Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2009 20:43 - Другарю главен прокурор, не ви ли е срам?
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 624 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.03.2009 20:44


Другарю главен прокурор, не ви ли е срам? image image

Дата: 19-03-2009 20:16

Читатели : 70

imageМеждувременно, ей така, докато премигате с честните си сини очи, дължите отговор на обществото, другарю Главни ми прокуроре за това кой ваш висш колега осуети ареста на ДАНС на Мария Мургина. И кой осуетява арести във Варна? Вие знаете точно кои.

 

 Имате „честни сини очи”, Главни ми прокуроре!

И сте небрежно брадясал като латиноамерикански наркотрафикант.

Важите с една дума, поне на албини.

Друга работа е обаче какво вършите.

Днес в морската столица пристигна екип от поверената ви Върховна касационна прокуратура за да прави проверка във варненската окръжна прокуратура.

За тези, които са хранили надежда, че „летящата ви хвърковата чета” е пристигнала за да провери зулумите на местни „мега” прокурори, трябва да кажем, че трябва не да пият, а да се удавят в една студена вода.

Височайшото присъствие на проверяващите си  е вдигнално задниците от столицата за да провери ... сигнали за политическо въздействие върху разследването на убийството на студентката Радостина Евтимова.

Голяма тъпотия, другарю главен прокурор!

Ама върховна тъпотия.

Някой бил казал, че имало политически натиск, чрез който обвиняемият за убийството на Радостина – Георги Цветанов щял да бъде пуснат под гаранция.

Альооо, Велчев, ти имаш ли представа във Варна какви прокурори работят? Ако дори можеше за миг да надникнеш в същността им, щеше да знаеш, че баш по това дело няма как да се поддат на политически натиск. Просто защото няма такъв.

Глупотевините, които се сипят в Интернет са абсолютно нефелни, още повече, че таткото на Георги Цветанов е деветата дупка на кавала в местната власт.

Казусът „Георги Цветанов” е в началото на досъдебното производство. И Окръжният, и Апелативният съд оставиха обвиняемият за убийството в ареста.

От какъв зор, питам, хукнахте да проверявате това дознание, което впрочем е кристално ясно, а не си навряхте носовете в шокиращите незаконосъобразни действия по „мега” дознанието в морската столица? А и по много други дознания, които са върха на смехотворността в правораздаването.

Нима няма при вас сигнали от месеци за позорното и по мафиотски водено „мега” дознание? Нима нямате хабер как „мега” прокурори, ръководени не от Вас, а от ченгета, което е пълно нарушение на закона, дерибействат в прокуратурата?

Знаете, другарю Главен прокурор, ама не ви стиска да си разчистите мръсните корумпирани прокурорски обори. Защото ако проверите истински какво се случва, а не се шматкате из Варна заради един случай, който превърнахте в телевизионно шоу, трябва варненската прокуратура да признае пълната си некадърност по „мега” дознанието. И Вие, също трябва да поемете отговорност как така допускате подобни недоразумения да се наричат обвинители.

Така, че номера с убийството на Радостина Ви върши перфектна работа. По другите мръсни поръчки, изпълнявани от прокурори мълчите като ...., но когато дойде такъв казус, в който няма ТОЯ, ОНЯ и НАМ СИ КОЙ замесен, прокурори хвърчат по телевизиите като че са Мел Гибсън от „Смело сърце”.

Имало политически натиск. Глупости на търкала.

Политически натиск има по други дознания, но Вас това не ви интересува, защото ако се бръкне там, на кино ще Ви отиде цялата картонена кула, която сте построили за „честния” имидж на прокуратурата.

Толкова е печален този измислен двоен стандарт на Върховна касационна прокуратура, че чак е отвратителен.

Междувременно, ей така, докато примигате с честните си сини очи, дължите отговор на обществото, другарю Главни ми прокуроре, за това кой ваш висш колега осуети ареста на ДАНС на Мария Мургина.

И кой осуетява арести във Варна? Вие знаете точно кои.

Питам Вас, в случай, че Вие не сте този, който дърпате спирачката.

Защото да проверяваш „политически натиск” по разследването на убийството на Радостина няма нищо общо с това да бориш корупцията в самата прокуратура.

За второ се иска да си мъж. Пич. А не да си брадясал само като на кино.

 

Веселина Томова


http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=4913&Itemid=31



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4471122
Постинги: 1910
Коментари: 3929
Гласове: 8227
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930