Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2008 08:48 - Няма пеещи пенсионери в България
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 1692 Коментари: 5 Гласове:
0



Волен Сидеров: Сергей да прояви мъжество в управлението, не на мотора
Станишев да си седи на Беклемето, няма пеещи пенсионери в България, възмущаваха се възрастни хора

Маргарита Върбанова

Рокерското мероприятие на премиера е поредната му проява на инфантилност. Ние знаем, че министър-председателят живее още в света на детските игри, купува си пиратски видеоигри от площад "Славейков" и вероятно за него управлението на България е вид игра. Организирането на такива мероприятия, като рокерски събори, говорят за комплексираност у Сергей Станишев, за липса на мъжество, което той иска да компенсира с такива атрактивни прояви. Само че мъжеството се проявява с решителност в управлението при прилагане на властта в името на цялата българска нация, а не в името на Доган и група олигарси. Мъжество е когато се противопоставиш на олигарсите, когато натикаш Доган там, където му е мястото, и когато направиш така, че животът в България да бъде добър за целия народ, а не за една шепа избраници. Това е мъжество, а не да се возиш на мотор и да се правиш на рокер. Това заяви вчера пред Народния парламент Волен Сидеров.
Няма пеещи пенсионери в България, възмути се вчера в Народния парламент пред президентството възрастният софиянец Емил Искров. Що за цинизъм е в това трудно време, когато хората едва оцеляват, министърът на културата Стефан Данаилов да прави на Беклемето събор надпяване на пенсионери, а премиерът Станишев да връчва награди. Това ли работят държавните мъже, не криеше яда си Емил. Той беше един от първите за деня, които се подписаха за оставката на президента Първанов, на кабинета на тройната коалиция и за предсрочни избори.
Каква е тази гавра с българските пенсионери, подкрепи го възрастна жена. Елена живее в Австрия вече шеста година. Ние, българите в чужбина, казва тя, следим какво става у нас и ни е болно, защото тук са родителите или децата ни. Ние искаме да си дойдем у дома, но при това управление няма за какво. Така нареченото социално правителство съсипва България, затова час по-скоро трябва да си ходи, обяснява Елена.   
Само с подписки за оставка на Първанов и кабинета на Станишев няма да разкараме тези навлеци във властта, трябва национална стачка, подкрепи я Валентин Тонев от Перник. Горещините не спряха потока в Народния парламент и вчера. Площадът бе пълен с пенсионери и жени, дошли да подкрепят АТАКА. "И на нас ние дошло до гуша. Само заедно можем да си помогнем", заяви циганинът М. Илиев и сложи парафа си и в трите подписки на АТАКА. 
Нито един чужденец не остана безразличен, не отмина протестните подписки на националистите. Французи, германци, италианци дълго се обясняваха с организаторите от АТАКА за смисъла на протеста и после се подписваха за оставката на правителството и предсрочни избори. Чужденците недоумяваха как е възможно да пращаш на съд човек, защитил националните интереси, и без никакво колебание се включваха и в подписката за граничаря Михаил Цонков. 
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=52204&format=html



Тагове:   България,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - jupDWRQb
24.05.2011 15:52
The forum is a brtigher place thanks to your posts. Thanks!
цитирай
2. анонимен - mkpQFHJbiPwzuqfHC
25.05.2011 13:33
2Yl6Az <a href="http://slgfdlpoqfgi.com/">slgfdlpoqfgi</a>
цитирай
3. анонимен - wPKxOFrsh
25.05.2011 20:05
8xp2Sg , [url=http://uvejefqylemr.com/]uvejefqylemr[/url], [link=http://qcnthfbtfnsf.com/]qcnthfbtfnsf[/link], http://wearewrjergh.com/
цитирай
4. анонимен - aKrszXbzUYU
28.05.2011 13:59
eZuECn <a href="http://rlvcvfcmdykw.com/">rlvcvfcmdykw</a>
цитирай
5. анонимен - VZWREbNDEVcweG
31.05.2011 18:19
9fPouK , [url=http://gjztphftwobk.com/]gjztphftwobk[/url], [link=http://rpiyqydamcml.com/]rpiyqydamcml[/link], http://klvpbvharxsq.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4474416
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8227
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930