Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2008 11:33 - Читателите пишат
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 637 Коментари: 0 Гласове:
0



Читатели коментират ромския погром в Ихтиман: Полицията е силна, когато бие атакисти, а от циганите ченгетата бягат като мишки

 

Крум
Поздравления за човека, който си е защитил имота! Така трябва до постъпва всеки, на който му е мил имотът и животът. Не бива да позволяваме да ни тъпчат в собствената ни държава.
Дачо
Абе, защо полицаите не са стреляли? Сигурно такава им е била инструкцията. Бягали като мишки, а циганите ги ръгали с ножове и им строшили стъклата на джипа. Егати ченгетата. Май е време всички да се въоръжаваме преди мангалите да са ни избили.  
Ихтиманец
Доколкото съм запознат, статистика от родилното отделение на Ихтиман е: на родени 22 циганчета се раждат 5 българчета - при преобладаващо българско население. Ако не се въведе закон за ограничаване размножаването на циганите, след 20 години те ще са мнозинство - кой ще ги храни тогава? При наводненията в циганския квартал на Ихтиман българите отишли да правят дига,  отишли и трима цигани, правили се, че работят половин ден, след това откраднали лопатите и избягали... Това хора ли са според вас?
бизнесмена
Безобразната политика на властта доведе до това, че вече има поколение цигани, което не само че не работи, но и никога не е виждало родителите си да работят. Те не се вписват в обществото и смятат, че им е позволено просто да си взимат всичко, което поискат. Това естествено ще доведе до ескалация на междуетническия проблем, защото все повече хора ще търсят справедлива защита със собствени сили и оръжие. Така че, ако не се действа с твърди законни методи, неминуемо ще се стигне до правото на "Дивия запад".
ДАСКАЛО
Циганите в Италия са поставени вън от обществото със закон, защото не изпълняват задълженията си на граждани - не плащат данъци, рушат, крадат и не опазват околна среда. Да си гражданин на една държава значи да имаш и задължения освен права! Алчността за власт на бившите комунисти, плащащи подкрепата на циганите с правото да са вън от закона, доведе до този инцидент и ще доведе до още много, дори по-лоши.
Goro
При беззаконията на циганите сценарият е един и същ. Имат инициатори, които събират тълпите и от там нататък силите на реда бият отбой, за да не се стигне до стълкновение. Тези хора се чувстват безнаказани, неотговорни пред закона и след всеки подобен случай самочувствието им расте. Това далновидна политика ли е? Разберете, сблъсъкът е неизбежен и колкото по-рано им се даде да разберат, че законът е над всичко, толкова по-леки ще са последиците!
Кокалак
Подкрепям човека, защитил частния си имот с оръжие! Тук, във вилите около Плевен,  хората точно така бранят имуществото си. Проблемът с циганите е надвиснал заплашително върху България - тяхното възпроизводство върви с геометрична прогресия - не работят, крадат, лъжат, мародерстват...
Бял
Не съм симпатизант на АТАКА, но помня - когато полицията организира мероприятието си срещу протестиращите атакисти, бяха докарани полицаи от други райони на България, все едно че бе станала гражданска война. А сега, когато циганите убиват и пребиват българи, не смеят да бият. Това им дава кураж на циганите и стават още по-нагли. Миков, вземай мерки докато не са утрепали още хора! Полицията вече подмина доста престъпления, извършени от цигани.
SG
Сега говорих с хора от Ихтиман. Казаха ми, че отдавна там няма нормална власт - кметството и полицията се подмазват на циганите, защото им купуват гласовете и след това безнаказано си правят далаверите. По цяла нощ не може да се спи, защото циганите все празнуват нещо и градът е огласен от маанета и чалги. Българите са обезверени и примирени. След турското робство следва циганско. Как да се обединим и да помогнем на ихтиманци? Преди години в Косово албанците са били малко, но са почнали да се множат като скакалци и вижте какво стана. Това ни очаква и тук.
KKK
Ако мотористът Серго се замисли малко повече за своите граждани, вместо да обикаля рокерски сбирки в търсене на свои интимен партньор от мъжки пол, положението нямаше да е такова. Къде да сега властите, които трябва да потушат циганския терор? Няма ги! Къде е полицията, толкова смела в сблъсъците с протестиращи патриоти и фермери? Няма я! Няма и да я има, докато на власт са тези народни предатели.
Плевен
Преди няколко дни гледах вечерните новини, в който едно младо циганче крещеше как иска отмъщение и как българите ще бъдат избити. Първоначално си помислих, че ако става въпрос за нормална държава, този младеж вече щеше да е в някое районно, изял обилно количество шамари. Но пък кой ли твърди, че държавата ни е нормална? Как маже да се допуска да се правят такива изявления в публичното пространство?! Да се настройват циганите от такива боклуци, затова защото държавата е абдикирала от народа си?...
Elitarist
Нямам думи! Преди бях за образованието като начин да ги приобщим. Но сега мисля, че сме закъснели. Единственото, което ми хрумва е - започване на масови протести от българите и искане за изселването на циганите (не ромите!) от България. На който му е жално и милно за тях - да си ги влачи където ще! Без натиск, силен, ежедневен - никой от управляващите няма да ни обърне внимание!

http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=52240&format=html




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4476736
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8227
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930