова телевизия. Те са и най–вредни, защото мешат истини, полуистини и откровени лъжи. Вината им най–вече е, че мултиплицират лъжите на държавните мъже и жени.
Не ставало "дума за репресия от държавата или цензура, а за защита на правото на потребителите да знаят какво и как им се предлага", твърди персоната Божанов.
Айде, бе! Да не би без държавна намеса операторът А1 да ми прекъсна достъпа до руски информационни сайтове и до сайта на президента на Руската федерация?
image

В тази книга пише за бъдещото буржоазно–капиталистическо общество, което е настоящото днес в България 

Троловете не се крият из социалните мрежи, както троли министър Божанов. Аз пиша в социална мрежа като разобличавам лъжите, глупостите, простотиите, дезинформацията и манипулациите и невежеството на троловете в "Денят започва", "По света и у нас", Култура.БГ, "Светът и ние", "Още от деня", "Панорама", "Денят започва с Георги Любенов", "Говори сега",  "След новините", "Здравей, България – сутрешен блок", "Новините на NOVA", "Карай направо с Диана Найденова", "На фокус с Лора Крумова – публицистично токшоу",  "Тази сутрин", bTV Новините, "Лице в лице", "Тази събота и неделя", "120 минути" и прочие.
"Няколко човека трябва да решат към кой им е лоялността, към тяхната партия и лидер, който според мен не е изпълнил обещанието към народа или към всички нас [включително и самият говорещ], да имаме отговорност към България, да имаме шанса да не влеземе в политическа криза", продума Кирето Харвардски и с тези думи "заби длето" в пропуканата ми вяра в "Продължаваме промяната". След това Баце пося в съзнанието ми плевелът на съмнението.
"Най–мащабното купуване на гласове в историята се провежда в българския парламент в момента. И трябва да ви кажа, че освен пари за отцепници, в момента се предлаган колосални суми да не влязат на гласуването – да претърпи някаква авария, да се спъне, да падне, да си ожули носа. Само да не влезе в залата. Така са се вкопчили в тая власт, че въобще не забелязват, какво се случва около тях", изтроли Бойко Борисов.
И защо премахнахте видеоклипа, на който Наполеончик в присъствието на Рамзан Ахматович Кадиров подписва пълната и безусловна капитулация на Украйна. Войната ще свърши, а ние в България няма да разберем и ще продължим да пращаме оръжие.
Това е цензура в интерес на чуждестранни интереси, министър Божанов.

https://www.cem.bg/displaynewsbg/832
https://bta.bg/bg/news/bulgaria/292385
https://egov.government.bg/wps/portal/ministry-meu/press-center/news/disinformation/!ut/p/z1/lZFBc4IwEIV_Sw8cM7sRBDwyrZVxtIUiKrl0IgRNqxEho_XfNzgeqp3aMbdk39v53gswmANTfC-XXMut4mtzz5j7HkWDIBz4iLSfOBh3nWRKXyYYj1yYXQqiSexiHHle9JzQziCgwG77p8CAVbksIPPtolMsegtCS-4Rxy67pJdTQXyXdzm3jdsvW3WudKVXkOVbpYXSFjZSCwurWjQNyc2LqC1U4tBYWMhGqnJbb055rmF_07Sw-McJ0PjZZZ7waRKYuG80SoYuOq_0LLixIzMM3g-G6fDEEPZHSWynngezvRQHSFVLvYbkzn5ChOF_nZtPlR-7HQtMl22HXxrm95dptnTq8eN4afi4XpF2BvMrUbVJN759JJ_luG87bHE8BA_fvHqEIA!!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?urile=wcm%3Apath%3A%2Fcontent%2Fsite%2Fpress-center%2Fnews%2Fdisinformation
https://bnt.bg/news/po-sveta-i-u-nas-2000-chasa-5-yuli-2022-g-307995news.html



Тагове:   България,   Бойко Борисов,   бта,   министър,   министерство,   цензура,   трол,   СЕМ,   По света и у нас,   здравей,   Тази сутрин,   телевизии,   А1,   Панорама,   вестник Сега,   Лице в лице,   денят започва,   120 минути,   6 юли,   Божидар Божанов,   българска телеграфна агенция,   още от деня,   Тази събота и неделя,   bTV новините,   говори сега,   Продължаваме промяната,   култураБГ,   Министерство на електронното управление,   след новините,   Наполеончик,   Българската национална телевизия,   светът и ние,   тролски фабрики,   дезинформацията,   Руската федерация и Специалната военна операция в Украйна,   bTV Media Group и NOVA Нова телевизия,   Денят започва с Георги Любенов,   България – сутрешен блок,   Новините на NOVA,   Карай направо с Диана Найденова,   На фокус с Лора Крумова – публицистично токшоу,   Рамзан Ахматович Кадиров,   министър Божанов,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. cell - Hi !
06.07.2022 20:35
"продума ))) Кирето Харвардски и с тези думи "заби длето" в пропуканата ми вяра в "Продължаваме промяната"..." :-)
цитирай
2. missana - Припомняш ми с материала си, освен за Оруел,
06.07.2022 20:48
и за знаменития и гениален филм "Бразилия" на Тери Гилиам.
цитирай
3. mt46 - ...
06.07.2022 21:44
Често използваш неуместно термина "буржоазия", който е доста неактуален, неуместен...
"Буржоазия e социална категория, която е съставена от хора с определен културен и финансов капитал, които са част от средните и горни слоеве на средната класа.

Това име най-напред се дава на гражданите – търговци и занаятчии. Буржоазията е средна класа, между благородниците и селяните и се оформя из средите на третото съсловие по времето на Великата френска революция.

Терминът идва от буржоа , в превод – жител на голям град и започва да се използва през 1538 година. Преходна точка в историята на буржоазията е Юлската революция (1830), която докарва на власт промишлената буржоазия. В литературата понякога се използва и терминът дребна буржоазия, който обикновено означава дребни предприемачи и занаятчии.

В марксизма под буржоазия се разбира господстваща, експлоататорска класа на капиталистическото общество."
цитирай
4. kvg55 - До 1. cell
06.07.2022 23:04
Така го е казал министърът – "заби длето".
цитирай
5. kvg55 - До 2. missana
06.07.2022 23:05
Не съм то гледал този филм. Ще потърся поне да прочета за него.
цитирай
6. kvg55 - До 3. mt46
06.07.2022 23:27
Като всяко историческо понятие и понятието "буржазия" търпи развитие. Буржоазно общество е капиталистическото общество. Буржоазия е класата, която притежава средствата за производство и се изхранва от това притежание. Тя бива дребна, средна и едра. Буржоазията ползва наемен труд. Дребен буржоа е и притежателят на магазинче, който не ползва наемен труд, но притежава средство за производство. Понятието средна класа, с което ни залъгват буржоазните икономисти е ненаучно. Това е дребната и средната буржоазия, от което понятие тези "учени" бягат. Освен това буржоа е всеки, чийто мироглед не надхвърля частните му интереси. Буржоазният учен, политик, журналист не трябва непременно да е месар или друг занаятчия, казва Енгелс. Той е такъв, защото интересите му не надхвърлят интересите на месаря и подобните му от буржоазната класа.
Кирето и Асен проектират свойте лични интереси върху интересите на държавата, която искат да управляват, но както се вижда тези интереси влизат в противоречие с интересите на обществото, за което us–американската газ не е по–демократична от руската, а е по–скъпа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5753003
Постинги: 2808
Коментари: 25794
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031