Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2008 11:10 - Гоце дава "Стара планина" на олигарха си Батков за ЧРД
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове:
0



Гоце дава "Стара планина" на олигарха си Батков за ЧРД

 

Нито един олигарх без "Стара планина"! Под това мото президентът Първанов, известен още като Гоце Маца, ще удостои днес с най-висшия ни държавен орден г-н Тодор Батков, известен още като Борат, подставеното лице на олигархическите среди в България, по случай рождения ден на същото. Новината съобщи правителствената информационна служба.
Досега българският Борат липсваше в редицата от оръжейни търговци и новобогаташи, които (след щедри дарения лично за Гоце Маца и неговата партия) успяха да изперат биографиите си, като се удостоят със "Стара планина".
"Мотивите за предложението са изключително големите заслуги на Тодор Батков към Република България, активната му обществена дейност като меценат и спомоществовател в различни културни проекти, в строителството на духовни средища и на инициативи, свързани с българската култура, изкуството и спорта и по повод 50 години от рождението му", информират от пресцентъра на МС.
Предложението за награждаването му идва от печално-известните президентски интелектуалци, плюс организацията "Шалом". Поради това агиографията на "благодетеля" Батков, публикувана от БТА, е пропуснала да спомене как той пое управлението на активите на израелските граждани Майкъл Чорни и Михаил Фридман в България и извън нея. Днес Батков е собственик на рафинерията и завод за каучук в Румъния, на два-три инвестиционни фонда, регистрирани на острови в Ламанша, на ФК "Левски", на в. "Стандарт". Батков управлява и "МобилТел", чрез чиято билинг система (собственост на израелска фирма), следи и записва разговорите на нейните абонати. Смееш ли да не го наградиш!
Е, след като Гоце Маца награди с най-високото отличие на държавата лидера на анадолските лапачи, предводителя на противоконституционната башибозушка партия ДПС, нищо вече не може да изненада българския народ. Ясно е, че и планините, и ордените у нас се раздават не срещу заслуги, а срещу услуги. 
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=54282&format=html



Тагове:   планина,   дава,   Гоце,   олигарха,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4472773
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8227
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930